A ja tam za dużo nie robię, nie ma co szaleć z jedzeniem bo po tym to tylko doopa rośnie. My w niedzielę popołudniu też do "teściów" jedziemy ale to na chwilę. Posprzątane praktycznie mam.W sobotę jeszcze takie standardowe porządki zrobię czyli kurze,podłogi i łazienkę ogarnę i finito
reklama
Witam wieczorową porą
Kamcia współczuję
Futrzaczku poszalej,poszalej i zaraz się nam pokaż:-)
Ja święta spędzam w domu,jesteśmy sami bo cała rodzinka u siostry mojej mamy na 40 rocznicy ślubu, no a u nas ospa więc siedzimy sobie w piateczkę, w poniedziłek wszyscy przychodzą do nas:-)
Dziś i wczoraj mój synio czuł się już lepiej,nawet trochę się dziś pobawił sam i pośmiał,krosteczki już nie wychodzą a większość jest już zasuszona, dziś pozwoliliśmy sobie nawet na zamoczenie dupki w wannie:-), od razu dziecko lepiej poszło spać, może i ja dziś trochę pośpię:-)
Kamcia współczuję
Futrzaczku poszalej,poszalej i zaraz się nam pokaż:-)
Ja święta spędzam w domu,jesteśmy sami bo cała rodzinka u siostry mojej mamy na 40 rocznicy ślubu, no a u nas ospa więc siedzimy sobie w piateczkę, w poniedziłek wszyscy przychodzą do nas:-)
Dziś i wczoraj mój synio czuł się już lepiej,nawet trochę się dziś pobawił sam i pośmiał,krosteczki już nie wychodzą a większość jest już zasuszona, dziś pozwoliliśmy sobie nawet na zamoczenie dupki w wannie:-), od razu dziecko lepiej poszło spać, może i ja dziś trochę pośpię:-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ehhh nudy z budy (( więc spadam na YCD :-)
pa do juterka !
:*
pa do juterka !
:*
P
paulina007
Gość
dziewczyny zaskakujecie mnie zawsze było tyle tu do czytania po nocy a teraz ewidentnie pustki. mam nadzieję że się nigdzie nie przenosicie bo naprawdę malutka ostatnia aktywność tu jest :-(
dziń zaczął się po 6 ale mamy słońce więc jest nadzieja na lepszą pogodę.
dziń zaczął się po 6 ale mamy słońce więc jest nadzieja na lepszą pogodę.
Witam
Kamcia, to się porobiło. Daj znać co i jak teraz.
Jolek, ja tam z żarciem też nie szaleję, w końcu dieta;-) A tak serio to mało będziemy w domu, więc tylko zrobię obiad na poniedziałek, sałatkę pokroję i chyba sernik upiekę A małż obiecał, że w sobotę posprząta, więc nie jest źle
Paula, super, że synio ma się lepiej. Oby tak dalej
Styna, dzielna Naduś, radzi sobie bez mamy
U nas po staremu. Możecie się śmiać ze mnie, ale zdaje mi się, że mniej mi się z dżinsów po bokach wylewa Na wagę wejdę w niedzielę to zobaczę na ile te moje zwidy się sprawdzą
Miłego dnia kobity.
Kamcia, to się porobiło. Daj znać co i jak teraz.
Jolek, ja tam z żarciem też nie szaleję, w końcu dieta;-) A tak serio to mało będziemy w domu, więc tylko zrobię obiad na poniedziałek, sałatkę pokroję i chyba sernik upiekę A małż obiecał, że w sobotę posprząta, więc nie jest źle
Paula, super, że synio ma się lepiej. Oby tak dalej
Styna, dzielna Naduś, radzi sobie bez mamy
U nas po staremu. Możecie się śmiać ze mnie, ale zdaje mi się, że mniej mi się z dżinsów po bokach wylewa Na wagę wejdę w niedzielę to zobaczę na ile te moje zwidy się sprawdzą
Miłego dnia kobity.
Puk puk
Witam się i ja .
Kolejna noc bleeeeeeee spałam od po 4tej do 7mej :/
Czy ja mogę poprosić zajączka o prezent??? To ja proszę,że by Igorkowi wyszły już te zęby!!!!!
Pogoda się dziś zapowiada piękna,szkoda tylko że termometr pokazuje ledwie 4 stopnie Ja popijam kawkę młody dokarmia psa niedojedzoną bułką,no teraz to już raczej okruchami i zaciesza na maksa!
Muszę ruszyć doopsko i podłogę ogarnąć,żeby młodzież z "klatki"wypuścić.
Madzik pochwal się postępami
Paulina ale my się nigdzie nie przenosimy, no chyba że znalazłaś lepsze forum od tego to daj cyna ;-)
Basiekkk co się dzieje??
Witam się i ja .
Kolejna noc bleeeeeeee spałam od po 4tej do 7mej :/
Czy ja mogę poprosić zajączka o prezent??? To ja proszę,że by Igorkowi wyszły już te zęby!!!!!
Pogoda się dziś zapowiada piękna,szkoda tylko że termometr pokazuje ledwie 4 stopnie Ja popijam kawkę młody dokarmia psa niedojedzoną bułką,no teraz to już raczej okruchami i zaciesza na maksa!
Muszę ruszyć doopsko i podłogę ogarnąć,żeby młodzież z "klatki"wypuścić.
Madzik pochwal się postępami
Paulina ale my się nigdzie nie przenosimy, no chyba że znalazłaś lepsze forum od tego to daj cyna ;-)
Basiekkk co się dzieje??
reklama