reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Jaipur te górne ząbki było widać.Piękne bialutkie i bez przerw.Pamiętam,że się przyglądałam i zazdrościłam bo Igor ma takie szpary między zębami.

Karolka Jaipur dzięki,uspokoiłyście mnie bo ja już cały dzień jakieś choróbska wymyślałam :/

Matusia może router macie źle ustawiony i Ci sygnał ucieka :(

A mamusi zębów nie pamiętam. Na pewno nie lniała i nie maiła buraka na buzi :-D

Karolka Igi też próbuje wszystkiego :):)

Roboty mam tyle w pracy, że nie mam nawet czasu zjeść śniadania, więc tak po łebkach tylko nadrobiłam dziś. Teraz mi zimno okrutnie i łeb mi pęka, wobec tego idę spać.
Miłego wieczoru i dobrej nocy wszystkim.
A chorowitkom przede wszystkim zdrówka.

A za mną, a za mną nie tęskniłyście:crazy::eek:;-)

Oto jestem ale na chwilę tylko spadam zaraz spać bo dziś w nocy dzieć se urządził przerwę w spaniu od drugiej w nocy do 4.30:confused2: Padam na pysk i sie nie podnoszę. Przepraszam ale nie poczytałam co u Was:zawstydzona/y: Jutro obiecuję klepać ile wlezie:-p

Buziakuję tylko wszystkie słodkie okrąglaczki z ostatnich dni :*******

No i idę zaglądną co u Filipka:tak:

Agacio zastanawiałam się co tam u Ciebie.Na fejsie Cię widziałam a forum omijałaś :p
Lanie będzie.
Mój Igor dziś w nocy o 1:30 się obudził, potem przysnął ale co chwila stękał jęczał przez sen, przed piątą się obudził i ryk był. Zasnął przed 7mą a o 8mej wstał na dobre:/ od 3 nocy jestem niewyspana, dziś miałam zamiar nadrobić to dzieć mi pozwolił tylko dwie godziny pospać :/

Jolunia w weekend mieliśmy gości popołudniami jestem sama z Frankiem bo mąż ma drugą zmianę w robocie sezon i roboty od groma jeszcze ostatnio pomieszałam zamówienia i miałam nieprzyjemności z szefem:zawstydzona/y: Franek dzikus rozbrykany idą mu zęby nie chce jeść trzy światy mam z tym dzieckiem:eek:

A do tego tak mnie bolą plecy że aż mi się nocami śni że ktoś mi kręgosłup nastawia:baffled:
A jak tam Jolunia dietka hmmm? Bo chyba niedawno było 7% czy się mylę?

reklama
Oj Agacio to masz niewesoło:( Mam nadzieję,że w pracy nie miałaś dużych problemów?
Wpadnij do mnie to Ci plecy wymasuję:):)

Co do dietki to zaprzestałam i teraz znowu wróciłam.więc gubię to co nadrobiłam. Marnie mi to idzie:/ Cały czas stoję na 10% nic nie zmieniałam :(

Do góry