reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Ainka, Basiekk - Pola tez ma takie podbicie, i ciezko bylo butki przymierzac w sklepie..i w ziwiazku z tym kupic cokolwiek, ale Elefantki daly rade! po tatusiu ma raczej :p

Pogoda stabilna na razie, brak jakichkolwiek opadow, ale nieprzyjmnie jest bleee...
Aina a czemu juz dowodzik dla Jasia? bo akt urodzenia nawet za granice wystarczy,, jesli chodzi o podrozowanie.

Aha - no i wspolczuje tych nocek, widocznie bidulek sie nie przyzwyczail... a zaraz go czekaja kolejne zmiany, u tesciow itp... buziaczki dla robaczka :***

Karolka
- super z ta waga! Gratki!

Ypra
- ehh to ciezki okres - oby juz za Wami!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

Całusieńki dla Darusia i Bartusia :*

Ypra- ojj to kolorowo nie mieliście , oby już złe za Wami :* buźki
Aina- co się dzieje z Jasinkiem hmmm ... całuski oby było lepiej !a tata to przyjeżdża do Was na święta czy Wy wracacie ? o i rozwiejesz moje wątpliwości czy płaci się za dowód dla dzieciaczka ? i jakiego zdjęcia tam oczekują ?
Majcia- a jak tam Polunia i jej buziolka ?

młody śpi , Szymcio cały dzień wczoraj u dziadków drugich był i dziś też chwilę po przedszkolu jeszcze pobędzie bo mąż auto naprawia i nie wiem kiedy skończy... a jutro mamy gości - przyjeżdża chrzestny Filipka z rodzinką.
a i nie chwaliłam się że znowu cała moja rodzinka siostry ,mężowie, dzieci spotkamy się razem !
teraz to będą okraglutkie 60tę urodzinki Naszej mamci i taty 65 :tak: ( choć ma 1 czerwca ale już razem zrobimy ) strasznie się cieszę i już nie mogę doczekać. :-)

Futrzaczku to szykuja sie super rodzinne imprezki! Fajnie bardzo ;))
Dziekuje, Poli buzka raz lepiej raz gorzej, generalnie chyba to lepiej niz bylo... ale jak zaczelismy stosowac to druga masc od pani dr - to sie zasotrzylo, a juz tak dobrze po tej pierwszej bylo.. eh,,nie wiem moze tak ma byc,,,

Futrzaczku zdjęcie do dowodu takie jak dla dorosłych, profilem:p u fotografa wiedzą jakie:) Swoją drogą zabawy było z tym zdjęciem, Jaś ciągle się ruszał. Za dowodzik nic nie płaciliśmy:) Mój P przyjezdza po nas w piątek i w sobotę jedziemy do teściów...
Majeczka właśnie nie wiedziałam,że można tylko z aktem urodzenia, dopiero mnie uświadomiłaś...:-p A chcemy z Jasiem do Niemiec jechac, wiec stwierdzilismy,że dowód się przyda, ja chce z Nim na wakacje za granicę jechać, a dowodzik dla dzieciaków jest ważny 5 lat. Nie wiem co się z Jasiem dzieje, noce dawno nie były tak straszne, przez to wszystko cyc jest prawie cały czas na wierzchu, bluzkę mi ściąga, stanik też...
buzi dla Polusi:*

Witajcie Kochane!
sorki, ze mnie tak długo nie było, ale często o Was myślałam (SERIO!:-)), tylko, że brakło mi sił i czasu na podczytywanie. Teraz jestem u teściów, ale z czasem wcale nie lepiej :-( zaraz będe musiała mykać zrobić obiadek małemu.
U nas nastały zmiany - definitywnie nastał koniec z cycaniem :-( miałam z tego powodu okropnego doła i to między innymi dlatego zamilkłam na forum....
Od 3-4 tyg. walcze z okropną wysypką u małego (zaczęlo sie na pośladkach-pisałam o tym na bb, a teraz rozprzestrzenia się na całe ciałko) - nie mam pojęcia co to jest - przedwczoraj odstawiłam wszystko co mleczne.....teraz kaszkę je na bebilonie pepti...Najgorsze jest to, ze obecnie jestesmy u tesciów i kompletnie nie orientuję sie w tutejszych lekarzach. Dostałam namiar na jakiegoś pediatrę alergologa - w srodę mamy wizytę, choć chyba lepszy byłby dermatolog:confused:

Buziam Was wszystkie i Wasze Maluszki!!!! i oczywiście przesyłam oooogromniaste uściski i buziaki dla wszystkich okraglaczków z ostatnich dni :*

Ainka bo ja sie kiedys dowiadywalam, jak Polusia byla malutka, i dowod to jest w zasadzie tylko potrzebny na Slowacji.. tam wymagaja! pff.. No ale dobrze - to juz bedzie mial na 5 lat ;))
Biednas.. Jasieniek potrzebuje teraz widocznie baaardzo mamusi i przytulaskow .. :*
Chcesz jechac na te wakacje do Niemiec?czy tak po prostu.. ?a na wakcjones gdzies indziej..?
Ja sie wybieram do Mamy, do DE, jak bede miec oczywiscie dla Poli wygodny nowy fotelik, a byle jakiego to ja nie kupuje pff............. wrrr....... takie mialy byc fajowe wakacje w tym roku, najlepiej podwojne a teraz doooopa, czarnaaaaaa doooopa :((

Spadam, bo musze isc skonsultowac wyniki do lekarza na 13ta,
a bylam na badankach <krew> juz chyba ze 3 tygodnie temu, i jeszcze nie dotarlam :zawstydzona/y:

edit Gag Gag! Witaj kochana, my tez za Toba tesknilysmy!
Biedny Stanislawek - oby ta wizyta w srode byla udana! My pierwszy raz z plamka tez bylysmy u lekarki-alergolog-dermatolog i wiesz..sama... wrr.. Mam nadz., ze ten lekarz bedzie bardziej kompetentny! :****
Przykro mi z powodu cycanka.. :*

Ostatnia edycja:
Gag mam nadzieje,że w środę wszystko się wyjaśni i dowiecie się co jest przyczyną tej cholernej wysypki! Rozumiem doła spowodowanego odstawieniem od cyca, ja na samą myśl się smucę. My też za Tobą tęsknimy!
i czekamy tu pamiętaj! zdrówka dla pana Stanisława!

Majeczka chcemy jechać na jakieś zakupy, kupić proszki, pampersy, itp. bo ze Szczecina blisko mamy, a jak będzie cieplej to chemy sobie zrobić wypad do Berlina, mamy samochód na gaz więc możemy zaszaleć:D Jak narazie wakacje planuje nad morzem polskim, ale może jakieś last minute się znajdzie we wrześniu:-p Kochana, wygodny fotelik to podstawa, widzę to teraz jak Jaś jest w nowym foteliku to podróż wygląda zupełnie inaczej. Daj znać jak wizyta u lekarza:*
ja pewnie tez zaraz uciekam z BB, bo jak młody się zbudzi nie bedzie jak;/

Gaguś ja też o Tobie myślałam, skrobnij czasem coś bo tęsknimy :-)Buziam pupcię Stasia, trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się zagoiło.
Ainka miałyśmy się spotkać, ja byłabym chętna bardzo, gdyby nie święta, to w jakiś weekend wsadziłabym Martysię w auto i przyjechała do Zamościa, albo chociaż do Lublina i Ciebie przygoniła do Lublina. Ale teraz w piątek Wy już jedziecie do teściów prawda? Więc już chyba się nam nie uda:-(. Może w wakacje nam się uda? Co Ty na to?

Futrzaku super takie spotkanie rodzinne.

reklama
Bassiek tak my już w sobotę rano wyjeżdżamy:( Szkoda,że się nie widziałyśmy!!! W wakacje na 100% musimy się spotkać, koniecznie!!! Może przyjedziecie do Zoo do Zamościa, oczywiście będziemy w kontakcie, może do tego czasu już prawko zrobię, ba! muszę!

Do góry