reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześć laseczki,

ha i no zonk z rana był, bo okazało się ,że Prezes dzisiaj ma przydomek "kropka".Czyli to jednak trzydniówka była.
A 4 ładnie wyszła:)basiekk 3mam kciukasy za torta:tak:
jolek no szkoda gadać, całe życie z debilami(w pracy jest najwyższe stężenie).Ale spoko, tylko ZEN jest na to lekarstwem.

Futrzaczku hm no właśnie a ja się ostatnio zastanawiam co bysmy robili we Wrocku jakbysmy pojechali za tydzień:-p

a dzisiaj do roboty, bleeee

reklama
Majusia fajnie,ze juz dojechaliscie:-) zdawaj relacje jak leci:-) Polusia i tak dzielnie zniosła podroz:-)

Styna gratulacje dla Nadusi:-) nagroda swietna!

Jolus niestety ja tez nie lubie prasowania... moze wstapisz na kawe a prasowanko przy okazji;-);-)?

Witam. U nas delikatnie chłodniej,ale słonecznie:tak:
Właśnie usypiam młodego. Gabi wczoraj wywróciła się na podwórku i ma wielkiego siniaka na czole.Nawet krew się trochę lała:shocked2:Ale na sczzęście to nic groźnego. Tylko zafundowała sobie makijaż na komunię w niedziele:dry:
Ja zaczynam się przygotowywać do kolejnej sesji. Na tapecie obecnie-ochrona środowiska. Nie bardzo mi to idzie:sorry2:
Poza tym jutro jadę pomagać siostrze przy komunii, więc chyba tu nie zajrzę.
Andzia widzę,że jesteś nowa, więc witaj wśród nas :)
styna gratulacje dla Nadii :) Nagroda taka zawsze się przyda :cool2:
Futrzaczku fajna ta galeria ;-)
basiekkk trzymam kciuki za torta i imprezkę &&&
Maja dobrze,że dojechaliście cali i zdrowi:-)
madzik pisz tu do nas, możesz się wygadac nawet jak masz zły dzień :tak:
jolek ja też lubie prasowanie:tak:

Hejka :-)

witam się kawusią :tak:

ufff posprzątałam a miałam co bo po wczorajszym kładzeniu płytek wszystko w pyle było bo trzeba było docinać gumówką .

Jaipur- ojj kochana nie nudzilibyście się tu ojj nie ! Zapraszam:)
Persefona- biedna Gabi :* buziaczek dla niej i dobrze że nic poważniejszego a przecież makijaż to ważna rzecz ;-) a Tobie powodzenia na sesji :*
Madzik- a co to za smutasy? ! zaraz do tyłka nakopiemy :-p
Andzia- :*

witam.. coś czuję że bedę nadrabiała maj na raty :-p
persefona dobrze że Gabi już brazowiutka i cierpieć nie musi :-)
karolq buziak dla Zuzieńki :*
maja korek 5 h :szok: faktycznie koszmar!!
styna gratulacje :-) mi rzadko udaje się wygrać jakiś konkurs :/
raz wygrałam to z tego co wiem.. nie przysłali mi nagrody.. ale byłam tutaj w Ie więc się nie kłóciłam o książkę :sorry: bo nie byłam pewna czy ktoś ją w domu odebrał i nie otwierał i nie wiedzą czy co...
persefona przeniosę Twój konkurs do głównego wątku... a Vi zobaczyła zdjęcie i mówi
Vi:mamo dziecko sie pobrudziło?? pobrudziło się???
ja mówie: tak
a ona :Kupą???
hahahha
futrzaczku to taki budynek jest we wrocku?? :-)

ho ho jednak wszytskie w sumie tylko się podpisały i uciekły :-p to mało nadrabiania :-)

Kamciu a no jest jest :tak::-) a z ciekawostek jeszcze to wcześniej na tym miejscu stał :Poltegor Centre – Wikipedia, wolna encyklopedia

ok zmykam bo zaraz po Szymcia :* buziaczki laseczki i do wieczorka :*

to ja pamiętam ten stary budynek za czasów jak do Wrocka często jeździłam...... a ta galeria wydaje się być fajna :-)
muszę kiedyś wpaść do Wro i ją zwiedzić :-p
ale doczytałam na Wikipedii że miała btyć ukończona w listopadzie tego roku :-p a jednak już skończona :-) hehe

Hej kochane
Ja tylko przelotem, działam tort właśnie:-). Marti kima. Gotuję w międzyczasie kapuśniaczek na obiad więc zapraszam:-).

Jaipur to ucałuj od nas Kropkę:-)

reklama
Do góry