reklama
Jaipur te górne ząbki było widać.Piękne bialutkie i bez przerw.Pamiętam,że się przyglądałam i zazdrościłam bo Igor ma takie szpary między zębami.
Karolka Jaipur dzięki,uspokoiłyście mnie bo ja już cały dzień jakieś choróbska wymyślałam :/
Matusia może router macie źle ustawiony i Ci sygnał ucieka
Karolka Jaipur dzięki,uspokoiłyście mnie bo ja już cały dzień jakieś choróbska wymyślałam :/
Matusia może router macie źle ustawiony i Ci sygnał ucieka
Roboty mam tyle w pracy, że nie mam nawet czasu zjeść śniadania, więc tak po łebkach tylko nadrobiłam dziś. Teraz mi zimno okrutnie i łeb mi pęka, wobec tego idę spać.
Miłego wieczoru i dobrej nocy wszystkim.
A chorowitkom przede wszystkim zdrówka.
Miłego wieczoru i dobrej nocy wszystkim.
A chorowitkom przede wszystkim zdrówka.
Matusia
Fanka BB :)
Jolek, mi się już nie chce tam dzwonić ciągle, ale dziś o dziwo jestem tu już dno (puk puk w niemalowane). Nadrobiłam baaardzo dużo stron zdjęciowych chociaż:-).
A za mną, a za mną nie tęskniłyście;-)
Oto jestem ale na chwilę tylko spadam zaraz spać bo dziś w nocy dzieć se urządził przerwę w spaniu od drugiej w nocy do 4.30 Padam na pysk i sie nie podnoszę. Przepraszam ale nie poczytałam co u Was Jutro obiecuję klepać ile wlezie
Buziakuję tylko wszystkie słodkie okrąglaczki z ostatnich dni :*******
No i idę zaglądną co u Filipka
Oto jestem ale na chwilę tylko spadam zaraz spać bo dziś w nocy dzieć se urządził przerwę w spaniu od drugiej w nocy do 4.30 Padam na pysk i sie nie podnoszę. Przepraszam ale nie poczytałam co u Was Jutro obiecuję klepać ile wlezie
Buziakuję tylko wszystkie słodkie okrąglaczki z ostatnich dni :*******
No i idę zaglądną co u Filipka
Agacio zastanawiałam się co tam u Ciebie.Na fejsie Cię widziałam a forum omijałaś
Lanie będzie.
Mój Igor dziś w nocy o 1:30 się obudził, potem przysnął ale co chwila stękał jęczał przez sen, przed piątą się obudził i ryk był. Zasnął przed 7mą a o 8mej wstał na dobre:/ od 3 nocy jestem niewyspana, dziś miałam zamiar nadrobić to dzieć mi pozwolił tylko dwie godziny pospać :/
Lanie będzie.
Mój Igor dziś w nocy o 1:30 się obudził, potem przysnął ale co chwila stękał jęczał przez sen, przed piątą się obudził i ryk był. Zasnął przed 7mą a o 8mej wstał na dobre:/ od 3 nocy jestem niewyspana, dziś miałam zamiar nadrobić to dzieć mi pozwolił tylko dwie godziny pospać :/
Jolunia w weekend mieliśmy gości popołudniami jestem sama z Frankiem bo mąż ma drugą zmianę w robocie sezon i roboty od groma jeszcze ostatnio pomieszałam zamówienia i miałam nieprzyjemności z szefem Franek dzikus rozbrykany idą mu zęby nie chce jeść trzy światy mam z tym dzieckiem
A do tego tak mnie bolą plecy że aż mi się nocami śni że ktoś mi kręgosłup nastawia
A jak tam Jolunia dietka hmmm? Bo chyba niedawno było 7% czy się mylę?
A do tego tak mnie bolą plecy że aż mi się nocami śni że ktoś mi kręgosłup nastawia
A jak tam Jolunia dietka hmmm? Bo chyba niedawno było 7% czy się mylę?
reklama
Oj Agacio to masz niewesoło Mam nadzieję,że w pracy nie miałaś dużych problemów?
Wpadnij do mnie to Ci plecy wymasuję
Co do dietki to zaprzestałam i teraz znowu wróciłam.więc gubię to co nadrobiłam. Marnie mi to idzie:/ Cały czas stoję na 10% nic nie zmieniałam
Wpadnij do mnie to Ci plecy wymasuję
Co do dietki to zaprzestałam i teraz znowu wróciłam.więc gubię to co nadrobiłam. Marnie mi to idzie:/ Cały czas stoję na 10% nic nie zmieniałam