reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
jolek to chyba jak wysprzatasz to pochwalisz nam sie now lazienka, co?? :-)
paulina gratuluje udanej fryzury, ja to zadko kiedy mam takie szczescie zeby podobac sie sobie po wyjsciu od fryzjera :/
bra u mnie tez kiepsko z zakupami :/ juz nie pamietam kiedy cos sobie kupilam! jak w Toruniu tak kiepsko to moze poszukaj cos w sklepach internetowych?:-)
agacio tak mi zal Twojego Franulka :-( zycze duuzo zdrowka!
matusia zeby tak paczka odmowic?? jestes moim idolem :-):-D

He he Bra ja nie łażę po CH. Już nie pamiętam kiedy ja na zakupach byłam:-D Ale schudnę to odbiję sobie se se se

Sylwia
nie ma się czym chwalić.Łazienka dalej tak se wygląda.Odmalowaliśmy ją tylko i w kilku miejscach nową tapetę naklejamy, bo ta co była to pamięta jeszcze lata z 1ką z przodu:/
Doszły mnie jakieś słuchy,że jednak dziś nie skończy. Nakleja jeszcze jeden pasek i odpuszcza na dziś! Oooooo!

Mam nadzieję,że będzie jutro w miarę pogoda to wybędę sobie z Igorem na dwór a on niech się dalej buja z robotą!

oj tam, nie ma sie czym chwalic...to pokazesz chociaz jaka tapete wybraliscie :tak:

u nas caly poprzedni tydzien laly takie deszcze ze myslalam ze potop idzie :-D a dzisiaj 2 godzinki na spacerku bylismy, w pelnym sloncu i 9 stopni :] takze mam nadzieje ze jutro u Ciebie tez bedzie ladnie to sobie z Igusiem pospacerujesz a M niech siedzi i konczy wkoncu to co ma zrobic!

U mnie właśnie zaczyna padać :/ W sumie w nocy może byle by jutro bło łdnie.Nie oglądałam dziś żadnej pogody więc się łudzę że będzie.

agacio biedny Franus, mam nadzieję, ze juz lepiej się czuje.
matusia gratulacje silnej woli!
jolek mój M. jak się w domu do czegos zabiera to tez trwa to wieki a na poczatku mówi, ze zajmie mu to tylko kilka dni. A gratki dla kolejnego ząbka.

U nas tez pojawił się nowy ząbek lewa górna dwójeczka, tak więc mamy juz 5 kiełków:)
Też nie byliśmy dzisiaj na spacerku bo wieje jakby miało zaraz łeb urwać. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

oj tak, u chlopow to wszystko poooooowoli...
moj jeszcze nawet nie podlaczyl po przeprowadzce kina domowego i tv w sypialni :/ przeprowadzilismy sie w lipcu...:-D:-D juz mi sie nawet dziamdziac i meczyc go o to nie chce

mój za to w ogóle nie ma drygu do robót domowych, otwarcie mówi , że ich nie znosi i robi wszystko by ich nie robić. jak trzeba cos zrobić, to powiem raz, drugi, trzeci, ale za każdym razem przypadkiem zapomni :-D dopiero jak postawię na środku pokoju lub w przejściu to co ma zrobić to robi minę obrażonego 6latka i zabiera się do pracy :-D:-D:-D generalnie unikam takich sytuacji, szukam rozwiązań co by nie stresować bidoka.

reklama
Agacio, zdrówka dla Frania. U nas też masakra, nadal kupy. Wczoraj były tylko 3 a dziś chyba 7:-( Także przeglądam tylko po łebkach co u Was i idę spać, bo już ledwo żyję.

Do góry