reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Basiek współczuje zastoju bo niedawno sama takie coś przechodziłam i miałam takie same dreszcze i do tego prawie 40 stopni gorączki, mi pomogło najbardziej bardzo częste przystawianie małego do tej piersi.

Madzik o matko ciekawe co tam sie Julkowi stało, ze tak płakał, w takich sytuacjach przynajmniej w naszym przypadku zawsze się kończy to kłótnią z mężem. Oby u Was juz było wszystko ok.

Jolek w totka zapomniałam zagrać ale spróbuje.

Wczoraj byliśmy u lekarza bo Oli albo sie przeziębił albo po prostu będą mu wychodzić kolejne ząbki, bo ma kaszelek i troche katarek. Osłuchowo ok, ale dzisiaj trochę mocniej i częściej kaszle, zobaczymy jak będzie jutro to przejdziemy sie jeszcze raz do lekarza.

cześ babeczki moje:-)

Witam się tylko szybciutko i uciekam bo mój synuś się obudził, będę wieczorem buziaki i miłego popołudnia:-)

agacio witaj :-) i gratki za ząbka :*
oooo i marzenę przywiało :-p witaj co tam u was???
madzik tyle dni wolnego suuuuuper :-)
alex super że zaczęła się wam dobra passa... oby tak dalej
karolka kciuki za pracę&&&&&&&&&&&&&&77
lepi ja to bez aparatu się na żadna ipmreze nie ruszam :-p jak mój popsuty to koniecznie musze pożyczyć :-p hehe
aina gratuluję zabka..
styna super że w ogródku się dzieje ;-) gratki za ząbka :-)
futrzaczku cieszę się że wyniki ok :*
paulina obyś szybko doszła do właściwej wagi :tak:

a u mnie wszystko ok... wczoraj cały dzień jeździliśmy po szpitalach - mąż
raz na biodro ,do jednego , na kostke do drugiego :/
no a miedzy szpitalami 25 km drogi :/
ale wszystko ok.. na biodro operacji nie będzie uffffff i dostał tabletki... nawwet nie miałam kiedy przeczytać jakie i dokładnie na co ...
i został zapisany na fizjoterapię
a z kostką cały czas bardzo źle ... miał zdjęcie i za tydzień powrót do szpitala znów na zdjęcie , gips oczywiście cały czas ma nosić
i też będzie miał rehabilitacje na kostkę po zdjęciu gipsu :/ więc tak niby dobrze bo się nim zajeli porzadnie , a niby źle bo jednak nie poszło gładko ...

dziewczynki ok... Vi troszkę próbuje sprawdzić nas na ile może sobie pozwolić i cienko jej to wychodzi ;-) bo mamusia nieugięta
gorzej z ojcem :dry: ale mu ciągle powtarzam ze musi być konsekwentny.. no i ile ja to się nagadam :-p
Emma ok :-) czasem marudna bo wychodza jej dolne 2 , jeszcze nie przebiły ale już je konkretnie widac więc będą lada dzień ...

Witajcie dziewczynki,
przepraszam ze dopiero dzis sie odzywam ale wczoraj nie mialam chwili spokoju i na dodatek na spacerze dorwala nas taka ulewa ze masakra.

Bylam wczoraj na tej probie do pracy i ogolnie bylo ok, zobaczymy tylko na ile, bo do piatku maja mi dac znac czy sie na mnie zdecyduja, wiec jak mozecie to potrzymajcie jeszcze troszke kciuki ;-)

Przeczytalam was od poniedzialku ale niestety nie odniose sie to tego co napisalyscie bo musze uciekac chate ogarnac i jeszcze niemiecki na jutro zrobic. Przepraszam.

Milego wieczoru i nocki (bez pobudek i marudzonka....)

p.s. jak tylko bede cos wiedziala w sprawie pracy to sie odezwe.
Buziaczki

hej! sorki, że ostatnio wpadam jedynie sporadycznie.....brak mi energii, humoru - wszystkiego, co daje chęć do życia. Dobrze, że chociaż ten mój dzidź potrafi mnie codziennie czymś rozbroić :-D na niego zawsze mogę liczyć ;-) kochany urwisek! ostatnio zrobił się bardzo przytulalski - co mnie baaardzo cieszy :-) aaaa i nauczył sie prawidłowo schodzić z łóżka - najpierw nóżki :-)

spóżnione buźki dla okrąglaczków i roczniaków!!!

