reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Joluś dziękuję, że pytasz, nic szczególnego w sumie, ogólnie kiepskie samopoczucie. Tydzień urlopu spędzony w 100% z Martysią i byłabym jak nowo narodzona. Ale to w tej chwili niemożliwe.

reklama
Basiula jeszcze jutro i masz trzy dni z Martysią do spędzenia!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Aina rób kawę,wpadamy z Igorem i pomożemy Wam sprzątać :tak::tak:
Dziś Twój P przyjeżdża?

Ostatnia edycja:
Joluś kawa czeka a dla Igusia mam soczek;-) a dla nas jeszcze marcepan w czekoladzie mam, juz prawie pół paczki zjadłam:rofl2:
P dziś jedzie do teściów i rano ok. 4 wyjedża do nas. Będzie jutro ok 10.

Witajcie.Wpadam się przywitać i zaraz znikam, bo mam mnóstwo do zrobienia. Ahh te święta... Tylko 2 dni, a ile przygotowań....:cool: A z takim małym szkudnikiem to ciężko to wszystko ogarnąć.
Remik też mi się budzi w nocy z płaczem z niewiadomych przyczyn:eek:. Dziś pierwsza noc była przespana
A z nowinek - wczoraj byłam zapisać Gabi do zerówki jako 5-latkę. Tak mi się dziwnie zrobiło, bo tu niedawno w brzuchu siedziała, a teraz gada, tańczy, recytuje i...do szkoły pójdzie:sorry:
Pewnie będę przeżywać tak jak Futrzaczek pierwszy dzień w szkole synka. Ehhh...
A po drugie - moja siostra będzie miała chłopca - w końcu pokazał swe klejnoty:laugh2::laugh2::rofl2:Mają już córkę, więc też będzie parka jak u nas. Na szczeście całe i zdrowe.
Sytuacja z małżem zaczyna wychodzić powoli na prostą, ale ja sobie niczego nie obiecuję...
Życzę wam miłego dnia, pięknej pogody (u nas niestety pada:confused2:), mało sprzatania, dużo leniuchowania :)
A wszystkim zaległym i tera xniejszym okrągłomiesięczniakom wielke buziale od cioteczki, piąteczka od Remika i buziak od Gabi.

Dzien dobry...

Ja musze wybyc na zakupy bo u nas juz jutro wolne i wszystko pozamykane :crazy:
Wymyslilam tezprzemeblowanie w domu i musze mojego M teraz do roboty zmusic poki moj brat jest to mu pomoze i szybciej pojdzie...

Milego dnia kobitki :tak:

witam.. u mnie jak to u mnie.., z 3 dzieci to normalnie osiwieję :/ masakra
mąż ma złamanie w kostce , ale dokładnie dowiemy się u naszego lekarza bo w szpiytalu nie iunformują pacjenta o sczczegółach :eek:
założyli mu na tydzięń szyne bo miał zbyt spuchnietą kostkę za tydzięn do ortopedy na gips...
mamy też zdjęcia ale nie do wglądu bo sa zaklejone i musimy je lekarzowi dostarczyć więc sami nawet nie możemy na nie spojrzeć gdzie to złamanie... wszystko mnie dobija i nie mam na nic siły!
co ejszcze nie wiem czy pamiętacie o problemach z biodrem męża.. cały czas go boli no i na koniec miesiąca ma wizytę u specjalisty i wsyztsko bedziemy wiedzieć

dzisiaj jeszcze muszę z Emka lecieć do lekarza z tymi plamkami ...

normalnie mam dość... super świeta ... ani nie mam siły sprzątać , ani zajmować się domownikami... ani nawet upiec babki czy mazurka ....
z chęcią zamknęłabym się żeby nikt mnie nie widział i nie słyszał i chwilę poleżała w samotności....

idę bo co wam będe smęcić przed świętami....
:confused2:

dzień dobry dziewczyny !!! jak tam prace przed świętami ???? mazurki gotowe ????
u mnie pomału jakoś idą porządki mały nie daje czasu nic zrobić, jakiś marudny się zrobił może ząbki będą iść trudno wyczuć :) miłego popołudnia :-)

Ale mam wkur*a!! Mam kapcia w jednym kole w wózku!!! Ostatnio M był na stacji pompować koła i mówił że to jedno jest podejrzane. Kurde a szykowałam się na spacer i zakupy!!!

mojeszczęścia buziaki dla Oskarka:*

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa właśnie mi domofon Igora obudził!!!! Koleś ulotki do skrzynek chciał wrzucić :wściekła/y::wściekła/y: Usłyszał kilka niecenzuralnych słów i go nie wpuściłam :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

jolek zamontuj sobie na domofonie taki wyciszacz. ja mam. jak mały śpi to wyłączam domofon. trudno . jak ktoś chce przyjść zna mój numer komórki.

reklama
Do góry