reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Wiesz Kamcia chyba tak, widziałam sekundy bo nie mogłam na to patrzeć, na początku poduchą to znaczy chyba to była poducha, byłam w szoku nie zwróciłam uwagi na szczegóły, potem chyba ręką biła po główce;(;(;(, ale ja już wyłączyłam.

reklama
te ż widziałam ten filmik ale nie na fb... su^&&* z tej matki :no:
ja obejrzałam do kon=ńca i sie poryczłama... masakra jak tak wogóle można.. nawet jak dziecko przestawało płakac to lała je po twazry i kopała żeby zaczęło płakać żeby miałą za co znów go lać :-( biedne maleństwo :-(
ja też nie wiem jak można być tak nieczułym dla jakiegokolwiek dziecka.. to zwierząt sie nawet tak nie traktuje :-(
ale z tego co wyczytałam to matka dostała wyrok... szkoda że tylko 18 msc do odsiedzenia :/ bo osoba która to filmowała poszła z tym na policję.... no i zabrali jej dziecko.. ale ciekawe czy nie oddadza jak wyjdzie :/
ja byłam cała roztrzęsiona jak to zobaczyłam

Koszmar to o czym piszecie. W głowie się nie mieści,że można krzywdzić takie maluszki!!!

Witam się z oczami na zapałki. Kiepska noc, mało snu a do tego po 6tej wstawałam,żeby w końcu iść badania porobić. Ech teraz mnie muli masakrycznie. Czekam aż młodzian pójdzie spać i też się kimnę na chwilkę.

Styna zdolniacha jesteś:)

Basiek tulę kochana.

Aina i na czym w końcu stanęło??

Madzik masz rację trzeba reagować, nie można stać z boku w takiej sytuacji!

mój Boże Kamcia, jak dobrze, że tak szybko to wyłączyłam, nie mogę się pozbierać cały czas mam przed oczami widok tego maleństwa. Nie mogłam na to patrzeć, jakaś żelazna obręcz ściskała mi serce wraz z każdą sekundą.
Dobrze, że zabrali jej dzieciątko, boję się myśleć co ono wycierpiało.

Cześć kobietki. Kurcze takie rzeczy z rana aż mnie ciarki przeszły ja podejrzewam że jakbym coś takiego widziała to pierwszo spuściłabym porządny wpierdziel tej babie a potem dopiero zadzoniła na Policje.
Dziecko na dworze to ja szybko kawkę piję:-) Piaskownica działa cuda potrafi w niej siedzieć 2 godziny bezprzerwy:szok::szok::szok:

Hej kochane :-)

co do filmiku i tej okropnej matki to okropieństwo jakiego jeszcze w życiu nie widziałam... życzę jej najgorszych tortur świata ! at emu maleństwu aby spotkał na swojej drodze kogoś kto obdarzy go miłością, uczuciem i pozwoli zapomnieć te okropne chwile z matką.... :-( jakie to smutne i okropne , łzy cisną się do oczu ehhhhh

a moje kochanieńki skarbek serduszko i promyczek kończy ROK! :* tak bardzo bardzo go kocham :* rzeczywiście wspomnienia wracają , wczoraj analizowałam każdą godzinę sprzed roku , te emocje , strach , ból , radość! jejku euforia!!!! :-):-)

dziś tylko ciasteczko i moc serdecznych życzeń a imprezka w sobotę jak pisałam wcześniej. :tak:

a tak poza to wczoraj byliśmy w Radomiu bo chcieliśmy kupić drugie autko ale lipa straszna na miejscu okazał się strasznie zaniedbany więc wróciliśmy z niczym spoko nie żałujemy poszukamy coś lepszego :tak:

Joluś- buźki dla Igusia :*

Dziękuje Kamcia*
Ale poprawił mi ciutke humor post Futrzaczka , to zdanie jak pisała o Filipciu. Pięknie to napisałaś Futrzaczku, łzy tym razem wzruszenia znów popłynęły. Super mamcia jesteś:tak:.

Iguś
dla Ciebie również buziaki nasz 13-miesięczniaku*
Jestem z Wami dzisiaj często, nie mam weny do pracy :zawstydzona/y:.
Dzwoniłam już dwa razy do Martysi, grzeczna dzisiaj i wesolutka:tak:.

reklama
Cześć:-)

Basiek brak słów myślę podobnie ja Ty:-( straszny jest ten świat...
Jolek musisz wcześniej chodzić spać;-) daj znak jak będziesz miała wyniki
Futrzaczku aż trudno uwierzyć że już roczek kończy Twój mały mężczyzna:tak:

Wiecie oglądałam wczoraj wieczorem na tvn style program obsesja karmienia piersią. Była mama która karmiła ponad dwuletnie bliźniaki-spoko, była mama która karmiła 4 letniego syna lekki niesmak, ale najciekawsza była mama która karmiła uwaga..... prawie ośmioletnią córkę:szok: no to już nie wyglądało ładnie:no: mówiła jeszcze że czasem mąż też pije mleko z piersi:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry