reklama
Hej laski. Nie nadrabiam chwilowo bo mam małe urwanie głowy. Pies szaleje młody szaleje, spałam dziś dwie godziny jestem do niczego...Ściągnęłam M z pracy bo nie wyrabiam więc skorzystam z opieki nad młodym i skończę ogarniać chatę. Ze spaceru dziś nici bo strasznie wieje!!!
Widziałam że pojawiły się nasze zguby Karolka Ypra Gag witajcie kochane moje.
Buziaki dla Dareczka, Bartusia i Nadii :*:*:*
Widziałam że pojawiły się nasze zguby Karolka Ypra Gag witajcie kochane moje.
Buziaki dla Dareczka, Bartusia i Nadii :*:*:*
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Majcia- można na akcie urodzenia za gramanicę ??? jejcia to ja nie wiedziałam ! bo już nie raz byśmy gdzieś skoczyli ( głównie Czechy bo mamy najbliżej) ale zawsze Nas trzymało to że co zrobimy jak Nas złapią z dziećmi bez dowodu czy paszportu! ehhh ;/
Gag- witaj słonko witaj ! :* a co to temu Stasiowi się przypałętało oby szybko się wyjaśniło!
ehhh wakacje .. tak bym chciała gdzieś bryknąć ale czy się uda ... :-(
edit:
ojjj Joluś racja Wisenkowa Nadia ma tez dziś świeto! buziaczki żabciu mała ! i halo halo mama gdzie jesteś???
a i coś Kamcia zginęła czyżby wpadła do lwa ??? ;-)
Gag- witaj słonko witaj ! :* a co to temu Stasiowi się przypałętało oby szybko się wyjaśniło!
ehhh wakacje .. tak bym chciała gdzieś bryknąć ale czy się uda ... :-(
edit:
ojjj Joluś racja Wisenkowa Nadia ma tez dziś świeto! buziaczki żabciu mała ! i halo halo mama gdzie jesteś???
a i coś Kamcia zginęła czyżby wpadła do lwa ??? ;-)
Ostatnia edycja:
sylwia_
Fanka BB :)
dzien dobry :-)
mojeszczescia
dzień dobry ... pustawo wszyscy chyba zabiegani przed świętami pozdrówka pa
No to jestem. Muszę się przyznać,że nie posprzątałam jednak nic
Basiekk zdolniacha z Marti
Oknami się nie przejmuj, ja myłam jakieś dwa tygodnie temu i co...po ostatnich deszczach są tak brudne,że aż przykro!
Karolka dobrze,że jesteście zdrowi.Fajnie,że wypad do ZOO udany.Gratuluję zgubienia kilosów
Maja Igora od 4 dni też łóżeczko parzy
Ypra tak myślałam,że się przeprowadzacie dlatego znikłaś. Dobrze,że choróbsko już minęło. Czekamy na zdjęcia Krzysia chcemy zobaczyć jak bardzo zmężniał A zaaklimatyzował się już na nowym mieszkanku???
Aina a na długo zostajecie u teściów??
Futrzaczku no to niezły zlot rodzinny będzie. Czekamy na świeże fotki
Gag Ty nie uciekaj Ty nam się odzywaj, tu masz najlepsze specjalistki od leczenia doła
Długo jeszcze będziesz u teściów, niedługo chyba małż wraca?? Mam nadzieję,że wyjaśni się co to za wysypka u Stasia. Czekamy tu na Ciebie :*
Maja i jak wyniki i wizyta u lekarza??? Kurde właśnie sobie uświadomiłam,że marzec się skończył :-(
Jaipur śniliście mi się dzisiaj z Prezesem Prezes miał piękne równe białe ząbki
Trochę mnie zaniepokoił ten sen bo ponoć to źle jak się zęby śnią
Ewcia, Sylwia, Mojeszczęścia witajcie
Cały dzień świeciło u nas słoneczko a pod wieczór nawet nie wiadomo kiedy śnieg zaczął sypać i to tak konkretnie! SZOK!
Ogólnie jakiś taki ten dzień dziś do doopy:/
Basiekk zdolniacha z Marti
Oknami się nie przejmuj, ja myłam jakieś dwa tygodnie temu i co...po ostatnich deszczach są tak brudne,że aż przykro!
