reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie. My też zabiegani. Gabi nadal przeziębiona (ale już lepiej), młody odparzony (ale maść pomaga), ładna pogoda-korzystamy, pracuję w ogródku i piorę non stop, bo młody sika na potęgę. Ponadto zaczynam myśleć o miesiącu maju;-) A w nim zaczynamy od odpustu-tu mamy imieniny teściowej, potem roczek, potem urodziny mojego M i koniec maja-Komunia chrześniaczki:szok:
Dziś byłam kupić Gabrysi kiecuszkę na komunię kuzynki (o taka sama jak tu ->Sukienka z tiulową spódniczką w paski 122-128 (2299910758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wersja czarno-biała), a młody ma nową koszulę i akurat będzie pasować ;-)M założy garniaka, a ja? Oczywiście nie wiem:-p
Widzę,że pojawiły się nowe ząbki, więc gratuluję:tak:
A chorym życzę powrotu do zdrówka :**
I buziale dla okrąglinków :***

reklama
Cześć piękne:-)

Kamcia cieszę się że z bioderkiem męża ok, a i z kostaka napewno będzie dobrze:tak:
Karolka kciukasy są&&&&
Futrzaczku bidulko zdrówka dla Ciebie:***
Madziku a jakaś zmiana spora się szykuje na główce czy tylko odświeżenie lekkie?:-)
Stynka dalej? kurcze myślałam że już wyleczyłyście infekcję.... mam nadzieję że już pomoże...
Kamcia oooo to ja pod Twe nogi się nie pcham:baffled::-D
Alex zdrówka dla Olinka:***

Dołaczam do grona cieszących się z pięknej pogody z Frankiem oczywiście :tak: Uwielbiam wiosnę:cool2:

Agacio, wyłącznie odświeżenie, w innym wypadku mąż by mnie zabił;-) Mówię Wam, jak ten mój fryzjer mi myje głowę... Na samą myśl mam dreszcze:zawstydzona/y: Mógłby mi myć i myć...:-D

O żesz w mordę:szok: Ale tu pusto:szok: Gdzieś Was wywiało, a ja nic o tym nie wiem?;-)
Nie mam nic do nadrabiania w takim razie witam się, podpisuję listę obecności i mykam do roboty, bo dziś wcześniej muszę wyjść, żeby na ślub zdążyć. Miłego dnia babeczki.

uff, juz nie moglam sie doczekać dzisiejszego dnia, cały tydzien byl przewalony, uczelnia itp ale za to wieczorem zostawiamy malego z moimi rodzicami na 4 dni a sami wędrujemy do Pragi :rofl2::rofl2: wooohoo

Hejka :-) dziś w dobrym nastroju choć jeszcze z katarem ,z bolącą głową ,ale to nic leczę się i przejdzie i

dziękuje kochane za troskę i przepraszam że wczoraj nie napisałam. Uffff USG wyszło pozytywnie nie mam żadnych zmian , kamieni , nic a nic :-):tak: normalnie nie dowierzałam na tej kozetce a lekarz bardzo miły starszy Pan i dokładnie mnie uświadomił że nie mam co się martwic bo wszystko jest dobrze , zasugerował że to mogą być wirusowe zmiany w jelitach i fakt faktem , że nie dawno Szymuś to przechodził... już nie odczuwam żadnych dolegliwości, od wczoraj się uspokoiło ale do lekarki i tak się wybiorę - na dziś już nie było numerków.

Madzik- mam nadzieję że się będziecie dobrze bawić :tak: a z tym fryzjerem to się uśmiałam :-D;-)
Styna- ojejj oby wszystko szybko się wyjaśniło! a co do lokatorów to najważniejsze że już się ich pozbędziecie!!
Alex- zdrówka dla małego :*
Kamcia- kurcze biedna :* tulę
Don- uhuuu rzeczywiście szalejemy! fajnie fajnie ! miłego wypoczynku :)
Persefona- fajna kiecuszka :tak: wowo ale imprezowy miesiąc się Wam zaczyna :-) super
Paulina- ojj biedna malutka :-(ale ważne żeby ją zdiagnozowali prawda a pewnie będzie miała jakieś znieczulenie kurcze nie?

Piękna pogoda! cudna wręcz :-) wczoraj siedzieliśmy w domciu bo nie byłam wstanie nigdzie wyjść ale dziś będziemy korzystać !

Miłego dnia :))

CICHO Z TĄ POGODĄ!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: U nas leje już dwa tygodnie jest zimno i nawet nie możemy z Nadią na spacer wyjść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zazdrosna jestem, i ponoć cały maj ma być taki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Don a na ciebie to już jestem podwójnie zła 4 dni w Pradze sami!!!! Nie za dobrze wam:-p:-p
Futrzaczku gratuluję wyniku USG. No ale masz racje idź do lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja na Don nie jestem w ogóle zła:-), póki co nie wyobrażam sobie 4 dni bez przytulenia dziecia, nawet Praga nie cieszyłaby mnie nic, a nic.:-)Wiem, wiem jestem dziwna:tak:.
Stynka współczuję pogody, a Ty jak tam sobie radzisz w pracy? Na długo ten antybiotyk ma Nadinka?
Futrzaczku strasznie się cieszę, że u Ciebie ze zdrówkiem wsio ok i , że usg super wyszło.
Alex zdrówka dla Oliwierka .
Paulina - kurcze ta kolonoskopia, mam tylko nadzieję, że jakieś znieczulenie dadzą malutkiej. Moja koleżanka z pracy miała to badanie i się denerwowała bardzo, uśpili ją do zabiegu.
Madzik bawcie się dobrze.

Ostatnia edycja:
Do góry