_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
sylwia karolq mandrzejczuk i melia ffajne macie zwierzaczki:-)
z tego co widze to moja białka najzwyklejsza taki dachowiec;-) hhdh
ja chciałabym jeszcze psiaka, ale mój się nie chce zgodzić bo wie że będę go posyłała na spacery bo sama nie pójdę
to miłego dnia laseczki bo ja na chwilę wpadłam.. i już zmykam , będe później:-)
sylwia ja też 23 i czasem czuję się młodziej jak nastolatka
alex dziękuję ;-)
mam jeszcze takie jedno... na potwierdzienie że gdzie Vi tam i kotek...
a teraz zmykam na zakupy i do koleżanek... no i później choineczkę ubieramy... jak ja się cieszę
z tego co widze to moja białka najzwyklejsza taki dachowiec;-) hhdh
wyślę Ci później priva vbo teraz tylko wpadłam się przywitać;-)Witam w poniedziałkowy mikołajkowy dzionek))
Niestety u mnie pod poduszką brak prezentów Jakie to dziwne, że jak byłam mała to nawet jak niegrzeczna byłam to mikołaj mi pod poduszke cos wrzucal, a teraz o mnie nie pamieta
ViKamcia znowu odrobinę prywaty do Ciebie Otóż myśle i myśle o tych Marcinach i jeszcze mi sie przypomnial Kozik(przezwisko tez od nazwiska). Trochę Cię męczę, ale ot taki patriotyzm lokalny się we mnie obudził
a czemu tamte 2 oddajesz???Oto i moje zwierzaki:-) Kotka i czarnego pieska niestety zostawiam rodzicom zolwik i jasny piesek ida ze mna juz niedlugo
Co do Mikolaja o mnie tez zapomnial heh
ja chciałabym jeszcze psiaka, ale mój się nie chce zgodzić bo wie że będę go posyłała na spacery bo sama nie pójdę
to miłego dnia laseczki bo ja na chwilę wpadłam.. i już zmykam , będe później:-)
sylwia ja też 23 i czasem czuję się młodziej jak nastolatka
alex dziękuję ;-)
mam jeszcze takie jedno... na potwierdzienie że gdzie Vi tam i kotek...
a teraz zmykam na zakupy i do koleżanek... no i później choineczkę ubieramy... jak ja się cieszę