hej! młody śpi, więc coś skrobnę....
czekam na kuriera...ma przywieźc spacerówkę-parasolkę (nie zabrałam naszego "terenowego" wózka, bo miała być piekna pogoda, więc stwierdziłam,że zamówie prosto do tesciów spacerówkę - a tu z pogodą liiipa :-(-codziennie albo deszcz albo śnieg albo porywisty wiatr...buuuuu
w ogóle z tą spacerówką to miałam niezłą akcję - bo zakupilam na all, wpłaciłam od razu kasę przez payU - a laska ze sklepu dzwoni na 3 dzien i pyta kiedy wpłacę, bo oni chca wysłac wózek
, więc od razu napisałam do allegro, żeby sprawdzili co sie stało i dopiero wczoraj wyjasnili sprawę i na szczęscie - wózek dziś będzie u nas :-)...no ale tak jak pisałam wyżej, co mi po wózku...skoro pogoda do doooopy!!!!wrrrr
ciężko mi nadrobić, więc nie wiem co tam u Was, ale któraś z Was wspomniała, ze u
pauli ospa, tak?
oj:-(
jolek - małż ma być za miesiąc, a u teściów zostanę chyba do końca następnego tyg. - szczerze to nudzi mi sie jak oni sa w pracy....dobrze, ze teśc pracuje na zmiany, więc jutro i pojutrze bedzie w domu
basiek - nieźle z tymi oknami - ja chyba tez miałabym niezły ubaw jesli zobaczyłabym Cię myjcą okna o tej godzinie....hehhehe (mój rekord to 20-21, ale latem ;-))
kamcia....no to kiepskie to zoo, ale najważniejsze, ze dziewczynom się podobało. Ciesze sie, ze udało się posłać Vi do przedszkola , i ze tak sobie dobrze radzi....nio i że taka szcześliwa z tego powodu :-)
Strasznie brakuje mi czasu na forum :-( czuję oooogromny niedosyt!!! a jeszcze mąż mnie straszy, że po jego powrocie to będę mieć szlaban na kompa
bo niby za dużo czasu tracę przy nim...;-)