reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Matko tyle nadrabiania :baffled:

Witam się :-)

Majowa musisz postwaić sprawę jasno mąż ma być przy żonie a nie przy mamusi, ma zabenić spokojne normalne życie:crazy:
Bra noż fuc mam nadzieję że opitoliłaś kogo trzeba:no: żadnej informacji u nas zawsze jest, tylko ja nie zawsze przeczytam;-) Oj oj założę się że już nie będziecie się puszyć na siebie po tak długiej rozłące, a nawet kilku rozłąkach...
Matusia jupiiii czyli nowy lapek się nie wyłącza tzn BB:rofl2:
Tak tak Kamciaczku mamy ząbka a jaki normalnie piękniutki:-D
Hope gratki dla Purchaweczki:-)
Gag a udane zakupy chociaż? Wiesz myśmy Franka nigdy jeszcze nie brali do centruma, ani do hipermarketu, myślę że gębę by rozdziawił nieźle na widok takiego spędu:szok:
Baśka!!!! Jaipur ma rację może jej argument przemówi Ci do rozsądku, wybierz się do lekarza porób badania krew cukier itd. I ZWOLNIJ kobieto szkoda życia na robotę:sorry2:
Jaipur hahah może Dżuniorek haremik zakłada i werbuje laseczki :oo2::-D
Paulinko zdrówka:****
Aina bidulek:-(, trzydniówkę już mieliście a nie wiem czy można kilka razy przechodzić?
Persefona witaj!
Stynka super małej się podobało, no co no chyba wolisz tak, a nie jakby miała wyć za Tobą:sorry2:;-)

Buziaki dla okrąglaczków:**********

Idę poczytać co tam nowego, a później spadamy z siostrą na spacer, młodzian śpi, mąż rysuje więc idziemy sie dotlenić i pogadać po drodze:-)

Hejka dziewczyny.

Pracowity dziś dzień miałam. M kolejny dzień miał wolne więc się wzięliśmy za odświeżenie podłogi -położyliśmy na nasz zdarty parkiet gumolit(tanio,a jaki efekt:)). Poprzestawialiśmy przy okazji trochę meble i przy okazji odstawienia szafki od okna z grubsza je przemyłam. Ech muszę się wybrać do jakieś kwiaciarni kwiatka fajnego sobie kupić b jakoś tak łyso mi się teraz zrobiło w pokoju.

Lepi buziaki dla Zosieńki :*

Idę Was poczytać dopóki mam chwilę.

Ostatnia edycja:
no kurde felek 3ci raz będe pisac , ony znowu nie skasowało bo komp poleci na drzewo!!!!!!! :wściekła/y:

jaipur więc szkoda, że M to nie gej mentalny... ale tylko mentalny!!! :-D
agacio przyjemnego spacerku!
styna Nadia to dzielna dziewczynka, dzieki temu i tobie będzie łatwiej! :tak:
jolek super, że jestes zadowolona! czasami mała zmiana daje duże efekty :tak:

buziaki dla okrągłomiesięcznych szkrabików!!!

Lenonek śpi, woda w domku jest, a ja czysta i pachnąca siedze z inką w ręku :-D

to jak wolisz, w sumie:rofl2:

jolek fajny jest duży efekt za małą kaskę, niby nic a jak dużo zmienia.Od razu inna atmosfera.A Twój buziaka dostał może z tej okazji?czy zapędziłaś do roboty i nic?;-)

maja na same ćwiczenia to by mi się nie chciało:-D
gagacio uważaj na siebie , bo wieczorem to wiesz.. Syna to byś z domu nie wypuściła a sama..:-p
haremik haremikiem, niech sobie ma,ale kto to wszystko będzie żywił jak się zlezie?

Ostatnia edycja:
Maja superaśnie mi się z młodym spało :) Nocka była ok. Igor zasnął po 21szej i po 6tej obudził się na mlesio. Ogólnie wstaliśmy po 9tej:)

Styna myślałam o Was od rana. Cieszę się że Nadii podobało się u niani.Kiedy teraz następna wizyta??

Gag :szok: rozmiar posta imponujący :) Cieszę się że Prezes się spisał i kompa naprawił:) To co tam z nim narozrabiałaś??
Super,że szał zakupowy nadrobiony.Szkoda tylko tych pudełek..czasami się zdarza.
Tenisówki też Igorowi zakupiłam,ale w takim zwykłym sklepie:)

Basiekkk
to nie dobrze,że zasłabłaś!!!!!Lanie zaraz dostaniesz!! Proszę zacząć dbać o siebie!

Aina i jak tam Jasiek, dalej tylko temperatura go męczy?? Bidulek nasz malutki :*

Karolka i jak tam zakupy???

Bra a co ten Twój M tak często wyjeżdża ostatnio?

Alex to super,że masz mamuśkę pod nosem. Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie wniosku.

Jaipur niezły czaruś z tego Juniorka:-D
Widzę starość Cię dopada i się sypiesz:-p
A tak na poważnie to zdrówka życzę i mam nadzieję rehabilitacja pomoże!

Basiekk dobrze,że sobie trochę do głowy wzięłaś!!

Agacio
udanego spacerku:) kurka my dziś w domu kiblowaliśmy :(

Jaipur zagoniłam do roboty,a co :-p w zamian obiad dostał :-D
Poważnie to sam się do roboty zagonił, a buziaka to może dostanie jak wróci do domu, bo wybył.

jolek wyjeżdża służbowo. w tym tygodniu ma jeszcze szkolenia, w przyszłym certyfikacje, a w następnym konferencje. potem już chyba spokój
jaipur to ja sie zastanowię, ale komp w sumie mi sie jeszcze przyda :-D

reklama
Do góry