reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Bry :-)

Nie wiem czy nadrobię maj, pewnie nie, ale słońce było dziś u mnie jakby ktoś pytał :-p Ale spotkała mnie za nie kara, dostałam corocznego uczulenia na słonce :wściekła/y: Przez tą paskudną, ładną pogodę siedzę pół dnia na dworze i wieczorem padam na ryj za przeproszeniem, ale właśnie tak to wygląda. Plask.

Witam
Jolek u mnie popołudniu wyszło słońce więc pewnie to ja:tak: Co do bonu to ma dość długi termin ważności więc liczę na jakiś cud:tak:

HMMM miałam coś napisać ale zapomniałam co:szok:

Witam się znowu z roboty:)

Styna, z reguły jest tak, że jak człowiek idzie do sklepu, żeby coś kupić to same szmaty wiszą. A jak idziesz z głupia franc popatrzeć to kupa fajnych rzeczy:) Trzymam kciuki, żebyś coś trafiła fajnego:)
Hope, współczuję uczulenia. Jak tu unikać słońca przy takiej pięknej pogodzie? Masakra.

Coś tu cisza na maju ostatnio. Chyba wszyscy na dworze siedzą:)
Buziaki dla Was, miłego dnia.

Witam się dziś jako druga - podzielam los Madzik - z roboty:baffled:

M został w domu, bo w zeszłym tygodniu złapały go "korzonki" i nie chciał wolnego, ale wczoraj stwierdził, ze idzie po L4, bo już nie może wyrobić z bólu, no i w pracy ma przeciągi, a to w tym stanie zabójstwo...
i tym sposobem siedzi w domu z Zochną, a ja do pracy buuuu:-:)-:)-(. Tak bym chciała odpocząć, wyspać się, wreszcie się przestać spieszyć... marzenia...ech

Dzięki za propozycje miejscowości nad morzem. Patrzyliśmy wczoraj wstępnie na Pobierowo, wszystkich ofert nie przejrzałam, ale kurde dla mnie wszędzie jest drogo - masakra:-:)baffled: i z terminami problem, bo M ma narzucony w pracy urlop zawsze w szczycie sezonu... zawsze wtedy bedzie najdrożej:baffled:

na razie to tyle, nie będę dłużej Wam smęcić:-p
dobrego dnia Baby!

Hej kochane :)
Dzisiaj wielki dzień. Moja ukochana ,najdroższa córeczka kończy roczek, już z samego rano odśpiewaliśmy z tatą sto lat:-D. A dzisiaj zapewne będę wspominać jak to było rok temu o tej porze. Więc o tej porze jechaliśmy na porodówkę :-).
Pogoda śliczna od samego rana leje się żar.
Wczoraj odpakowaliśmy dla Martysi prezent roczkowy od nas rodziców -piaskownicę, ale był szał ciał:-D.
Szkoda, że muszę dzisiaj w pracy koczować, ale nic odbijemy sobie wieczorem, a bibka będzie w niedzielę.

Hope biedaku współczuje uczulenia.

hej kochane :*

drugi dzień mega słońca i u nas.
hope to cie pokarało, ale jeśli u ciebie uczulenie objawia sie tak jak u mojej siostry to współczuję. bąble , czerwone plamy, swędzące na dodatek. bidulo ty :***

ja ze spacerkiem chyba poczekam do popołudnia, zobaczę zresztą jeszcze.

buziaki i udanego dzionka :***

Hejcia kochane

witam się kawusią :-)

Basiekk- :*
Hope- współczuję uczulenia :*
Lepidoptera- a sami się chcecie wybrać czy jedzie koś jeszcze z Wami ? no niestety sezon ma ceny masakryczne ale cóż poradzić ... ;/ mam nadzieję że uda się coś znaleźć :tak:

miłego dnia laseczki :*

Futrzaczku - chcieliśmy jechać ze znajomymi, mają małego Jasia - pisałam kiedyś (z listopada, z zespołem Downa). Do końca nie jest pewne, czy bedą mogli jechać, ale to dopiero będzie wiadome w lipcu, po jakiś badaniach (ma problemy z serduszkiem, w marcu miał operację).

reklama
Cześć laseczki,

Pogoda zajebiaszcza:rofl2:
co to jest uczulenie na słońce?:szok: o matko, nie wiedziałam ,że to też uczula, współczuję :*
Olo miał w nocy goraczkę, no i nie wiem czy nie od słońca wczoraj, bo cały dzień "biegał" na podwórku.Dzisiaj tylko w cieniu i częściowo w domu.A może następna czwórka wychodzi:baffled:Tylko o trójkach zapomniał:rofl2:

Zazdraszczam mamom "domowym" bo ja kwitnę w pracy :wściekła/y:

lepi fajnie ,że jedziecie z kimś kto ma dziecia w podobnym wieku.My mieliśmy propozycję wyjazdu z rodzinką z dwójką chłopców 4 i 5 lat, ale oni byli u nas, toż to szatany:-D Nie wytrzymałabym z nimi tygodnia.

Ostatnia edycja:
Do góry