reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej hej :-):-)

My też już po spacerku ,piękna pogoda cudne słoneczko hmmm super a teraz Filcio śpi ,Szymek bajkę ogląda a mąż w pracy.

Jolek- My też już na krótki rękaw a dziś nawet w krótkich spodenkach , ja jestem przeziębiona to fakt ale ja nie lubię się zgrzać za bardzo ,a co mam odchorować to i tak odchoruję ;-) Filipek też z katarkiem jeszcze ale co zrobić .
Agacio- to miłego " labowania " ale o Nas nie zapomnij !:-p i ja się pytam gdzie te zdjęcia ?? ślepam czy co ? :cool::confused::-p
Persefona- to ładną macie akcje z tymi pampkami :confused: aż dziwne że tak wszystkie przesikuje - ojjj chyba kawał sprzętu musi mieć :-D;-):-p a alergii to współczuję a bierzesz zyrtec czy coś w tym stylu ?
Styna- miłej pracy i aby czas szybko zleciał :-)

mam ochotę się poopalać na balkonie :cool2: ale jeszcze nie mamy barierek :-( ale spoko loko Joluś ma rację na lato jeszcze czas hi hi :tak:

reklama
Hehe Futrzaczku z tym sprzetem to nie umiem ocenić. Być moze:-p;-)
A zyrtecu ani nic innego nie biorę,bo jakoś do tej pory nie miałam żadnych takich problemów:confused: No ale ostatnio w radiu mówili,że coraz częściej ludzie zapadają na alergię i to w późnym wieku,więc może i mnie to dopadło...ehhh..Na testy żeby się umówić to tzreba czekać u nas ponad rok:cool2:

;-)
a co do ewentualnej alergii to ha ha ha w późnym wieku powiadasz dobre sobie.... ;* :-) młoda dżaga jesteś a nie! :tak: to może spróbuj wziąć i zobaczysz czy coś pomoże :-)

Karolqa- jak tam przygotowania do urodzinek ???

Edit: wszyscy spacerują bądź sprzątają więc zmykam :* buziak i do wieczorka :*

Ostatnia edycja:
Witam:-)

my po spacerku, Miki śpiocha, a ja w końcu wzięłam się za śniadanie:-p

Jola, za to, że jesteś;-) co do kr. rękawka, to dziś po 9 u nas było już 24 st. w cieniu! Także nie przejdzie w długim się grzać;-) a wczoraj Mikołaj też był na kr. rękawku:tak:

Persefona,
sleep&play to totalna porażka pampersa! Słyszałam, że rossmanowskie babydream są ok, my lecimy na pampersach active baby i nie narzekamy:tak: ale też nie możemy zmienić gdybym chciała, bo małemu zaraz tyłek się odparza...

Persefona a może kup o rozmiar większe te pampki :tak::tak:

Ewcia :*

Futrzaczku no jeśli macie,aż tak ciepło to śmigajcie.

U moich rodziców też z rana już ponad 20 stopni a u mnie po 9tej ledwie 15 było nawet teraz 20tu nie ma. widać u nas wcale takich upałów nie ma...Muszę się przeprowadzić w jakąś inną część Polski :/

Alex biedny Olinek:-( mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i będziecie się cieszyć piękną pogodą:tak:
Persefonka mówię na zdrówko:-) ależ się wyimprezujecie w maju:-);-) My używamy dady biedronkowej od początku praktycznie i jest dla nas ok, ale próbuj napewno coś najdziesz czego Remik nie przesika, a swoją drogą skubaniec jest że tak celuje:-D;-)
Futrzaczku jasne że nie zapomnę:-) zdjęcia będą jak obiecałam to wstawię;-)
Jolcia latem/wiosną nad morzem zawsze chłodniej niż w innych częściach Polski, za to zimą cieplej macie;-) ale 20 stopni to też dobrze można szaleć a nie zgrzejecie się bardzo:-)

Franek też śpi widzę majówczątka drzemkę o tej samej porze mają hihi:-)ja już posprzątałam jeszcze coś do jedzenia musze zrobić ale nie wiem co i nie chce mi się strasznie...:dry:

My po spacerku.Agacio jak wychodziliśmy przed 13tą z domu to 17 stopni na termometrze było. Młody spał dzis jakieś pół godziny..zobaczymy kiedy mu się maruder włączy :/

ah dziewczyny zazdroszcze wam lata :-p
u nas było miesiac temu przez tydzień i co.. i koniec :sorry:
od kilku dni poprawiła się pogoda ale nie jest jeszcze aż tak ciepło jak u was :-p.. dziewczyny w kurteczkach były na dworze , ponieważ mają lekki katarek...ale ja chodziłam nprmalmnie w koszulce i na to sweterek (choc też mnie gardło trochę boli ) :zawstydzona/y:
styna a Ty gdzie pracujesz??
persefona mogę zabrać troche tego słoneczka do mnie?? :-) co do lidlowskich pampków ja uzywałam w pl i nie narzekałam :-) własiene te na B :-p

reklama
U nas 28 stopni :szok:
jolek rozmiar pampków to był pierwszy krok, który uczyniłam,gdy zaczęły się przesikiwania. Mamy r.5
Kamcia oddaję trochę słońca i mało tego zapraszam na grilla ciebie i wszystkie bb-ciotki, które mają ochotę:-):tak:
agacio dziękuję;-)
Futrzaczku ja stara doopa jestem. 26 lat stukneło niedawno:tak:Nawet zniżki studenckie mnie już nie obowiązują:sorry2::zawstydzona/y:
Lecę, bo mięsko dochodzi i %%% ulatują :-p

Do góry