reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

witam i ja

u nas też brzydko. niby weekend majowy ma być dopiero ładny. ogólnie goście tak mnie wymęczyli przez ten weekend że poszłam spać po 20. nawet rancza nie obejrzałam.

kamcia i jak emma ? mam nadzieję że lepiej, i że to nie ospa. bo pewnie w planach macie roczek a przy ospie to chyba 2 tygodnie zupełnie w domu trzeba będzie.

madzik może go ząbki budzą? ja nie zapeszać nadal nocki ładne. wczoraj spał od 18.30 do 5 rano dostał mleko i dospał do 7. więc luz wysypiam się.

reklama
Maja, Gag, Karolka - buziaki dla okrąglinków!
Pogoda do bani....
Ja bylam u dentysty dzisiaj z samego rana na kasę chorych żeby dokończyc te ząbki które zaczęłam robic przed porodem i co i dupa bo nie refunduja leczenia kanalowego, była w szoku jak mi to powiedział. To co jak ktoś ma kanały do leczenia i nie stać go to ma problem tak? Zrobił mi inny ząb w ktorym była malutka dziurka-dobre i to:)

Hejka :-)

dziś nadal pada ... :(

Fifi śpi a ja ogarnęłam i naleśniczki zrobiłam ale jeszcze góra garów mnie czeka :confused2:

Maja , Gag , Karolka - serdeczne buziaczki i uściski dla Polci , Stasia i Oskarka :* jeszcze miesiąc i wielkie święto :tak::-)

Dzien dobry.

Buziaczki dla Polusi i Stasia od Oskaraka i ciotki Karolki :-*****

U nas tez dzis zimno i jakies takie ogromne chmury nadchodza.
Z moja praca jeszcze nic nie wiadomo, ale caly czas mam nadzieje ze sie odezwa, poki co wyslylam CV gdzie sie tylko da :sorry:

Kamcia mam nadzieje ze to jednak nie bedzie ospa.

Milego dnia...

Witam się kochane w ten pochmurny poniedziałkowy dzień:confused2:
Normalnie nic tylko herbatka w ręku , pilot od tv , kanapa i kocyk, ehh rozmarzyłam się:-D.
Nie chce mi się pracować, okrutnie. Wczoraj późno wróciliśmy , najpierw na zakupach, potem u znajomych byliśmy odwiedzić malutkiego Błażeja.
Polcia, Staś, Oskarek - wielkie buziaki dla Was kochani-za rok Wasz wielki dzień.
Kamcia mam tylko nadzieję, że to nie ospa. Trzymaj się kochana. A chłopa zamknij w pokoju i niech siedzi;-).
Paulina a jak impreza urodzinowa Jasia się udała?

Udanego dnia:)

Edit Paulinko doczytałam, widziałam, że na roczku opisałaś:)

Ostatnia edycja:
Witajcie Baby :)

basiek - za miesiąc ;-)
całuski dla Poli, Stasia, Oskarka i zaległe dla Filipka!całuski dla Poli, Stasia, Oskarka i zaległe dla Filipka!
Kamcia - oby obyło się bez tego choróbska, a jesli już, to oby dziewczynki lekko przeszły tą ospę.

joluś - nie dziwię Ci się, ze wspomnienia wracają, bo już od jakiegoś czasu wciąż myślę, jak to było rok temu, gdy z brzuszkiem chodziłam i czekałam, kiedy nastąpi TEN dzień :) . A położenia noworodka na brzuszku bardzo Ci zazdroszczę, bo u mnie w szpitalu tego nie robią, o czym nie wiedziałam i bardzo tego żałuję:-(. Następnym razem MUSI być szpital, gdzie nie będą mnie zmuszać do leżenia i położą mi maleństwo na piersi!

Panieński udany. Cała imprezka była niespodzianką dla przyszłej panny młodej, więc nie siedziałyśmy długo w noc, bo na 8 rano miała próbne czesanie u fryzjera :/ ale ja tak dawno nie byłam już w takim towarzystwie, że upajałam się nawet widokiem znajomych twarzy:-D. A do szumu w głowie wystarczyła mi lampka szampana :-D (abstynencja od września 2010...)

styna - dziewczyny chciały mnie poratować kilkoma kg, bo ostatnio za bardzo schudłam:baffled:

Polcia, Staś, Oskarek - wielkie buziaki dla Was kochani-za rok Wasz wielki dzień.
Oj, Basiek, Basiek, ja wiem, że w pracy ciężko, ale co Ty ciocia za głupoty gadasz;-) Wielki dzień już za miesiąc przecież:-)

Mi też się nic nie chce, ale muszę jeszcze napisać prośbę o opinię do radcy prawnego... Ale to za chwilę, może za dwie chwile:)

reklama
basiekk pijesz herbatę z prądem w pracy?:rofl2::rofl2::rofl2:

ale leje, rano były zarąbiste korki, drobne 2 godziny jechałam do pracy(w godzinie bezkorkowej), jak pomyślę ,że ma być tak samo wracać to mnie trafia.

Do góry