reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jeszcze 20 minut i do domku! Nareszcie!
Don gratulujemy Franiowi ząbków:-).
Kamcia tak Martynka z teściową zostaje. Ogólnie nie narzekam bo widzę, że dziecko jest zadbane i kochane, i co najważniejsze teściowa słucha się mnie, nigdy nie robi niczego po swojemu, no chyba, że zostawiam jej w czymś dowolność.

Agacio Matusia ma przyjęcie Matiego i roczek Majki więc zalatana.

Basiekk i już tulisz Marti.

My po długim spacerku.Dzieć już nie chce za rączkę chodzić tylko siam siam.Odpycha moją rękę i macha swoją łapką że nie. Udało nam się.Duszno było ale bez deszczu.A teraz mamy burzę i ulewę.
Muszę założyć konto na YT,albo wyślę filmik Basiekk i jak będzie taka kochana to wstawi i Wam pokarze jak młodzież śmiga:)

Don gratuluję nowych ząbków:)

Ostatnia edycja:
Witam :))

pospisuję listę:-p

Jola, my tez na rota nie szczepiliśmy:no:
i nawet gdybyś zaszczepiła, to nie powiedziane by było, że to akurat ten szczep...u na

s dziś strasznie upalnie... wyszliśmy dopiero o 17:30
a po godzinie 19 w słoncu było 39 stopni!!!

Agacio bo piątek:)

Ewcia no właśnie z tymi szczepionkami to tak jest:/
U nas w cieniu było dziś 30 stopni a w słońcu to nie wiem.

Byliśmy pod wieczór w Realu na małych zakupach,padam na cyce.Siedzę w samym staniku i kleję się do krzesła:/

Ja Wam dam paczki i pierogi z jablkami i inne cuda!!!! Glodna jestem ! :-p

Basiekk
- cuuudnego weekendu z coreczka! :*

Jolek
- oj nie wiem czy zdaze odspanac.. bo to krotko bedzie.. chyba ze zabierzemy sie z nimi, planujemy na razie, chcialabym bo jestem juz na skraju.... Wrzuc wrzuc filmik z Igoritem!!!!! ..no i mam nadzieje, ze nic tam nie fruwa w powietrzu zlego u Was!

U nas tez dzis upalnie.. uffff... Pola nawet na drugi spaceros wyruszyla po 18tej..
Potem miala znowu zapracie i byla maskara, pot i lzy :((( Jasna ch..............a ........

Lepi - no u nas ta druga 2dwojeczka juz chyba sie przebila, Frania nie chce pokazac, ale chyba juz najgorsze za nami, powodzenia i u Was ! ;)

don gratuluję ząbków :-)

basiekk no może zadbana ale ja bym tesciowej dopiekła że dziecko płacze za mama bo z nia siedziec nie chce najwidoczniej :-p hihih

u mnie tez upał.. ufff a dziewczyny tak się wymęczyły dzisiaj ze zasnęły bez żadnego Ale :-p Vi to nawet nie doczekała się kąpieli ani picia..
robiłam jej herbatkę po kolacji i jak już jej zaniosłam to spała na sofie:szok:
więc tylko ją odniosłam spać i wykapałam Emkę :-) hehe

reklama
Melduję się!
O jestem pierwsza, chyba pierwszy raz!
Pogoda do bani, wietrznie i pochmurnie.
Popołudniu wybywamy na zakupy bo musimy kupic jakis prezent na ta Komunię dla chrześniaka M.
Buziaczki!

Do góry