reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam moje lasencje:)

Basiek przepraszam,że tak wczoraj zniknęłam , net mi gdzieś uciekł. Co do prasowania majtasów to dorabiałam sobie sprzątaniem kiedyś u takich ludzików i ta babka mi do prasowania właśnie gacie też dawała swoje i męża ( oczywiście nie prasowałam!!!:/). Po którymś razie chyba zjażyła i więcej nie dawała.
Młodzian śpi, ja popijam kawkę M śmignął do okulisty. Naświetlił sobie oczy przedwczoraj, wczoraj jeszcze je dobił w pracy i ledwo widzi:/ Całe szczęście w końcu go ubezpieczyli w robocie więc spokojnie może się udać do przychodni.Jestem tylko ciekawa czy tak z marszu go przyjmą.

Persefona buziaczek dla Gabi w czółko :* Ucz się ucz kobito, jak coś to pomożemy ściągi robić:p

Madzik co się dzieje??

Andzia spoko kawka może być:)

Futrzaczku idę polukać w Twoje linki co tam ciekawego we Wro otworzyli.

Jaipur masz racje w pracy najwięcej takich. Buziaki dla Juniorka muchomorka:*

Basiekk wpadam na ziupę,a na drugie pierogi ruskie przywiozę bo robimy dziś. Strasznie tego torta jestem ciekawa:):)

reklama
Kamcia- zapraszam zapraszam :)
Joluś- coś długoooo lukasz ? :-p;-)
Basiek- i jak tam torcik i reszta przygotowań?
Agacio- to czekamy :) ważne że ok :*

a ja pije sobie z mężusiem piwko z sokiem imbirowym - może łyczka ? ;-):-)

Futrzaczku nie polukałam bo mnie od kompa odciągnęli:(

Edek:blink:

Polukałam i mnie się podoba:):) M stwierdził że nasz sea tower się przy tym chowa!

Ostatnia edycja:
a co Ci zrobili kotek jak już Cię od tego kompa odciągnęli? :-D;-)
fajny fajny:tak:aaa to ja idę oblukać ten Wasz Sea tower ;-)

edit: łeeee rzeczywiście się chowa < jara się hi hi >

Ostatnia edycja:
M się kręcił co chwila i gitarę zawracał, a potem młodzież wstała i tyle było z oglądania.

Chowa się chowa. My mówimy na niego psi towers bo nasz pies zawsze się przy nim załatwia:p

No niestety Futrzaczku takie są fakty :-D:-D:-D

Myślałam że Basiekkk się tortem pochwali a tu cisza :(

Agacio a ty w doope dostaniesz wiesz za co :-p

reklama
Do góry