reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jola, dziś też miało nie być pogody ;)
damy radę:tak:

Aina, współczuję nerwów...

Mały zasnął lecę po pudło do piwnicy, aaa i kawkę robić:tak:
Jola, zaraz będzie, ciach też do tego;-)

reklama
Witam od wczoraj sprzątam, ale już prawie koniec. Dzieć śpi na listonosza czekam bo na zakupy chcę jechać a jakieś paczki mają przyjść, a tego ani widu ani słychu. Wczoraj bardzo miło mnie zaskoczyła sąsiadka wrzuciła nam kartkę do skrzynki dla Nadii na urodzinki a w środku 10 funtów, więc jak mała wstanie to idziemy w podziękowaniu kawał torta zanieść:-)

Futrzaczku a ja nie znam tej małpki...Może dlatego,że nie mam MINIMINI ani w ogóle kablówki.Remik z bajek to lubi tylko tę jedną, a tak w ogóle to uwielbia Jaka to melodia:-D
jolek Timmy leci w wieczorynce na tvp1. Ja też nie mam kablówki;-)
styna fajny gest sąsiadki. Jednak są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie:tak:
aina współczuję nieprzyjemnej sytuacji. Wyjaśnijcie to czym prędzej, bo to niemała kwota

U nas duszno i parno. Wygląda to na nadchodzącą burzę. Pot po cyckach spływa:-p Ja zaczynam ogarniać chałupkę, bo jutro mam mieć jednych gości, co nie mogą być w sobotę.
Aha w Kauflandzie jest promocja lodów. Po 6,99 zł ;-);-);-)Lecę sprzątać, bo się nie wyrobię

Uffff ale duchota. Spacer zaliczony lody na skwerze również a teraz marzy mi się prysznic taki zimny.

styna to suuuuuper :-) normalnie nie wiesz jak się ciesze z ewkońcu macie czyste powietrze w domu :-p
futrzaczku u nas też George i truskawkowe ciastko i koniki pony :-)
wow aina ale masakryczna cena :szok: mam nadzieję że to wyjasnicie no i nie będziecie musieli tyle płacić..
a z sobą byłas u lekarza??

a pogody to wam zazdroszcze bo u nas pada ... i ostatnio jest pochmurno cały czas...

my dzisiaj na zakupkach byliśmy .. ale tylko jedzonko w sumie kupowalismy :-)
no a teraz trzeba sobie odpocząć troszkę :-)

Aina ILE:szok::szok: :szok: mam nadzieję że to nieporozumienie i wyjaśnicie sprawę:tak:

Nooooo mega duszno dzisiaj było:sorry2: Agacia wykąpana jeszcze pazury muszę wymalować a mi się nie chce:sorry:

Agacio często pazury malujesz. Masz swoje czy jakieś robione??

Aina doczytałam, mam nadzieję,że wytłumaczycie to.A jak się wprowadzaliście to licznik na wodę spisywaliście???

Jolus po niemieckiemu to pala bedzie ;-) bo u nich na odwrot...

Styna no w koncu masz spokoj kochana.

Aina wspolczuje rachunku, mam nadzieje ze sprawe uda sie szybko wyjasnic.

U nas dzis pogoda straszna, wieje i duszno, niebo cale zachmurzone ale nie pada, tylko caly czas jest tak jakby za chwile mialo lunac.
Maly juz spi a ja zaraz spadam nad niemieckim znow siedziec a pozniej jeszcze moze uda mi sie geslerowa obejrzec.
Milego wieczorku.

reklama
Karolka współczuję Ci tego ślęczenia nad książkami. Niemiecki nie jest łatwy.Uczyłam się go tyle lat i całe g**o umiem :/

Do góry