reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hejcia :-)

Wizyta znajomych udana bardzo :tak::-) więc fajnie ,a jak Filip wstanie to wyjdę jeszcze na pól godzinki na dwór z chłopakami bo słońce jakimś cudem grzeje więc szkoda :tak:
a na piątek umówiłam się do fryzka i micha mi się cieszy i może jak się dogadam z fryzjerką to na jakąś konkretniejszą zmianę mojej fryzury się pokuszę ;-)

Agacio- toć mówisz nawywijałaś w pracy ;-) mam nadzieję że obędzie się bez większego echa! a ja się trzymam z dietką trzymam tak jak Ty :-) i matko 3 kawa o 13 :szok:
Paula- ojejj jakie biedactwo :*
Basiekk-
o tej porze to się w łóżku siedzi kotek a nie okna myje ;-):-p ale tak na poważnie to rozumiem Cię doskonale!
Kamcia- jednak nie zjadł Cię lew ! całe szczęście ! a widzisz czasem tak jest lipnie ale ważne że mieliście wypad razem a zwierzaczki jeszcze dziewczynki zobaczą w tym lepszym zoo

ok muszę uciec na chwilkę

reklama
gag i co spacerówka już jest???
o tak na przedszkole czekałam równo 6 msc żeby się dostać ! więc się cieszę :-)
agacio zdjęć nie mam :-p ale jak bedzie okazja to jakieś cyknę i wstawię :-)

paula biedaczek :-( wiem jak to jest mieć maluszka z ospą w domu bo jak brat miał 5 miesieczną córkę to zaraziła się od starszego brata i miała ospę :-( a mieszkali wtedy alurats ze mną u mamy także miałam małą na codzień .. ehhh
zdrówka dla bartusia i żeby go nie swedziało :*

haha futrzaczku lew mnie nie zjadł bo lwa nawet tam nie było :eek: niestety..
ale była jedna lwica ;-) choć tak daleko że raczej nie groźna dla nikogo :-p

ja za sprzatanie wezmę się jutro :-) a co tam :-p

Paula bidulek z Bartusia,aż mi się łzy w oczach zakręciły:'(

Laski jestem dziś jakaś do niczego więc spadam się myć i do wyrka.

Hej
Jolus ja tez jakas do niczego,,,, cos chcialam napisac i nie wiem co...:confused::baffled:

Paula biedny Bartunio a Ty razem z nim..! Oby szybciutko ta glupia ospa sobie poszla... szkoda, ze nie zaszczepilas 3trojeczki na to dziadostwo.. teraz chyba kazda z nas sie nad tym zastanawia :-p

Agacio ciesze siem, ze juz powrocilas do nas :)) Wspolczuje przykrosci w pracy...
U nas podobnie z jedzeniem, cos tam je,,, ale jesli chodzi o obiadki - lipa totalna..
Plecy tez mam.. w doopie :p :/

Madzik, Lepi - dziewczynki nasze zapracowane,,, mam nadzieje, ze choc troche odsapnelyscie w weekend! :**
Styna - powodzenia w pracy jutro! Jak to dobrze, ze Nadinka juz zaaklimatyzowana w zlobku! ;)
Kamcia - no faktycznie zoo do d..... szkoda ..... Czekamy na zdj. z przedszkola :)
Basiekk - bidulko,, 22.... no ale dobrze, ze sobie umylas juz te okna :)
Gag - mam nadzieje, ze dotarla ta spacerowka, choc tyle w taka pogode.. mam nadzieje, ze calkiem nie znikniesz nam tu!
Futrzaku - pokaz nam koniecznie metamorfoze po wizycie u fryzjera :D bo mam nadz. ze jakas bedzie :))

Aina, Jolek - bylam po te wyniki, krotka wizyta, wyniki zupelnie przeciwstawne do mojego samopoczucia - dobre... :-p ..ob, crp, hemoglobina, cukier i takie tam - w normie.

Ostatnia edycja:
Jutro mam urlop, żeby posprzątać, bo zamiast robić to w sobotę wypalilam do wielkiego miasta.

Kamcia, Mat w czerwcu jedzie do zoo do Berlina. Już mam stracha, ale ciekawa jestem jak Mu się będzie podobać.Koniecznie Vi w przedszkolu na fotach pokaż.

Gag, jaki szlaban? Postaw Mu się, to On Ci wszystko na głowie zostawił i w nagrodę, że tak dobrze dałaś sobie radę powinien Cię na rękach nosić i na wszystko pozwalać.

Agacio, zazdraszczam Ci schudnięcia. ja miesiąc bezz słodkiego i rezultatu nie widzę. Mam plan zapisać się na rollomasaż.

Stynka, współczuję Ci takiego ząbkowania, a jeszcze bardziej żal mi Naduni.

Lepi, mi też jest ciężko wszystko ogarnąć. Na szczęście Mat jutro ostatni dzień do szkoły.

Paula, jeszcze trochę dasz radę, ale Biedulinka małego mi żal.

Maju, to super że wyniki ok.

Futrzaczku, zafunduj sobie jakiś nowy image. A jak tam parapetówka? Ominęła mnie?

Jolek, jak spać? Już?

reklama
dziewczyny co Wy z tym sprzątaniem? :confused: szkoda czasu :-p;-)
spacerówka dotarła - fajowska jest :-) a i młodemu sie strasznie spodobała :-) po próbnej jeździe po mieszkaniu nie mogłam sie powstrzymac i musiałam ją wyprobowac na spacerku....o dziwo po wynurzeniu się na zewnątrz okazało się, ze nie jest tak źle -wiatr jakby osłabł i nawet nie było tak zimno ;-), więc spacerek się udał :-)

matusia - no innej opcji nie ma!!!! ma być wszystko wedle moich życzeń i już! :-D
paula -ale biedactwo z Bartunia:-(....wycałuj go od cioteczki we wszystkie krosteczki
futrzaczku - ja tez już ie moge się doczekac wizyty u fryzjera - ide po świętach. Pochwal sie po wizycie

Do góry