reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Dziewczynki,
cały czas nie mam czasu nadrobić, poza tym dziś mi ciężko nadwyrężać dłoń (napisałam na odp. wątku).
Ale witam się:-) i życzę Wam miłego dzionka!

Siemson, Majcię upchnęłam teściowej a sama piorę, sprzątam i do kościoła jeszcze muszę, bo spowiedź przegapiłam :zawstydzona/y:.Małżonek wyrabia kiełbasy w piwnicy, to spadam, żebym nie musiała Mu pomagać sprzątać :-D. Ja na te święta zrobię więcej jedzenia niż zawsze, bo np piekę placek, czego nie robiłam. Moja mama jest nieczynna, siostra moglaby upiec, bo pysznie piecze, ale piekarnik nawalił im, więz ja się zdeklarowałam na sernik.Idę jeszcze popsprzątać, póki Szefowa na dole, trzeba korzystać.
P.S. Dziś jak na złość od rana piekne słońce. Czy nie mogło być wczoraj?!

Jejka baby co tu się dzieje hmmm ????!!! :-):-D
co na nerwy co za nerwy! a ja ZEN od rana i mogę śpiewać też : " od rana mam dobry humor nananana " czyli wiadomo wizyta u fryzka udana bynajmniej mnie się podoba :-) zdjęcie :ninja2:

Hejcia tak w ogóle :-)

Jolek- ja jak coś to zawsze słuchawkę odkładałam od domofonu :tak: a problemu z wózkiem współczuję ... a na zakupy na szczęście jeszcze masz czas :tak: :* aaa i życzę aby zajączek spełnił twoje życzenie !
dobra kochane w sumie to ogólnie życzę wszystkim poprawy nastroju! :*

Dzień dobry wieczór:-)

Gaguś cieszę się że jesteście zadowoleni z nowej fury,:-) a jak tam odespałaś nocne szaleństwa Staśka?
Joluś oby już czwóreczki perełeczki nie męczyły Igusia:-:)***
Futrzaczku tak tak my czekamy na parapetówę na ciacho i winko:happy:
Kamcia na Twoją też czekamy oj będzie wyżerka hihih:rofl2:
Matusia to ona też reksio? myślałam że tylko teść hehehe :-D
Basieńko mam nadzieję że Marti już w lepszym humorku dzisiaj była?:tak:
Kamcia a jak to się stało? Bidulek:-(
Stynka cieszę się że w pracy leci i że Nadia świetnie znosi rozłąkę z mamusią:tak:
Paulinka ja też nie szaleję, porządki zrobiłam wiadomo zrobię jakąś sałatkę i sernik, na śniadanie jedziemy do teścia i zostajemy do wieczora a poniedziałek lezymy w domu do góry doopami:-)
Futrzaczku nowa fryzura tak? dobrze doczytałam? Jasne że się masz pokazać:-)
Paula znaczy że ospa adios w końcu...:-)
Joluś oj to do wyrka maszeruj dzisiaj razem z młodym, padniesz kiedyś kobieto:no:
Persefona pewnie ząbek męczy Remika:-(, fajnie że siostrzeniec pokazał swe klejnoty, no i cieszę się też że z mężem powoli wszystko idzie ku lepszemu bo tak jest prawda?
Kamcia dużo dużo siły dla Ciebe kochana oj ciężko wyobrażam sobie, ale może uda Ci się odpocząć troszkę? Mazurkiem się nie przejmuj;-)
Mojeszczęścia buziaki dla okrąglaczka Twojego:***
Joluś oj już słyszę te niecenzuralne słowa... :eek::rofl2:
Lepi a jak tam Twoje decyzje? Wyrabiasz się kobieto?
Matusia ooo to prawdziwe wyzwanie przed Tobą napewno wypieki wyjdą przepyszne:tak:

Mnie boli gardło:baffled: Wczoraj Franek miał jedniodniowy katar:confused2: Po powrocie ze spaceru zaczą prychać a rano już śladu nie było, nie wiem może to jakaś alergia? Może już coś zaczyna pylić na dworze? Mamy lewą dolną jedynkę:tak: przebiła się przedwczoraj, ale chyba dalej jest coś na rzeczy, bo mały nie chce jeść i kupki takie luźnie może coś na gurze zakwitnie?:-)

ja tez mam jakiś zarąbisty nastrój od rana.. pewnie dlatego ,że niedługo się z rodzinką zobaczę i powariujemy(jajka i te sprawy:laugh2:)
jolek a słuchawkę od domofonu można podkleić,pisemnie nie wytłumaczę, chodzi o to aby nie wciskała tego przycisku.Bez tego domofon zachowuje się jak nieodłożony i nie dzwoni.Wynalazłam ten patent jak kiedyś miałam natrętnego adoratora stesknionego i uwieszonego na domofonie:laugh2: bo ochrona nie chciała go wpuścić na osiedle.

Matusia ale Ci zazdroszczę faceta, gdyby mój umiał zrobić dla mnie kiełbaskę to napewno bym go bardziej kochała:-p A tylko parówki umie przygrzać ,ble

Od jutra będę odkładała słuchawkę :):) że ja do tej pory o tym nie pomyślałam:rofl2:

Jaipur ciesz się że choć parówkę potrafi podgrzać, a i czasami inną kiełbaskę pewnie serwuje :-p:-D

Agacio gratuluję ząbka :tak: Niech i nasze już wyjdą!!

Futrzaczku nie widzę,żadnej fotki :crazy:

reklama
Do góry