jaipur...pamiętamy, pamietamy - tylko z czasem sie nie wyrabiamy. Jesli nie macie planów na weekend majowy (w co oczywiście wątpię ;-)) to zapraszamy bo my zostajemy w domu i przygotowujemy się na powrót taty
no i jak casting na nianiora-wygrała energiczna, (nie-ZEN;-) )50-tka?
jolek-wysypka trzyma oj trzyma cholera jedna :-( w pon-ostatnia deska ratunku - wizyta u alergologa-dermatologa. Za 160 zł oczekuję cudu!
bea, aina-prosimy sms-ki dla Biby :-)
mojeszczescia,styna,maja,aina,ewcia, agacio i kamcia-gratulacje dla maluchów za nowe ząbki!
basiek, madzik - Staś tez zachwyca się każdą lampą, ale niestety nie mówi ani lampa ani pampa :-(
lepi-jjak już będziesz miała to wrzuć jakies foto z wesela - jestem ciekawa jak wyglądałaś w tej seksi kiecuszce - tez mam na nia ochotę :-)
alex-gratki dla męża - mam nadzieję, ze ta dobra passa zagości u Was na dobre!i zdrówka dla małego!
futrzaczku-oj!:-( daj znac jak usg
matusia-mam nadzieję, ze wpadniesz kiedys na dłużej poopowiadac co u Was
basiek-co z tym zastojem? poprawiło się?
kamcia-zdrówka dla męża!
karolka-powodzenia!
paulina-skoro tak je zachwalasz to moze i ja spróbuję

Witam sie pozna noca... z bolaca glowa..

Za duzo nie napisze bo ledwo widze.. i nic juz chyba nie pamietam, przepraszam z gory...

Gag
witaj kochana :* i mi za malo tego co do zycia potrzebne, wszystkiego... ehhh... trzymam kciukasy za wizyte w przyszly poniedzialek! Oby zeszla ta cholerna wysypka.. wiem, ze Ci zle z tym..
My w ogole wybieramy sie do dermatologa w piatek, tam gdzie byl.w marcu z plamka... niestety po radosci, ze prawie zeszla i buzia wyleczona - od paru dni znowu wieksze zmiany w obrebie tego policzka i miejsca plamki :(
Basiekk - jak tam u Ciebie, mam nadz. ze ten zastoj juz minal...? Wiesz mysle, ze Martysia jest po prostu bardzo steskniona za mamusia po dniu rozlaki i w nocy nadrabia to.. jestescie bardzo zzyte, mala wie jak bardzo ja kochasz, i ze tez tesknisz mocno.. i chce sie poprzytulac, stad to cycanko nocne.
Futrzaku - powodzenia na usg, to juz jutro?
Jolus - jak tam Igus, plaka jeszcze? Ostatnio pisalas o tej chorobie Hirszinga czy jak to tam bylo..na szczescie nam lekarz wykluczyl dzisiaj to - bo bylismy na usg brzuszka z Polcia - nic nie wskazuje na to.. wiec to jakies czynnosciowe powody tych zaparc.

Hejcia

Majciu tak dziś , boję się jak cholera! w nocy nie mogłam spać ,miałam kolki ,gdzieś do 3 się męczyłam potem chyba odpuściło nie wiem nie pamiętam... :-( na do miar złego jestem cholernie przeziębiona mam objawy grypy ehhh -wykupiłam pół apteki i zobaczymy a co jeszcze żeby nie było tak kolorowo to do 12.40 jestem przepraszam za wyrażenie o suchym pysku jedynie woda mi zostaje ale cóż dobre i to !

przepraszam nic więcej już nie napiszę .

reklama
Futrzaczku powodzenia na usg :tak:. Będzie dobrze na pewno.
Majeczko pewnie masz rację, z tą moja kruszynką. Zresztą jak czasem pytam starszych, doświadczonych mam i gadam tu z Wami to wnioskuję, że dzieci wyłącznie cyckowe tak mają, że często cycają w nocy, wiadomo nie wszystkie, ale większość tak. I tu czasami nawet nie chodzi o głód tylko o chęć przytulenia się do mamy, poczucia jej bliskości, ciepła.
Maja, Gaguś -Zastój jeszcze jest, ale już dużo mniejszy. Miałam taka twardą gulę, ale całą noc przystawiałam Marti do tego cyca + kapusta i gula trochę puściła. Mam nadzieję, że już dzisiaj puści całkowicie. Dziękuję za troskę kochane:)
Gag brakuję nam Ciebie, jak tam przygotowania na powrót męża. Chyba jesteś szczęśliwa prawda?
Madzik gdzie jesteś kochana, zawsze byłaś przede mną :)
Kamcia zdrówka dla męża:)
Dzieciaczkom gratuluję nowych ząbków:-)
Kamcia jak tam przygotowania do Emci na roczek. Pochwalisz się nam co pysznego pichcisz??:-)
Udanego dnia kochane:)

p.s. Zapomniałam się przywitam Się witam na końcu. U nas piękna pogoda :)

Do góry