reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Czesc dziewczynki,
przepraszam ze mnie nie bylo ostatni tydzien ale cierpie na chroniczny brak czasu i z niczym nie moge sie wyrobic, jak tydzien temu w sobote posprzatalam chate na blysk tak w tym tygodniu nie dalam rady, ogarnelam tylko w srode na Oskarka urodzinki.
Niestety nie jestem w stanie was nadrobic.

Milej nocki dla was i maluszkow :-*

reklama
Ależ tu pustki:szok:
Witam się porannie, niestety nowy tydzień się zaczął i trzeba było do roboty wrócić.
Weekend spędziłam w towarzystwie synka mojego wspaniałego, bo małż wybył na męski weekend:) Ale było fajnie:) Jakie te nasze dzieci są kochane:tak:

Jolek, Julek do żłobka idzie, bo moja siostra najprawdopodobniej od października wyjeżdża na studia do innego miasta. I tym sposobem nie ma już kto z młodym zostać.

Witam sie i ja:-)
pogoda piekna gorzej z humorem...
moj wspanialy nie spi od 5... jak codzien... a dzis zaczynam nocki...
oj chyba sie nie wyspie...

chyba pojde na długi spacer, dotlenie sie i moze bedzie lepiej.

P.S. czy Wasze dzieci tez tak lubia bawic sie "kupami"?

hej kochane :***********

andzia ;*** moja lenka ma ostatnio w zwyczaju kładzenie rączek na pitusi gdy przewijam jej pieluszkę, często zdarza się, że ma umorusane rączki ... żeby tylko rączki ;)
styna ty sie nic nie martw, bon jak cus możesz dać brze ;)))
jolusia szacun za nadrobienie, naprawdę szacun :)

my po wczorajszej imprezce urodzinowej, Lenusia jeszcze odsypia :)
było tak jak sie spodziewałam, gwarno i baaardzo wesoło :)
Lenusia była w swoim żywiole, nawet podrywała jednego kolegę ;) zaczeła ciągnąć go za koszulke i wieszać się na nim opasając go nóżkami, ruszać sie wszedzie gdzie on i trochę sie wystraszyla chłopina. skończyło się to płaczem bo miłośc nieodwzajemniona. ubaw mieliśmy niezły :D
goście dopisali, torcik cudny, pyszny, tylko jedyne ciasto jakie ja upiekłam- sernik nie wyszedł ;/ buuu niedopiekłam go i był surowy w środku.
co jeszcze... pogoda u nas superaśna, więc spacerek obowiązkowy :D jesteśmy umówione z lenusią na pogaduchy w parku. oj lecę bo mala sie obudziła. miłego dnia kochane :****

Witajcie
u nas 5.40 pobudka - Zośka budzi się coraz wcześniej :wściekła/y:
w nocy nagle słyszę jakiś hałas - wstaję, a tam Zochna stoi w łóżeczku - było jakoś po 3...:szok: no, ale położyłam ją i zasnęła.

andzia - u nas na szczęście jeszcze się to nie zdarzyło.
Ostatnio Zośka wcale nie chce siadać na nocnik, pręży się i koniec. nie chcę robić nic na siłę, bo skutek może być odwrotny. A już tak ładnie nam się czasem udawało "złapać" kupę na nocnik i jak mała była wtedy zadowolona:-)

Ale piękna pogoda, nie chce się w robocie siedzieć... do tego mam w pokoju chłodno, a na dworze takie ciepełko...

Ja też mam zimno w pokoju:dry:, a na dworze ciepełko.
Witam się kochane
Wybaczcie nieobecność w weekend, ale nawet nie było czasu kompa odpalać. My urodzinki wyprawiamy za tydzień w niedzielę, choć wielki dzień już jutro. Ale ten czas zleciał, rozczula mnie moja mała łobuziara, choć pierun i nerwus z niej wielki.
Mamcia czyli ja piecze torta.
Bra cieszę się, że urodzinki Lenci udane.
Andzia moja Klusia identycznie jak Lenonek Bry kładzie rączki na pitusi podczas przewijania:rofl2:
Ainka i jak tam imprezka Jasiowa?
Futrzaczku też jestem ciekawa Filisiowej imprezki.

Udanego dnia kochane:)

Witam dziewczynki:)
Ja tylko na chwilkę i spadam sprzatać, a później na dwór.
P na szkoleniu i zapomniał coś tam ważnego i muszę zapierdzielać tramwajem pół miasta z małym...
Joluś niestety tyle zmian naraz. Ja od pazdziernika zaczynam studia i muszę zaprowadzić Jasia do żłobka, nie mam innego wyjścia.
Właściciel mieszkania miał iśc do spóldzielni w piątek, nie dzwonił, my też nie dzwoniliśmy, w piątek byliśmy u znajomych na roczku córki, w sobotę u nas bibka, a wczoraj byliśmy nad morzem, dziś wracamy do spraw najważniejszych i P wykona telefon.
Bassiek imprezka bardzo, bardzo udana. Mały był zakatarzony troche się wściekał ale było super:)) Ostatni goście wyszli po 21 a zaczeliśmy o 14:))
MIłego dnia wszytskim zyczę!

aina- to super, że imprezka udana.

Dziewczyny, może mogłybyście mi polecić jakieś miejsce nad naszym morzem - dostosowane do małych dzieci, blisko plaży i nie aż tak strasznie drogie?? Przeglądam oferty, ale raz, że nie wiem, na jakiej miejscowości się skupić, a dwa - większość miejsc już zarezerowanych w tym terminie :-(

Siemson! Zaraz poczytam jak mi dzieć pozwoli co tam u was, jak zdrowie , jak imprezki. Majka w domu, niania smutna, że nie przyjechała, ale ja tez chcę z Nią spędzić trochę czasu i wynagrodzić Jej to zaniedbanie ostatnie. Kulałysmy się na łóżku aż zasnęła. Mati pojechał rano autobusem podziekować do sanktuarium do Rokitna. Jechał biedak w albie,a tu taki upał. Już wczoraj nie mogłam jej doprać, a dziś trzeba na jutro do zdjęć.
Impreza ogólnie udana.

Lepi, to zależy kto co lubi, my uwielbiamy Kołobrzeg i tam mieszkamy w Meduzie. Bardzo podobało mi się z Darłówku, a jak Mati był mały byliśmy w Pobierowie, to mieszkaliśmy w takim ośrodku bardzo fajnym którego płot graniczył z plażą bardzo spokojną zresztą , tylko do miasteczka szło się trochę. Poszukam zaraz czy znajdę, bo tam było fajnie. Byliśmy ze znajomymi i wynajęliśmy domek my górę oni dół i wyszło tanio. Mam już http://www.gryf.ta.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kobietki ja tylko tak szybko, potem wejdę jak mała zaśnie.
Lepi zdecydowaniepolecam Pobierowo, cisza spokój nie ma tłoków miasteczko małe ale blisko m.in. do Międzyzdrojów

Do góry