reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam sie sobotnio.
agacio biedny Franus, mam nadzieje ze dzisiaj w nocy bedzie juz lepiej :*
matusia no no silna z Ciebie babka, ja to napewno nie bylabym w stanie sie oprzec i zjadlabym ciacho :zawstydzona/y:

reklama
agacio biedny maluszek ;(((
matusia gratulacje silnej woli! ja też w trakcie postu sie zapieram i nie ma opcji bym zjadla mięso, w tym roku nawet rybę zamierzam jeść tylko raz w tygodniu :tak:
karolq kopsnij w dooopsko swojego M, niech sie weźmie w obroty i doromantyzuje związek :) chociaż tak jak ja na mojego M nie mogę narzekac, tak romantyczny to on nie jest wcale

kochane karmiące, jecie orzechy?

bra, w szoku jestem. ja bym mięsa sobie nie umiała odmówić:no:. W środę popielcową nawet miałam łaknienie na kiełbaskę :szok:

Teraz to mnie będziecie podziwiać - wróciłam właśnie od koleżanki u której w progu powitał mnie zapach pączków. Robili właśnie świeżusie, cieplusie, mięciusie pączusie, a ja powiedziałam NIE.

karolq, to przemęczenie. Ja byłam 6 dni w domu od rana do wieczora z Maja i miałam dość. Musiałam się na Nią denerwować, czego nie robię. Praca to duża odskocznia od domu jak dla mnie. Podziwiam mamy, które biegają za dziećmi cały dzień. Ja byłam zmęczona.

Ostatnia edycja:
byliśmy z Frankiem na pogotowiu bo temp przekraczała już 39st, po zbiciu rosła znowu. Lekara posłuchała pomacała pozagądała do gardła, uszu i stwierdziła że wszystko ok więc dalej wiem tyle co wiedziałąm że albo zęby albo trzydniówka, ale zrobię jeszcze badanie moczu w pon może tam jakaś infekcja się zaczaiła? Franek wogóle nic nie chce jeść wypil teraz trochę mleka, dałam mu paracetamol i zwymiotował wszystko bo troszkę mu ten syropek zaleciał:-( wysłałam już męża po czopki. Tak mi strasznie szkoda mojego synia, przyklejony jest do nas non stop. Dobrze choć że pije wodę bo przy temperaturze to ważne.

Matusia dzielna babka jesteś tak trzymać pączusiom ciasteczkom i innym takim mówimy nie:-):tak:
Karolq rozumiem Cię ja się czułam podobnie, ale jak przyjdzie wiosna mam nadzieję odzyskasz energię:tak:
Bra choć ja już nie karmiąca, to jak karmiłam jadłam nic się nie działo, wiadomo mogą uczulać więc zjedz i obserwuj czy Lenka zareaguje alergicznie, jak nie możesz zajadać;-)

agacio az serduszko mnie boli jak sobie wyobrażę Franka :( niech mu szybko przejdzie, bidulek malutki. dobrze, że pije, brak apetytu pewnie nadrobi gdy wyzdrowieje. z Lenusią tak było.

Oj Agacio. Dawaj na zmianę raz czopki raz syropek. To się mój Franczesko namęczy. Mam nadzieję,że to tylko trzydniówka.

Matusia
no to się zawzięłaś kobito. za wytrzymałość

Bra jak tam u Was dzionek minął, dziś też siostrzenicę gościłaś??

agacio dużo zdrówka Franusiowi. mam nadzieję że szybko minie i będzie coraz lepiej.

matusia ależ masz silną wolę, brawo dla Ciebie.

ja dziś byłam ściąć włosy, zrobić grzywkę na bok. wreście mi się podoba to co mam na głowie.

jolek jak remont?

reklama
Do góry