reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam
Pakują się i jakoś wcale nie widać aby coś ubywało!!!!!!!!!!!!! Nawet nie mam jak obiadu zrobić!!!!!!!!!!!!!!

reklama
wow.. to się rozpisałście dzisiaj :-p

ja miałąm coś do złątwiania.. a gdzie wszystkie zniknęły??

a musze wam powiedziec że piękę pycha ciasto dzisiaj :-) mmmmmm ,... :-)

kto chce kawałeczek?? :-p

Jaipur teraz planujemy zrobić dach wylewki i wstawić okna na jesień i chyba też tynkować a myślimy skończyć za 3 lata MOŻE Basiek;-)
Persefona oj współczuję ale jakoś musisz przymknąć oko na gderanie:sorry:
Alex napewno Oli w końcu przekona isę do jazdy:tak:
Stynka czyżby ten dzień nadszedł, że w końcu się wynoszą lokatorzy?:-)

Idę zaraz syna ogarnąć nakarmić i lulu, a taki się ostatnio zrobił niedobry... ciągle wymusza wszystko płaczem a jak krzyknę to złość i pierze mnie po twarzy:confused2:

Ostatnia edycja:
Kamcia dawaj ciasto, przyjmę każda ilość:-D

myślałam dzisiaj co na obiad sobie zrobić, bo małż na wyjeździe.no i z myslenia nic nie wyszło.
Teraz myślę nad kolacją, wczoraj były frytki, dzisiaj nie powtarzam bo niezdrowo.Może sobie zamówię kebaba:rofl2:

kamcia ja chce, ja chce, ja ja JA!!!!!! ciasto :tak::tak::szok::tak::tak:
styna wkoncu sie spakuja i juz ich wiecej nie zobaczysz!! :-) super, bedzie mozna chodzic po domu w majtkach :-p hehe
jaipur Ty niedobra, caly dzien za mna kebab chodzi:zawstydzona/y: ale nie zjem bo zab boli :(

Jestem tylko na chwile, przepraszam ze nie nadrabiam ale mam teraz bardzo duzo z niemca do roboty bo egzamin sie zbliza, juz tylko 1,5 m-ca.
Poza tym Oskarek poszedl juz pewnie na nogach do przodu co zaskutkowalo kilkoma guzami na glowie :sorry:

p.s. pracy nie dostalam, ale staram sie nie zalamywac i szukam dalej. Buziaczki kochane :tak:

reklama
Pustki bo pogoda super. My dziś na podwórku dwa razy byliśmy. Zaliczyliśmy swój debiut w piaskownicy.Najpierw stękanie kwękanie,a później jak się kawaler rozkręcił:) Najlepsze i tak były "dzidzi" na placu zabaw..Tak tak Igi mówi "dzidzi na dzieci:)

Po obiadku na mały spacerek wybyliśmy. Młody odkąd drepta to nie chce za długo w wózku siedzieć :/

Jaipur
ja na obiad spegetti robiłam.Zostało jeszcze trochę sosu chcesz???

Karolka ucz się ucz bo piątka ma być na koniec :D

Persefona ja tam nie wiem co to ten Timmie :(

Styna
weź kija i poganiaj :p

Do góry