reklama
Alex2712
Fanka BB :)
Witam!!
Wczoraj mnie nie było bo nie miałam jakoś siły. Komunia ok, ale było strasznie zimno na dworze więc kisiliśmy się na sali. Podróż w jedna strone była w miarę ok, daliśmy fotelik na przednie siedzenie ale pod koniec zaczął juz płakać i wzięłam go na ręcę i do cycka i usnął. A z powrotem to usypałam Go i spał całą drogę bo wracaliśmy przed 20 a w domu bylismy o 21.30.
Stynka zdrówka dla Nadii!
Basiek ja takich rzeczy tez nie oglądam nie mam serca do czegoś takiego....
Wczoraj mnie nie było bo nie miałam jakoś siły. Komunia ok, ale było strasznie zimno na dworze więc kisiliśmy się na sali. Podróż w jedna strone była w miarę ok, daliśmy fotelik na przednie siedzenie ale pod koniec zaczął juz płakać i wzięłam go na ręcę i do cycka i usnął. A z powrotem to usypałam Go i spał całą drogę bo wracaliśmy przed 20 a w domu bylismy o 21.30.
Stynka zdrówka dla Nadii!
Basiek ja takich rzeczy tez nie oglądam nie mam serca do czegoś takiego....
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Alex- cieszę się że podróż minęła w miarę ok i że uroczystość się udała tylko szkoda że pogoda nie dopisała .
Styna- zdrówka dla malutkiej :*
Styna- zdrówka dla malutkiej :*
lepidoptera
basiek - już mi lepeij, bo rozmawiałam z M przez telefon i mała śmiała mi się do ucha - nie wiem jak ją rozśmieszał, ale śmiała się do rozpuku
alex - u nas na komunii pogoda też nie dopisała, trzęsłam się z zimna przed kościołem, a jak szliśmy na Majowe, to kropił deszcz
styna - oby szybko przeszło - wyszedł ząbek albo wysypka
alex - u nas na komunii pogoda też nie dopisała, trzęsłam się z zimna przed kościołem, a jak szliśmy na Majowe, to kropił deszcz
styna - oby szybko przeszło - wyszedł ząbek albo wysypka
Cześć laseczki,
dużo zdrówka , dla Nadji, u nas były 2 dni takiej gorączki i katarek(tydzień).Ale przeszło.
Matusia ty szoruj do dr a nie się martwisz, że nie schudłaś.Teraz to już trudno, są ważniejsze sprawy.
jolek nie wiem co Tobie, no z wyników to wyszło,że zaraz nie umrzesz.Ale i tak uważaj na siebie, na piasek dobre jest.. piwo tak słyszałam gdzieś.
no a u nas to co zwykle, dzisiaj też w robocie siedzę.Ale za to do końca tygodnia planuje się nie pojawić w biurze a w piątek ruszam na winoterapię
aa i prosze mi tu pogody nie obrażać- słońce świeci!
dużo zdrówka , dla Nadji, u nas były 2 dni takiej gorączki i katarek(tydzień).Ale przeszło.
Matusia ty szoruj do dr a nie się martwisz, że nie schudłaś.Teraz to już trudno, są ważniejsze sprawy.
jolek nie wiem co Tobie, no z wyników to wyszło,że zaraz nie umrzesz.Ale i tak uważaj na siebie, na piasek dobre jest.. piwo tak słyszałam gdzieś.
no a u nas to co zwykle, dzisiaj też w robocie siedzę.Ale za to do końca tygodnia planuje się nie pojawić w biurze a w piątek ruszam na winoterapię
aa i prosze mi tu pogody nie obrażać- słońce świeci!
aina110
Hej Dziewuszki,
od rana jakiś kiepski nastrój...
Jaś w nocy spał kiepsko, już dawno tak często nie chciał cyca, od rana to samo.
Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami, co wiąże się również z oddaniem małego do żłobka.
Na samą myśl mam łzy w oczach, jak mam oddać do żłobka dziecko, które siedzi ze mną 24h na dobę:-(
Styna dużo, dużo zdrówka dla Nadusi
Alex cieszę się,że przetrwaliście podróż i z udanej komunii
Persefona ciekawa jestem jak Remik wygląda w nowej fryzurce
Futrzaczku mam problem, bo nie mamy dużego mieszkania, stół na 4 osoby a będzie nas dużo więcej. Tak zrobiłabym jakiś obiad.. nie wiem, zrobię sałatki i coś wymyślę.
od rana jakiś kiepski nastrój...
Jaś w nocy spał kiepsko, już dawno tak często nie chciał cyca, od rana to samo.
Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami, co wiąże się również z oddaniem małego do żłobka.
Na samą myśl mam łzy w oczach, jak mam oddać do żłobka dziecko, które siedzi ze mną 24h na dobę:-(
Styna dużo, dużo zdrówka dla Nadusi
Alex cieszę się,że przetrwaliście podróż i z udanej komunii
Persefona ciekawa jestem jak Remik wygląda w nowej fryzurce
Futrzaczku mam problem, bo nie mamy dużego mieszkania, stół na 4 osoby a będzie nas dużo więcej. Tak zrobiłabym jakiś obiad.. nie wiem, zrobię sałatki i coś wymyślę.
basiekkk
Ainka a dziadkowie przyjadą na roczek Jasia? Przytulam na brak humoru. A Jaś na pewno za klimatyzuje się w żłobku, będziesz Go pewnie stopniowo tam zaprowadzać, najpierw na krótkie okresy, potem na dłużej, będzie dobrze, masz jeszcze troszkę czasu.
Tulę też Maję bo zapomniałam wczoraj.
Alex cieszę się, że Olinek zniósł w miarę dobrze podróż. Kiedy robicie roczek? Bo Olinek i moje Martysia z jednego dnia są, my robimy 27 w niedzielę.
Stynka dużo zdrówka dla Nadii
Lepi moja mała franca też dzisiaj uchachana, dzwoniłam już do nich, też cieszyła się i śpiewała.
Tulę też Maję bo zapomniałam wczoraj.
Alex cieszę się, że Olinek zniósł w miarę dobrze podróż. Kiedy robicie roczek? Bo Olinek i moje Martysia z jednego dnia są, my robimy 27 w niedzielę.
Stynka dużo zdrówka dla Nadii
Lepi moja mała franca też dzisiaj uchachana, dzwoniłam już do nich, też cieszyła się i śpiewała.
reklama
aina110
Bassiek w tą sobotę robimy Jasia urodzinki u nas w Szczecinie dla bliskich znajomych, będzie trochę dzieciaków, a wieczorem obejrzymy z P finał ligi mistrzów) i poprzytulamy się w trójkę. Tydzień poźniej jedziemy do teściów... Tam przyjedzie moja mama, Jasia chrzestna (moja kuzynka) i będzie druga imprezka)) Dziękuje,że tak mówisz, mam nadzieje,że damy radę z tym żłobkiem...