reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się z kawusią przy boku. Młody drzemie a ja odreagowuję... maruda mała mu się włączyła:/
Przepraszam że wczoraj już nie zajrzałam ale wróciliśmy ze szczepienia to walczyłam żeby młodego spać położyć a potem miałam swoją wizytę u lekarza. Gardło dalej boli wieczorem jeszcze się katar przypałętał.
Ochłodziło się u nas może to i lepiej...

Matusia a jak ogólnie impreza udana??

Karolq czy Twoja Zuzia ma dziś imieninki? Jeśli tak to uściskaj od cioci:)

Dziewczyny M mnie nasmarował kefirem bo maślanki nie mieliśmy ...pomogło troszku. Dziś zaczynam w końcu łapać brązowy kolor:) Stara a głupia się nie nasmarowałam przed wyjściem a przecież Igorowe kremy mamy z filtrami :/
Przedwczoraj się okazało,że łóżeczko musimy kupić młodemu, bo te mamy pożyczone i parka od której je mamy spodziewa się bobaska. Jakoś im się nie udawało drugi raz zaskoczyć, porozpożyczali rzeczy i pach jest ciąża:):)

reklama
Hejka :-)

ale się najadłam .... hmmm pyszniasty obiadek :tak: soczysty gulasz :-)

Karolqa - to ode mnie też buziak dla Zuzelka :*
Joluś- fajnie że kefirek pomógł :tak: i co chcecie kupić już jakieś "dorosłe " łóżko czy może turystyczne czy jakie ? a swoją drogą to znajomi odpuścili i udało się hehe często tak się dzieje właśnie :-) Igorkowi daj całuska i mam nadzieję że nie dziś nie będzie maluda ;-)

Filis śpi hmm nie o tej porze co zwykle bo rano dłużej zabalował i się poprzestawiało wszystko , Szymcio baję ogląda , mężulo płytki kładzie w korytarzu a pod wieczór wybieramy się do nowej galerii w Sky Tower w najwyższym budynku w Polsce .

Witam sie szybciutko po dlugiej przerwie!
Dojechac dojechalismy - ale droga byla masakryczna, taki kawal i jeszcze ponad 5 godzinny korek! to byl maly koszmar... Pola nie spala za duzo, jesli juz to na rekach u mnie poskrecana.. byla bardzo marudna momentami...
Na razie ograniamy sie, czasu malo - Polcia jest wszedzie.. ją to dopiero trudno ogarnac! tyle nowosci do zbrojenia! nowych miejsc! szafek :D schody :D nudow nie ma :p
Pogoda piekna, upalna.
Ponadrabialam troche watkow - ale na maj dajcie czasu! jestem baaardzo wstecz...
Na razie zmykamy na dzialeczke jak mala wstanie.
Buziaki ;*

Futrzaczku a jak dietka??? Zawsze zapomnę zapytać:/ Ciekawie Wam się popołudnie zapowiada:)

Majeczka super,że już na miejscu:) Odzywaj się do nas:*

Karolq proszę na zakupowym link do tego łóżeczka.

Ja to myślałam jeszcze o zwykłym bo on to chyba za mały na inne, czy się mylę:sorry:
:sorry:

Witam Wpadam się szybko przywitać i pochwalić że moje dziecko wygrało konkurs na BB i w nagrodę dostała bon na 100 zł do smyka:-) Nadrobię wieczorem :-)

reklama
hej kochane, nie nadrabiam za co przepraszam, ale bardzo kiepski dzień u mnie. chciałam sie jedynie przywitać i życzyc udanego wieczoru :*****

Do góry