reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejcia :-)

stukam się kawusią :tak:

nie chce mi się dopisywać z osobna :-p mam lenia :-D dlatego wszystkim życzę spokoju pscyhicznego , radości z weekendu i odpoczynku , słodkości ile w lezie i miłych i udanych wizyt rodzin czy znajomych :tak::-)

Buziaczki :*

Edit: właśnie zeżarłam ( bo inaczej nie da się powiedzieć ) 2 pączki z serem ! a jeden miał być dla mojego siostrzeńca który jeszcze śpi :zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka.Strasznie duszno dzisiaj.

Alex ale miałaś przygodę:)
Gratuluję pierwszych kroczków Olinkowi:)

Futrzaczku
ty żarłoku :p

Basiekk mój młody też płacze jak któreś z nas wychodzi więc niech teściowa nie pitoli głupot!

Lepi spokoju życzę:)

Madzik odwiedzinki znienacka ?

Maja super że mamuśka przyjeżdża, odsapniesz sobie i oderwiesz od ... :)

Witam się i zaraz uciekam, bo rybkę po grecku robię i jeszcze serniczek z tymi galaretkami będę robić.
Alex :-D:-DU nas już kilka razy była akcja z ptaszkiem. Często wpadają nam pokoje pozwiedzać:-D
karolka ja się uczyłam niemieckiego w gimnazjum i liceum i nawet maturę zdawałam, a teraz...nic nie pamiętam:zawstydzona/y:
basiekk jakbym słyszała moją teściową. Ona też w kółko gada rzeczy typu: mały cię pozbadł, przy mnie tak się nie zachowuje, pozwalasz mu na wszystko itp. Ale ja sobie to olewam. Też tak zrób. One miały swoje dzieci i wychowywały je po swojemu i to tyle w tym temacie. A ty masz prawo robić tak jak chcesz i popełniać swoje błędy. A mała normalne,że tęskni. Mój ryczy jak wychodzę z pokoju nawet. A to się nazywa przywiązanie.;-)
Futrzaczku i nie podzieliłaś się babolku?

dobra, może teraz coś więcej napiszę, choć nie wiem ile pamiętam:-p

maju - współczuję bolesnego ząbkowania. nam jeszcze ta "2" nie wyszła, choć widać jakby już była na wierzchu.
aina - mam nadzieję, ze wyjaśnicie tę sprawę. Mnie w zeszłym roku już szlak trafiał, bo stale nam przynosili niedopłatę za ciepłą wodę, a zużycie było tylko większe o kąpiel Zośki (w wanience...). ale podwyżki były co chwilę. Zimną wodę to bym rozumiała, bo pranie było non stop. I nawet za prąd niewiele więcej płaciliśmy, pomimo, że pralka i żelazko stale w użytku były...
alex - też bym się wystraszyła nie wiedząc, co mi lata po pokoju:-D

futrzaczku - tak sama, bez podzielenia się z nami - łakomczuchami?? nie ładnie, oj oj:-D

za oknem piękna pogoda, a mi przyszło siedzieć w nudnej robocie, ech....

aha, czy wasze maluchy też zaczynają wymuszać?? bo u nas od kilku dni co chwilę płacz:szok:. ale ostro, nawet niani mówiliśmy, że w niektórych sprawach nie ustępujemy i tyle!! bo terrorystka nam wyrośnie, hehe

dziś mam troszkę pracy w kuchni, w związku z jutrzejszym dniem....
a w niedzielę jedziemy na kolejną komunię...

szkoda, ze pogoda ma się popsuć:baffled:

Smacznego Futrzaczku:-) Marzę o takich pączusiach.
Persefona dokładnie:tak: tak to już jest z tymi teściowymi.

aha, basiek, M stwierdził i chyba ma rację, że Zośka też ostatnio bardziej się zrobiła za mną, tylko mama i mama. jak wychodzę do pracy ostatnio, to też robi sie markotna:-(

alex usmiałam się z wróbelka hehe
oj ja się niebmieckiego też uczyłam latami w szkole.. i mało co umiem, chociaż nie powiem tutaj jak pracowałam to akurat przyjechała grupa niemiecka na wakacje no i w sklepie rozmawiałam z nimi po niemiecku :-) ale sie wykazałam :-p hehe
bo onie nic nie umieli po angielsku :-p
ale i tak mogę powiedziewc że umiem same podstawy :-p
z angielskiego pisałam mature mimo to jak tu przyjechałam całkiem inaczej się mówi niż tak jak nas uczyli ...
madzik wow .. ja to nawet nie widziałam od x czasu znajomych z podstawówki , a co dopiero mieć stały kontakt :-p
futrzaczku... nie ładnie!!!1 :-p
persefona ryba po grecku ..! to jest to... musze taki obiadek przygotować na któryś dzień :-) narobiłas mi smaka :-)
basiek a z kim mała została ?? z teściową??
lepi pociesze Cię że moja nie wymusza :-p
znaczy próbuje i to nie od dziś ;-) bo już zaczynała wcześniej wymuszac ale ja nie głupia od poczatku wiedziałam o co jej chodzi i trzymałam rekę na pulsie i teraz wie że nie ma co wymuszac bo i tak nie dostanie... upnie swoja minkę poudaje i ucieka się bawić :-)
także z tym problemu nie mam :-) ufff

u mnie słonecznie od rana.. jestem szczęsliwa :-p

Dziewczyny widocznie to taki etap u naszych dzieciaczków, nie chcą się rozstawać z mamami . Teściowe już zapomniały jak ich dzieci też płakały. Persefona a Twoja teściowa niech nie będzie taka mądra.Dziecko zawsze inaczej się zachowuje przy rodzicach inaczej przy dziadkach a jeszcze inaczej przy cioci czy niani!!
Pamiętam moja siostra kiedyś pilnowała dziewczynki.Przy niej to był aniołek a przy rodzicach mały czort :p

Kurcze rozmawiałam przed chwilą z koleżanką i okazało się że od tygodnia leży z małym w szpitalu.Rotawirusa ma! Ponoć w powietrzu krąży bakteria, a ja młodego nie szczepiłam:(

reklama
Dzień doberek:-)

Dobra uciekam laski robić pierogi z jabłkami... do później:-)

aaaaa jeszcze mi się przypomniało Matusia gdzieś nam zniknęła:-(

Ostatnia edycja:
Do góry