reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
z Jasiem od 6 na nogach :)
dzień dobry!
piękna pogoda, wpadam się tylko przywitać, dziś prawie cały dzień poza domem:-)
odezwę się później, dużo słonka życzę!

gdzie ta piękna pogoda??

u nas śnieg pada. będą białe święta. o niiiieeeee kurtki zimowej dziś nie ubiorę nie ma opcji.

Zapraszam na roztocze:tak:. U nas jest pięknie prawda Aina?
Słoneczko świeci i ciepełko.
Witam się:)
Też przydałby mi się urlop na to sprzątanie. Ale dzisiaj po pracy jak wrócę ma być mąż w domu to On pobawi się z małą, a ja może ogarnę szafki w kuchni. Jakoś nie lubię tych świąt, chciałabym, żeby już było po.

Paula wielkie buziaki dla biedaczka naszego*

Siemka:):)
Co za pogoda.Pada deszcz i ciemno jak w doopie jest!!! Masakra masakra masakra.
Jaipur a ty mnie znowu nawiedziłaś w śnie i....paliłaś papierochy :eek: nu nu nu niedobra :laugh2:

Ech miałam dziś spędzić popołudnie poza domem ale miałam z rana telefon że chwilowo odwołane, może w przyszłym tygodniu :(
Młodemu dalej te nieszczęsne 4ki dają się we znaki i kolejna noc płacząca była.Niech już mu wyjdą te zębiska!!!!

Gag
pochwal się wózkiem.

Karolq nic straconego w domu możesz w butkach pośmigać.Ponoć następny weekend ma być ciepły.

Matusia
zobaczymy jak Ci pójdzie to sprzątanie.

Maja cieszę się ,że u lekarza ok.

Styna
powodzenia w pracy ,dziś ten wielki dzień :/

Paulina mam nadzieję,że się cipeło ubrałaś bo pogoda kiepska. Ja wczoraj podmarzłam na spacerze a dziś chrypię :(

Basiekkk Ty sprzątasz sprzątasz sprzątasz i jeszcze masz tyle do zrobienia? Oddawaj piękną pogodę :-p

Aina miłego dzionka poza domem

Ostatnia edycja:
U mnie też pogoda pod psem. Ciemno i ziąb, prawie jak w listopadzie.
Mam full roboty, więc niewiele tu skrobię ostatnio, ale z czytaniem jestem na bieżąco:)

Hejka :-)

dziewczyny nie wiem czy się odważę na coś ale obiecuję , że spróbuje ;-) i Matusia nie ominęła Cię parapetówa bo jeszcze jej nie ma bo w sumie nie mam jeszcze wykończonej chatki jakbym chciała...

a ja tam specjalnie nie sprzątam bo i tak codziennie zamiatam czy myję podłogi także luz , i w ogóle mega rozbawia mnie to:
Zdjęcia użytkownika Maciek Romaszkiewicz | Facebook

Pogoda jak u większości do bani :confused2:

Miłego dnia kochane :*

matusia ponoć w Berlinie jest jedno z najwiekszych zoo na świecie.. choć jak patrzyłam to mi sie nie kwalifikuje na największe..
o 1 miejsce walczy jeszcze San Diego ( i tu powiedziałabym ze jest najwieksze) i jeszcze jakieś... no i Berlin..
napewno będzie mu się podobało :-)
zdjęcia z przeczkola będą jak zrobię ale nie chcę tak na pierwsze dni chodzić z aparatem i cykać :-p niech się Vi przyzwyczai najpierw :-)
a co najsmieszniejsze jak weszła na swoją salkę .. była o ok głowę wyższa od rówieśników :-p hehe aż sie panie zdziwiły że taka wysoka jest ;-)

heh futraczku to my obie bez parapetówy :-p
ja czekam na naklejki i regały do zabawkowegop.. których jeszcze nie zakupiłam :zawstydzona/y:
i dopiero wtedy pochwalę się chatą..
ale mogę wam pokazać od zewnącz jak chcecie .. i osiedle jakie mam piekne :-p

sprzątanie?? a co to jest :-p
chyba posprzątam jak Vi bewdzie w przedszkolu :-)

reklama
Aina, świetna pogoda? Nie u nas. Pada od rana.

Miałam mieć urlop wczoraj i juz nawet wysłałam wniosek urlopowy, a koleżanka wyjechała z wyjazdem z tatą swoim do lekarza. Pytała, czy mam cos ważnego i wyszło na to, że Jej sprawa ważniejsza była i wycofałam wniosek, biorąc go tym samym dziś. A dziś leje. Ani okien nie umyję jak bym chciała, ani pościeli na dworze nie wysuszę. Tak mi kumpela plany popsuła.

Jolek, biedny Igi. Szefowa całe noce ostatnio przesypia.

Kamcia, mi się wydaje, że Mat za mały na takie zwiedzanie. Druga klasa dopiero i już sama droga do Berlina Go zmęczy, po mieście też będą chodzić, wróci padnięty.

Kamcia, Futrzaczku, a na parapetówkę czekamy, czekamy. Uwielbiam oglądać mieszkania. Chociaż teraz na tapecie mam ogrody, bo muszę coś przed domem wymyślić i jeszcze na działkę wszystko pokupić - cieszę się już. Koniecznie kupię gruszę azjatycką, bo mój tata ma i owoce są przepyszne.

O maskara, teść mnie w oknie widział, powie Reksiowi, a ten tu zaraz przylezie, bo jest na etapie podlizywania się (=upierdliwość).

Do góry