reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wow.. to się rozpisałście dzisiaj
ja miałąm coś do złątwiania.. a gdzie wszystkie zniknęły??
a musze wam powiedziec że piękę pycha ciasto dzisiaj :-) mmmmmm ,... :-)
kto chce kawałeczek??
ja miałąm coś do złątwiania.. a gdzie wszystkie zniknęły??
a musze wam powiedziec że piękę pycha ciasto dzisiaj :-) mmmmmm ,... :-)
kto chce kawałeczek??
Jaipur teraz planujemy zrobić dach wylewki i wstawić okna na jesień i chyba też tynkować a myślimy skończyć za 3 lata MOŻE Basiek;-)
Persefona oj współczuję ale jakoś musisz przymknąć oko na gderanie
Alex napewno Oli w końcu przekona isę do jazdy
Stynka czyżby ten dzień nadszedł, że w końcu się wynoszą lokatorzy?:-)
Idę zaraz syna ogarnąć nakarmić i lulu, a taki się ostatnio zrobił niedobry... ciągle wymusza wszystko płaczem a jak krzyknę to złość i pierze mnie po twarzy
Persefona oj współczuję ale jakoś musisz przymknąć oko na gderanie
Alex napewno Oli w końcu przekona isę do jazdy
Stynka czyżby ten dzień nadszedł, że w końcu się wynoszą lokatorzy?:-)
Idę zaraz syna ogarnąć nakarmić i lulu, a taki się ostatnio zrobił niedobry... ciągle wymusza wszystko płaczem a jak krzyknę to złość i pierze mnie po twarzy
Ostatnia edycja:
Kamcia dawaj ciasto, przyjmę każda ilość
myślałam dzisiaj co na obiad sobie zrobić, bo małż na wyjeździe.no i z myslenia nic nie wyszło.
Teraz myślę nad kolacją, wczoraj były frytki, dzisiaj nie powtarzam bo niezdrowo.Może sobie zamówię kebaba
myślałam dzisiaj co na obiad sobie zrobić, bo małż na wyjeździe.no i z myslenia nic nie wyszło.
Teraz myślę nad kolacją, wczoraj były frytki, dzisiaj nie powtarzam bo niezdrowo.Może sobie zamówię kebaba
sylwia_
Fanka BB :)
kamcia ja chce, ja chce, ja ja JA!!!!!! ciasto
styna wkoncu sie spakuja i juz ich wiecej nie zobaczysz!! :-) super, bedzie mozna chodzic po domu w majtkach hehe
jaipur Ty niedobra, caly dzien za mna kebab chodzi ale nie zjem bo zab boli
styna wkoncu sie spakuja i juz ich wiecej nie zobaczysz!! :-) super, bedzie mozna chodzic po domu w majtkach hehe
jaipur Ty niedobra, caly dzien za mna kebab chodzi ale nie zjem bo zab boli
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
hej hej a co tu takie pustki ????
Persefona- ojjj będzie zjebka od Kamci
Persefona- ojjj będzie zjebka od Kamci
persefona
Fanka BB :)
Ups Kamcia przenieś na urodzinkowy. Zapomniałam się I`m sorry
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ok uciekam na YCD potem jeszcze wpadnę :-)
Jestem tylko na chwile, przepraszam ze nie nadrabiam ale mam teraz bardzo duzo z niemca do roboty bo egzamin sie zbliza, juz tylko 1,5 m-ca.
Poza tym Oskarek poszedl juz pewnie na nogach do przodu co zaskutkowalo kilkoma guzami na glowie
p.s. pracy nie dostalam, ale staram sie nie zalamywac i szukam dalej. Buziaczki kochane
Poza tym Oskarek poszedl juz pewnie na nogach do przodu co zaskutkowalo kilkoma guzami na glowie
p.s. pracy nie dostalam, ale staram sie nie zalamywac i szukam dalej. Buziaczki kochane
reklama
Pustki bo pogoda super. My dziś na podwórku dwa razy byliśmy. Zaliczyliśmy swój debiut w piaskownicy.Najpierw stękanie kwękanie,a później jak się kawaler rozkręcił Najlepsze i tak były "dzidzi" na placu zabaw..Tak tak Igi mówi "dzidzi na dzieci
Po obiadku na mały spacerek wybyliśmy. Młody odkąd drepta to nie chce za długo w wózku siedzieć :/
Jaipur ja na obiad spegetti robiłam.Zostało jeszcze trochę sosu chcesz???
Karolka ucz się ucz bo piątka ma być na koniec
Persefona ja tam nie wiem co to ten Timmie
Styna weź kija i poganiaj
Po obiadku na mały spacerek wybyliśmy. Młody odkąd drepta to nie chce za długo w wózku siedzieć :/
Jaipur ja na obiad spegetti robiłam.Zostało jeszcze trochę sosu chcesz???
Karolka ucz się ucz bo piątka ma być na koniec
Persefona ja tam nie wiem co to ten Timmie
Styna weź kija i poganiaj