reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

A ja tam za dużo nie robię, nie ma co szaleć z jedzeniem bo po tym to tylko doopa rośnie. My w niedzielę popołudniu też do "teściów" jedziemy ale to na chwilę. Posprzątane praktycznie mam.W sobotę jeszcze takie standardowe porządki zrobię czyli kurze,podłogi i łazienkę ogarnę i finito:)

reklama
Witam wieczorową porą
Kamcia współczuję
Futrzaczku poszalej,poszalej i zaraz się nam pokaż:-)
Ja święta spędzam w domu,jesteśmy sami bo cała rodzinka u siostry mojej mamy na 40 rocznicy ślubu, no a u nas ospa więc siedzimy sobie w piateczkę, w poniedziłek wszyscy przychodzą do nas:-)
Dziś i wczoraj mój synio czuł się już lepiej,nawet trochę się dziś pobawił sam i pośmiał,krosteczki już nie wychodzą a większość jest już zasuszona, dziś pozwoliliśmy sobie nawet na zamoczenie dupki w wannie:-), od razu dziecko lepiej poszło spać, może i ja dziś trochę pośpię:-)

dziewczyny zaskakujecie mnie zawsze było tyle tu do czytania po nocy a teraz ewidentnie pustki. mam nadzieję że się nigdzie nie przenosicie bo naprawdę malutka ostatnia aktywność tu jest :-(
dziń zaczął się po 6 ale mamy słońce więc jest nadzieja na lepszą pogodę.

Witam:)
Kamcia, to się porobiło. Daj znać co i jak teraz.
Jolek, ja tam z żarciem też nie szaleję, w końcu dieta;-) A tak serio to mało będziemy w domu, więc tylko zrobię obiad na poniedziałek, sałatkę pokroję i chyba sernik upiekę:) A małż obiecał, że w sobotę posprząta, więc nie jest źle:)
Paula, super, że synio ma się lepiej. Oby tak dalej:tak:
Styna, dzielna Naduś, radzi sobie bez mamy:tak:

U nas po staremu. Możecie się śmiać ze mnie, ale zdaje mi się, że mniej mi się z dżinsów po bokach wylewa:) Na wagę wejdę w niedzielę to zobaczę na ile te moje zwidy się sprawdzą:)

Miłego dnia kobity.

Witam :)
Kamcia, ale się porobiło. Współczuję. Ale jakoś sobie poradzicie, w końcu kto jak nie Wy?

Nie mam weny na pisanie. U nas nic ciekawego. Słońce powolutku się przebija. Jeszcze jutro do roboty ble:confused2:
Miłego dnia

Puk puk :)

Witam się i ja .
Kolejna noc bleeeeeeee spałam od po 4tej do 7mej :/
Czy ja mogę poprosić zajączka o prezent??? To ja proszę,że by Igorkowi wyszły już te zęby!!!!!
Pogoda się dziś zapowiada piękna,szkoda tylko że termometr pokazuje ledwie 4 stopnie :( Ja popijam kawkę młody dokarmia psa niedojedzoną bułką,no teraz to już raczej okruchami i zaciesza na maksa!
Muszę ruszyć doopsko i podłogę ogarnąć,żeby młodzież z "klatki"wypuścić.

Madzik pochwal się postępami :)

Paulina ale my się nigdzie nie przenosimy, no chyba że znalazłaś lepsze forum od tego to daj cyna ;-)

Basiekkk co się dzieje??

reklama
Do góry