reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam :-)
Wszystkie psiaki i kotki cudne :tak: My nie mamy ale na pewno mieć będziemy.

A ja 30grudnia skończę 26 lat i dobrze mi z tym ;-)
Ale chlapa i ciapa na dworze coś okropnego jak ja takiej pogody nie lubię.
Mikołaj nie dotarł ale może jeszcze dotrze:-p

Idę wstawić pranko i zupkę.:-)

reklama
Ivana masz rację, zawsze ktoś się znajdzie co ma najwięcej do powiedzeniaw cudzej sprawie. U mnie było tak, że jak postanowiliśmy się pobrać z M to było a po co tak wcześnie, a wyszalej się najpierw itd. A ja miałam wtedy 24 prawie Michał 27, byłam po studiach i na co ja miałam niby czekać, a z kim mam się niby wyszaleć jak nie z Michałem? A teraz dziecko: a czemu nie poczekaliście, żebyś miała stałą pracę, a jak wy sobie radę dacie, przecież wy to jeszcze dzieci i tak w kółko.

Dziewczyny ale mnie zgaga dopadla potworna, a w pracy to nawet nie mam zadnego Rennie czy cos, masakra jakaś!

Ostatnia edycja:
o jeeee dotarłam do końca od piątku rozpisałyście się niesamowicie
Dużo zwierzaków się pokazało ujawnilo :) śłiczne wasze pupilki
Co do wieku to ja w styczniu kończ 26 lat
i

Kamcia Bo narazie mieszkamy u moich rodzicow na dniach sie wyprowadzamy. Kot juz stary z domu nie wychodzi to go nie bede narazala na stresy niech siedzi juz u rodzicow:-) A piesek jest mamy obie zwariowalysmy i bez zgody mezow kupilysmy 2 psiaki i jednego biore ze soba:-)

Futrzaczek A ja 29 grudnia :-) tyle ze koncze 22:-) Nie jestem sama z konca roku jak milo malo kiedy ktos mnie przebija:-p

Ivana masz rację :) Ja bardzo się cieszę, że zostane Mamusia ;) Mój mąż ma 25 lat. Pamiętam jak braliśmy ślub (było to 2 lata temu) to każdy mi też mówił, że to głupota, że na pewno w ciąży jestem itd.. bo w dzisiejszych czasach to już ślubu z miłości chyba nie można wziąć? Poza tym jesteśmy ze sobą już 6 lat i jesteśmy pewni siebie. :)

reklama
eeee z tym gadaniem że bierze się ślub bo pewnie w ciąży to chyba standard jak powiedzieliśmy znajomym że bierzemy ślub to pierwsze co ' w ciąży jesteś " a nie byłam i nawet przez główki nam nie przechodziło wtedy jak planowaliśmy cała impreze

Do góry