reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Agacio, też to oglądałam:tak: Najbardziej w szoku byłam na końcu programu, po tym jak usłyszałam z ust tej ośmiolatki "jak kiedyś będę miała mleko to sama będę sobie ssała":szok: Mi to już na jakieś zboczenie wygląda:confused2:

ahacio ja tez widziałam takie durnowate matki....
jedna lezała z kolesiem w łózku i było ze o karmieniu dziecka...
i ja myslałam ze do nich dziecko przyjdzie bo matka w miarę młoda .. a to ten chłopak się za cyca wziął i sie okaząłao że taki wyrosniety miał 22lata... musze poszukać w necie ... byłam w szoku bo myslałam że to jej facet!!
Breastfeeding Age 8 - YouTube
i babka co karmiła 8 i 5 letnie córki a one opowiadały że mleko z piersi jest słodziutkie i pyszne :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74

Maja:*

Agacio szykowałam się spać po 22giej. Ale wciągnął mnie film na TVN i położyłam się po północy.Nie zdążyłam dobrze zasnąć i młody zaczął płakać i jakieś hopki urządzać :/ zasnęłam koło 2giej a o piątej znowu pobudka.Potem po 6tej wstawałam.

Jubilat Nasz kochany już śpi :-) ale to dlatego że nie miał drzemki o 15 więc szybciej odpadł :-D;-)

Basiekkk-bardzo milusio mi się zrobiło :* dziękuje :*

a co do dziwności to kiedyś wspominałam o programie który oglądałam i tam Kamcia potem zapytała co np. dziwnego było to to że koleś sobie w tył głowy wszczepił aparat fotograficzny który co minute robił zdjęcia albo byli ludzie którzy swoje zmarłe zwierzęta powiem " wypychali" ale to jakoś tam nazwali wtedy - teraz już nie pamiętam, były normalnie utrzymane sierść , można było sobie wybrać w jakiej pozycji itp itd... :no: dla mnie paranoja!

Agacio szok!!!:eek:
Majeczko tulę mocno kochana:****
Joluś stanęło na tym,że właściciel wymieni liczniki i pojadą z P do spółdzielni się kłócić. Nie mamy tyle kasy...:-(

Młody śpi, ja piekę cyce w piekarniki i zaraz coś obejrzymy:-p
nie mam koncepcji co zrobić jeść na urodziny młodego:sorry:

Witam się:-)
U nas zimno,ale nie pada. Dlatego pranie ładnie mi uschło na dworku. Młody dał nam dziś w nocy popalić. Był ryk niesamowity. Nie pomogło picie,jedzenie,przebranie,tulenie,bujanie:no:...Może to znak na kolejne zęby.
A poza tym z milszych rzeczy, to wpadliśmy dziś do fryzjera na pierwsze strzyżenie:-) i muszę przyznać,że chłopak był dzielny i grzeczny. Bardzo interesowały go nożyczki:-p
Zdjęcia wstawię później jak zgram, a poza tym dopiero co urodzinkowe wstawiłam.:sorry:
Chodzi za mną słodkie, bo @ mam
:confused2::confused2::confused2:
Jutro może pojadę rozejrzeć się nad prezentem komunijnym dla chrześniaczki.
aina zajrzyj na wątek pierwszourodzinkowy. Tam są przepisy i pomysły na jedzonko. U mnie prawie wszystko poszło. Odradzam rybę po grecku, bo jakoś nie szła.
Majeczko tulimy :****
agacio w głowie się nie mieści. Uzależnienie od cyca?! Feeee...:eek:

reklama
Futrzaczku Fifi zmęczony "dorosłością" :)

Aina ktoś będzie musiał zapłacić ten rachunek, administracja nie odpuści.

Persefona a może Remik coś zjadł?? No i co z tego że dopiero wstawiałaś fotki,dawaj nam wystrzyżonego Remika. Nie mamy limitu na wstawinie zdjęć. Nam tu bb ciotką wiecznie mało:p

Jaipur
a gdzieś Ty???????

Agacio
wyniki sprawdziłam na necie i są dobre. Więc kolejny trop że to nie wątroba ani nerki mnie bolą pod żebrami....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm może se to uroiłam:eek:

Do góry