reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

nie mam siły :sorry:

futrzaczku a to nie było gallileo?? ja na tym oglądam to jest na tv4 i też było że facet sobie swiatełko wszczepił w oko ( a był niewidomy na to oko) że jak szedł to wyglądał jak terminator :-p

reklama
Joluś- hi hi hi chyba zmęczony ;-):-D
Kamcia- nie nie bo to na którymś discovery byo teraz dokładnie nie pamiętam ale tytuł coś dziwni ludzie czy jakoś tak ...
Persefona- wow gratki pierwszego strzyżenia :-)
Matusia- wpadnij babo ! :*
Aina- ja jak już pisałam liczę na pogodę i grilla ale teraz mam gdzie a gdyby nie taras to też nie wiem :eek: pewnikiem też mięcho jakieś ogólnie polecam schab po cygańsku jak jeszcze nie próbowałaś :tak:

przyznam... nie przyzwoicie że z mężusiem sączymy piwko za zdrowie Naszego skarba!!!!!! :*** LOVE :*

Przesyłam buziaczki. Przygotowania u nas pełna parą idą. Mateusz miał już spowiedź tak że koniec nauki, teraz codziennie mamy próby o 15.30. jeszcze kosmetyczka przezde mną, fryzjer psi, dla Majci sukienka i takie pierdoły typu podziękowania dla gosci, lub poczęstunki za pamiątki na sobotę muszę wykombinować. cały czas myślę żebym czegoś nie zapomniała. Dziś zawiozłam dzika do restauracji - zabejcują go jutro i na niedzielę upieką w chlebku. Obym pamiętała co kto i kiedy kiedy spowiedz dla rodzin, kiedy zebranie, kiedy kościół sprzątam itd plus pierdoły na impreze. Niby wszystko w lokalu ale podziękoania dla gosci, poczęstunki na sobotę, elementy ubrań wszystkich, owoce, napoje, ryby, ciasta - to wszystko załatwia się samemu. Jak będzie po to zagoszczę tu na dłużej.

Witam się z rana jako pierwsza:)
Jakoś gadać mi się nie chce. Później wpadnę, może mnie coś natchnie.
Miłego dnia babsztyle moje drogie:)

Ja też się witam,
pogoda smętna, mi też się udziela jakoś... ciśnienie beznadziejne i spada:baffled:, kawa nie pomogła, na dodatek nie przywitałam się dziś z moim skarbeczkiem, bo obudziła się jak wychodziłam i nie chciałam się spóźnić:-( ech...

matusia - sporo masz na głowie, ale dasz radę!
jolek - w sumie to db, ze wyniki dobre, ale ból urojony nie jest. Często kamica nerkowa zaczyna się od "piasku" - drobniutkich złogów, których na USG nie widać, a boli jak chol...ra. Ale może to coś innego.

Dobrego dnia BB-babki!

Lepi ja podobnie też się nie przywitałam, jeszcze spała jak wychodziłam, zresztą wczoraj też. I utula babcia. Zawsze rano miałyśmy taki rytuał, że ja celowo wstawałam wcześniej, żeby siebie ogarnąć, a potem budziła się Klusia i było tulenie.
A od dwóch dni mała śpi jak wychodzę, budzi się 15 minut po moim wyjściu:-(.

Witam się z dupną pogodą:wściekła/y:

Matusia czekamy na Ciebie kochana. Powodzenia Ci życzę ze wszystkim
Futrzaczku super, że wieczór był milutki
Persefona czekamy na foki ostrzyżonego Remika :)

reklama
Witam
U nas dzisiaj Nadia obudziła się o 1:30 jak ją wzięłam na ręce to okazało się ze za grzejnik może robić zmierzyliśmy temperaturę no i 39 miała, dostała nurofen a rano znowu 38, więc do pracy nie poszłam. Kurcze nic po za temperaturą jej nie dolega także nie wiem może to ząb. Idę bo płacze.

Do góry