hej! sorki, że ostatnio wpadam jedynie sporadycznie.....brak mi energii, humoru - wszystkiego, co daje chęć do życia. Dobrze, że chociaż ten mój dzidź potrafi mnie codziennie czymś rozbroić
na niego zawsze mogę liczyć ;-) kochany urwisek! ostatnio zrobił się bardzo przytulalski - co mnie baaardzo cieszy :-) aaaa i nauczył sie prawidłowo schodzić z łóżka - najpierw nóżki :-)
spóżnione buźki dla okrąglaczków i roczniaków!!!
jaipur...pamiętamy, pamietamy - tylko z czasem sie nie wyrabiamy. Jesli nie macie planów na weekend majowy (w co oczywiście wątpię ;-)) to zapraszamy bo my zostajemy w domu i przygotowujemy się na powrót taty
no i jak casting na nianiora-wygrała energiczna, (nie-ZEN;-) )50-tka?
jolek-wysypka trzyma oj trzyma cholera jedna :-( w pon-ostatnia deska ratunku - wizyta u alergologa-dermatologa. Za 160 zł oczekuję cudu!
bea, aina-prosimy sms-ki dla Biby :-)
mojeszczescia,styna,maja,aina,ewcia, agacio i kamcia-gratulacje dla maluchów za nowe ząbki!
basiek, madzik - Staś tez zachwyca się każdą lampą, ale niestety nie mówi ani lampa ani pampa :-(
lepi-jjak już będziesz miała to wrzuć jakies foto z wesela - jestem ciekawa jak wyglądałaś w tej seksi kiecuszce - tez mam na nia ochotę :-)
alex-gratki dla męża - mam nadzieję, ze ta dobra passa zagości u Was na dobre!i zdrówka dla małego!
futrzaczku-oj!:-( daj znac jak usg
matusia-mam nadzieję, ze wpadniesz kiedys na dłużej poopowiadac co u Was
basiek-co z tym zastojem? poprawiło się?
kamcia-zdrówka dla męża!
karolka-powodzenia!
paulina-skoro tak je zachwalasz to moze i ja spróbuję