persefona
Fanka BB :)
Witajcie. My też zabiegani. Gabi nadal przeziębiona (ale już lepiej), młody odparzony (ale maść pomaga), ładna pogoda-korzystamy, pracuję w ogródku i piorę non stop, bo młody sika na potęgę. Ponadto zaczynam myśleć o miesiącu maju;-) A w nim zaczynamy od odpustu-tu mamy imieniny teściowej, potem roczek, potem urodziny mojego M i koniec maja-Komunia chrześniaczki
Dziś byłam kupić Gabrysi kiecuszkę na komunię kuzynki (o taka sama jak tu ->Sukienka z tiulową spódniczką w paski 122-128 (2299910758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wersja czarno-biała), a młody ma nową koszulę i akurat będzie pasować ;-)M założy garniaka, a ja? Oczywiście nie wiem
Widzę,że pojawiły się nowe ząbki, więc gratuluję
A chorym życzę powrotu do zdrówka :**
I buziale dla okrąglinków :***
Dziś byłam kupić Gabrysi kiecuszkę na komunię kuzynki (o taka sama jak tu ->Sukienka z tiulową spódniczką w paski 122-128 (2299910758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wersja czarno-biała), a młody ma nową koszulę i akurat będzie pasować ;-)M założy garniaka, a ja? Oczywiście nie wiem
Widzę,że pojawiły się nowe ząbki, więc gratuluję
A chorym życzę powrotu do zdrówka :**
I buziale dla okrąglinków :***