reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Helloooo

Ja chyba nie zapamietalam wszystkiego co przeczytalam :/ sorry..... :-p:-p

Jolus jakas Ty niewyspana! bidulko.. po co rybka, po co rybka... po to samo co szostka!!! :))
Ja na domofonie mam On/Off :cool:
Oby Igusiowi szybko te zebolki wyszly! :*

Futrzaczku
- fryzurka sliczna, tez mialam kiedys taka, tylko w blond :) jest bardzo twarzowa ... ale Twoj kolor superowy!

Ainka
- tulaski :**** wiem co czujesz.. i znowu pakowanie eh... :*** mam nadz. ze i u Was nocki lepsze :*

Alex - :* Sciskam... wiecej nie musisz pisac ...

Agacio
- gratki jedyneczki Frankowej! U Poli przeswituja delikatnie juz dwojki u gory ! i chyba ona to czuje........eee..............

Ostatnia edycja:
Futrzaczku to ja jestem lepsza.Za małolaty z ojcem na ryby chodziłam i nie raz więcej złowiłam od niego :D

Maja no to życzę Wam ZEN ząbkowania :)

Dobra dobra stawiam na to że wy tylko mówiliście że na ryby idziecie ,a tak naprawdę chodziło o coś innego ;-):tak:
Chyba mąż w pracy że Ty do tej pory na kompie jesteś co??

witam ponownie ..
widziałyście:
Jasnowidz Krzysztof Jackowski: matka Madzi "pęknie" i ujawni prawdę - Wiadomości - WP.PL

futrzaczku wyglądasz bomba!!!!

hehehe ja na rybki to się najeździłam w zyciu :-) i połowy były udane... :-)

Agacio będzie parapetówa bedzie :-p
a jak się stało.. no więc schodził ze sochodów i z ostatniego chciał zeskoczyć na chodnik i postawił noge tak niefortunnie że stopę miał cały czas na chodniku a kostką z zewnętrznej strony dotknął ulicy :/ i mu strzeliło no i ma złamanie w kostce :/
a dokładniej wsyztsko bedziemy wiedzieli za tydzięń gdzie co i jak , bo narazie ma szynę ze względu na opuchliznę , ale miał rentgena no i lekarz od razu powiedział ze złamanie i zalakował kopertę na za tydzień bo do innego szpitala będzie musiał jechac na gips :/
a w tym szpitalu w sumie nic nie mówili szczególnego więc i mało wiemy :/
gratuluję dolnej jedyneczki :-)

alex aina poprawy humoru życze :*

no ja dziś się jakoś wzięłam , zostawiłam trojaczki na dole i marudziły wszytskie do siebie i posprzatałam cvałą górę , pomyłam okna w środku i na zewnątrz(na moim osiedlu otwierają się do środka bo w ie w wiekszości jak w UK na zewnatrz) i mam teraz przejrzyste :-)
powycierałam kurze , zmiotłam cały dom , sprżatnęłam łazienkę...
a jutro czeka mnie ejszcze cały dół + 2 łazienki :/ i mopowanie..
aż mi się odechciewa...

reklama
a nie nie kochana mylisz się ! mąż czeka w łóżeczku na swoją nową sex bombę :))) hihi :!

Edit: Kamcia szczerze powiem że już mnie drażni ta sprawa... żal mi kochanej Madzi ale za przeproszeniem cyrk w okół tej sprawy zaczyna mi działać na nerwy!bo nie oszukujmy się ale tygodniowo albo niestety nawet i dzinnie w Polsce przewija się mnóstwo takich spraw a uczepii się tej jednej!
jak dla mnie sprawa jasna! matka póki wyjaśnienia Policji tudzież prokuratury nie wskażą inaczej powinna siedzieć w areszcie!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry