reklama
Witam od wczoraj sprzątam, ale już prawie koniec. Dzieć śpi na listonosza czekam bo na zakupy chcę jechać a jakieś paczki mają przyjść, a tego ani widu ani słychu. Wczoraj bardzo miło mnie zaskoczyła sąsiadka wrzuciła nam kartkę do skrzynki dla Nadii na urodzinki a w środku 10 funtów, więc jak mała wstanie to idziemy w podziękowaniu kawał torta zanieść:-)
persefona
Fanka BB :)
Futrzaczku a ja nie znam tej małpki...Może dlatego,że nie mam MINIMINI ani w ogóle kablówki.Remik z bajek to lubi tylko tę jedną, a tak w ogóle to uwielbia Jaka to melodia
jolek Timmy leci w wieczorynce na tvp1. Ja też nie mam kablówki;-)
styna fajny gest sąsiadki. Jednak są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
aina współczuję nieprzyjemnej sytuacji. Wyjaśnijcie to czym prędzej, bo to niemała kwota
U nas duszno i parno. Wygląda to na nadchodzącą burzę. Pot po cyckach spływa Ja zaczynam ogarniać chałupkę, bo jutro mam mieć jednych gości, co nie mogą być w sobotę.
Aha w Kauflandzie jest promocja lodów. Po 6,99 zł ;-);-);-)Lecę sprzątać, bo się nie wyrobię
jolek Timmy leci w wieczorynce na tvp1. Ja też nie mam kablówki;-)
styna fajny gest sąsiadki. Jednak są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
aina współczuję nieprzyjemnej sytuacji. Wyjaśnijcie to czym prędzej, bo to niemała kwota
U nas duszno i parno. Wygląda to na nadchodzącą burzę. Pot po cyckach spływa Ja zaczynam ogarniać chałupkę, bo jutro mam mieć jednych gości, co nie mogą być w sobotę.
Aha w Kauflandzie jest promocja lodów. Po 6,99 zł ;-);-);-)Lecę sprzątać, bo się nie wyrobię
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
styna to suuuuuper :-) normalnie nie wiesz jak się ciesze z ewkońcu macie czyste powietrze w domu
futrzaczku u nas też George i truskawkowe ciastko i koniki pony :-)
wow aina ale masakryczna cena mam nadzieję że to wyjasnicie no i nie będziecie musieli tyle płacić..
a z sobą byłas u lekarza??
a pogody to wam zazdroszcze bo u nas pada ... i ostatnio jest pochmurno cały czas...
my dzisiaj na zakupkach byliśmy .. ale tylko jedzonko w sumie kupowalismy :-)
no a teraz trzeba sobie odpocząć troszkę :-)
futrzaczku u nas też George i truskawkowe ciastko i koniki pony :-)
wow aina ale masakryczna cena mam nadzieję że to wyjasnicie no i nie będziecie musieli tyle płacić..
a z sobą byłas u lekarza??
a pogody to wam zazdroszcze bo u nas pada ... i ostatnio jest pochmurno cały czas...
my dzisiaj na zakupkach byliśmy .. ale tylko jedzonko w sumie kupowalismy :-)
no a teraz trzeba sobie odpocząć troszkę :-)
Jolus po niemieckiemu to pala bedzie ;-) bo u nich na odwrot...
Styna no w koncu masz spokoj kochana.
Aina wspolczuje rachunku, mam nadzieje ze sprawe uda sie szybko wyjasnic.
U nas dzis pogoda straszna, wieje i duszno, niebo cale zachmurzone ale nie pada, tylko caly czas jest tak jakby za chwile mialo lunac.
Maly juz spi a ja zaraz spadam nad niemieckim znow siedziec a pozniej jeszcze moze uda mi sie geslerowa obejrzec.
Milego wieczorku.
Styna no w koncu masz spokoj kochana.
Aina wspolczuje rachunku, mam nadzieje ze sprawe uda sie szybko wyjasnic.
U nas dzis pogoda straszna, wieje i duszno, niebo cale zachmurzone ale nie pada, tylko caly czas jest tak jakby za chwile mialo lunac.
Maly juz spi a ja zaraz spadam nad niemieckim znow siedziec a pozniej jeszcze moze uda mi sie geslerowa obejrzec.
Milego wieczorku.
reklama