Karolka dobrze,że jesteście zdrowi.Fajnie,że wypad do ZOO udany.Gratuluję zgubienia kilosów
Maja Igora od 4 dni też łóżeczko parzy
Ypra tak myślałam,że się przeprowadzacie dlatego znikłaś. Dobrze,że choróbsko już minęło. Czekamy na zdjęcia Krzysia chcemy zobaczyć jak bardzo zmężniał A zaaklimatyzował się już na nowym mieszkanku???
Aina a na długo zostajecie u teściów??
Futrzaczku no to niezły zlot rodzinny będzie. Czekamy na świeże fotki
Gag Ty nie uciekaj Ty nam się odzywaj, tu masz najlepsze specjalistki od leczenia doła
Długo jeszcze będziesz u teściów, niedługo chyba małż wraca?? Mam nadzieję,że wyjaśni się co to za wysypka u Stasia. Czekamy tu na Ciebie :*
Maja i jak wyniki i wizyta u lekarza??? Kurde właśnie sobie uświadomiłam,że marzec się skończył :-(
Jaipur śniliście mi się dzisiaj z Prezesem Prezes miał piękne równe białe ząbki
Trochę mnie zaniepokoił ten sen bo ponoć to źle jak się zęby śnią
Ewcia, Sylwia, Mojeszczęścia witajcie
Cały dzień świeciło u nas słoneczko a pod wieczór nawet nie wiadomo kiedy śnieg zaczął sypać i to tak konkretnie! SZOK!
Ogólnie jakiś taki ten dzień dziś do doopy:/
Ostatnia edycja:
cześć laseczki,
jakoś nie moge się zebrać ,łażę i czytam ale napisac to już nie mam weny.
gag buziaki w pupala dla Stasinka na zdrówko.Ciekawe na co to uczulenie, oby wizyta u dr coś dała.
jolek jak zdrowe zęby to nic złego, jedynie może jakaś zmiana, ale na dobre.A które ząbki? te przednie widac było?(bo na razie mamy 7 sztuk, oczywiście bielutkie)
jakoś nie moge się zebrać ,łażę i czytam ale napisac to już nie mam weny.
gag buziaki w pupala dla Stasinka na zdrówko.Ciekawe na co to uczulenie, oby wizyta u dr coś dała.
jolek jak zdrowe zęby to nic złego, jedynie może jakaś zmiana, ale na dobre.A które ząbki? te przednie widac było?(bo na razie mamy 7 sztuk, oczywiście bielutkie)
Jolus jak biale zeby to dobry znak, gorzej jak sa brzydkie i wypadaja
Ja mialam dzis sprzatac ale tylko troche ogarnelam bo z malym to kiepsko sie co kolwiek robi.
Mam pytanie do was, czy wasze maluchy tez pchaja wszystko do buzi? Bo Oskar zezera wszystko co tylko wezmie do raczki, nawet podchodzi do stolu i go podgryza
Ja mialam dzis sprzatac ale tylko troche ogarnelam bo z malym to kiepsko sie co kolwiek robi.
Mam pytanie do was, czy wasze maluchy tez pchaja wszystko do buzi? Bo Oskar zezera wszystko co tylko wezmie do raczki, nawet podchodzi do stolu i go podgryza
reklama
Matusia
Usadowiłam się wygodnie, mam nadzieję, że uda mi się na dłużej tu zagościć .
Mój internet jest dziwny, Mateusz na kompie ma cały czas, a mi na laptopie ucieka i wtedy odechciewa mi się czegokolwiek na necie.
Majka nadal ma wysypke na buzi, nie obejdzie się bez lekarza:-(.
Małż na weekend był na targach mysliwskich, to ja udałam się z dzieciakami do Poznania w sobote.
Nadal bez słodyczy, chociaż łaknienie mam .
W skrócie u mnie to tyle.
Mój internet jest dziwny, Mateusz na kompie ma cały czas, a mi na laptopie ucieka i wtedy odechciewa mi się czegokolwiek na necie.
Majka nadal ma wysypke na buzi, nie obejdzie się bez lekarza:-(.
Małż na weekend był na targach mysliwskich, to ja udałam się z dzieciakami do Poznania w sobote.
Nadal bez słodyczy, chociaż łaknienie mam .
W skrócie u mnie to tyle.