reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

stynka ja tez mam do morza daleko bo 260km :-p hehe
ale od mojej strony jest ocean :-) i tu bliziutko bo rzut kamieniem :-D
zdrówka dla Nadusi :*:*:*

maja gratuluję ząbka

bra niby jak przemilczeć?? ze on ma sobie robić swoje a Ty udawać zadowoloną i szczęśliwą żonę??
i milczeć żeby co?? żebyście tylko byli razem czy żeby onb mógł mieć pole do popisu ?? :/ nie rozmumiem Twojej mamy

agacio to bierz kąpielówki i przyjeżdzaj... a jak zdążysz jeszce dzisiaj to się na grilla załapiesz:-D

reklama
Dzieki dziewczyny!
Ja czuje się cały czas fatalnie, temperatura raz spada a raz rośnie, jestem cały czas na apapie. Do tego doszła biegunka, martwię się żeby to czasem nie była grypa jelitowa, żeby tylko mały nie załapał ode mnie. Już mam dosyć niech to cholerstwo w końcu minie.

W ogóle dzisiaj mam trudny dzien bo dzisiaj Jeremiaszek ma drugie urodzinki i serduszko mi pęka że przez to chorubsko nawet nie mogłam pojechać na cmentarz. POjechał mój mąż i jak byl na cmentarzu to zadzwonił do mnie i sama mu przez telefon złożyłam zyczonka i przeprosiłam, że mamusi nie bylo przy nim w tak waznym dla niego dniu. Kocham Cie mój najdroższy Aniołku.

Styna
biedna Nadia, tyle czasu brała antybiotyk na marne ale najważniejsze żeby teraz już pomógł. Zdrówka dla Ciebie Nadinko.
Bra współczuje ja pewnie tez bym cały czas rozmyślała tak jak Ty, jesteś twarda bo ja pewnie bym pękła. Ale tak trzymaj niech facet w końcu zrozumie jak Ty musisz się czuć.
Jola ale się naśmiałam z tego Twojego i tego warzywka, swoja drogą gdzie on ma głowę hihi.
Maja gratuluje ząbka!

I tyle tylko zapamiętałam przepraszam ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie posty. Wybaczcie.

Ostatnia edycja:
Alex Jeremiaszek czuwa na Tobą i wie dlaczego nie mogłaś dziś zapalić świeczuszki na jego grobiku. Na pewno nie ma Ci tego za złe bo wie,że całym sercem jesteś z nim dziś i każdego dnia. Wyzdrowiejesz i napewno to nadrobisz. Ja właśnie zapaliłam na oknie świeczuszkę dla niego,a Ciebie tulam mocno mocno kochana :*

Alex, Synek wie, że mamusia pamięta :*
nie ważne są kwiaty, znicze (choć dobrze robi to na serduchu) ale pamięc w serduszku, która jest każdego dnia i na zawsze:tak:

i w ogóle, to dobry wieczór :))

Dziewczyny czy Wam tez tak nawala forum??? od ponad godziny chyba jakies problemy.. nie napisze juz nic bo chyba mnie szlag trafi! ..nie na moje nerwy o tej porze takie fanaberie bb.... buuuuu

Alex nie liczą się gesty, a to co nosisz w sercu, a to Jeremiaszek widzi codziennie z nieba:)
Ewcia a może go cisną?
Bra zastosuj się do rady mamy, a jak, nie odzywaj się do niego słowem i już. Musi odpokutować.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry