reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

ooo ale pustki...

witam więc ... jestem zmęczona , Emma nie spała całą noc :-(
budziła się dosłownie co 20-30 min , wyraźnie coś jej dolegało , miała podwyższoną temp , ale nad ranem to była rozpalona i dopiero jej dałam ibuprom , (wcześniej też nie mogłam ze względu na ten antybiotyk) no i pospała mi od 6.20 do 8.30 :sorry: ehhh
i tu mam pyttanie..
bo ostatnio odziwdzili nas goście z 5 dni temu i wczoraj napisali mi smsa że ich dziecko wysypała ospa..
czy to może być poczatkowy objaw ospy??? paula moze Ty będziesz wiedziała....

no i tym sposobem jestem zmęczona i niewyspana...
idę pisac zaproszenia na urodziny Emki .... i nie wiem co zrobię żeby nie zasnąć....

reklama
Kamcia z tego co ja kojarzę, to ospa można sie zarazić juz 3 dni przed wysypaniem krostek, tak mi lekarz mówił. Biedna Emka oby to nie była ospa, zdrówka!
Jolek fajnie, ze imprezka sie udała:)

Oli dzisiaj w miarę ładnie spal były tylko 3 pobudki chyba jego rekord:)
Pogoda do bani wiec tez kiblujemy w domku.
Pozdrawiam niedzielnie:)

bo właśnie alex zastanawiam się jak to jest
mówi się że wirusem zaraża się 2 tyg przed...
i teraz.,.
czy 2 tyg przed wyjściem chrostek tego chłopca on zaraża innych ,
czy 2 tyg po jego ospie dopiero łapią inne osoby? czyli że jak mu wyjdą chrostki to dopiero za te 2 tyg ktoś dostanie... czy to powinno być wcześniej
ja jetsem zielona jak to jest z ta ospą :/

edit już się dowiedziałam że tydzień przed wyjściem chrostek mozna zarażać i dopóki chrostki nie zaschną..
czyli dziewczyny moga mieć ospę w najbliższym czasie bo równy tydzień temu w święta w sobotę byli u nas... no i wczoraj była temperatura:/
no to fajnie ... ehhhhh :/

Ostatnia edycja:
Kochane,
ja witam się i uciekam, P mnie goni z komputera...
ale jutro bedzie w pracy więc nadrobię:)
my dziś cały dzień na dworze, plac zabaw, spacer.
Piękna pogoda była.

Całuje Was i do jutra!

Hejka :-)

a My dziś cały dzień w piżamach :tak::-D bo pogoda do bani cały dzień pada!
Szymciu zadowolony z dnia z dziadkami ba został się na noc , mój starszak kochany :*

Jolek- cieszę się że urodzinki się udały! :-)
Kamcia- ojejj mam nadzieję że to jednak nie ospa! biedna Ty :*
Madzik- hi hi mam nadzieję że smakowało :tak:

siema mamuski powracam do was po długich nieobecnościach napewno nie nadrobie ale bede juz na bieżąco obiecuje jutro poopowiadam co i jak u nas
a tymczas buzka

hejka!
ale pustki przez łikend. U nas pogoda wczoraj ładna, słoneczna-nawet zaliczyliśmy z młodym plac zabaw, a dziś do bani-cały czas padało i wciąż pada...:-(ciekawe jak jutro?Przez ostatnie dwa dni była prababcia u Stasia - do tej pory zazwyczaj podchodził do niej z dystansem, a czasem nawet reagował płaczem, a teraz było super, bawił się z prababcią i nawet nastawił się do buziaka na "dowidzenia"
kamcia-oj:szok:mam nadzieje, ze synek znajomych jeszcze wtedy nie zarażał jak był u Was
jolek-super, ze udał sie urodzinowy dzionek
ilonka-witaj! - jak tam Twoje majówczątko?

reklama
Hej Wam od rana!
Szarzyzna za oknem, w autobusie siedziałam w przeciągu, zimno mi, roboty znowu full - żyć nie umierać:)

Maja, Gag, Karolka - buziaki od ciotki dla jubilatów!

Coś mi się młody znowu budzi w nocy ostatnio. Jakoś tak od tygodnia mniej więcej, nie wiem o co mu może chodzić. A ja później zasnąć nie mogę jak już wstanę do niego. Dziś mi urządził pobudkę o 2.40, dostał wody i zasnął, a mi się dopiero koło 4 oko przymknęło. A o 5.10 zaczął dzwonić budzik.

Do góry