reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Agacio, tak mi przykro że Franiu taki chory. Małe biedactwo. Żeby Mu szybko przeszło.
Czy mi się gdzieś o uszy obiło, żeby mleka dziecku z temp nie podawać? Nie wiem. Ale życzymy Frankowi zdrówka

reklama
Matusia też mi się kiedyś coś obiło takiego, ale dlaczego to nie wiem?? Ale czy to nie chodziło o starsze dzieci i krowie mleko ??:confused:

Paulina a buja się M w łazience dalej. Myślałam,że już dziś sprzątać będę ale niestety. Gdyby robił codziennie to pewnie tak by było,ale robił sobie przerwy więc zamiast on w weekend się obijać zapiernicza.

Zapomniałam się pochwalić.Mamy kolejnęgo ząbka. Matusia dogoniliśmy Was:)

a może do tego mleka bardziej że przy lekach, antybiotykach. bo mleko wzmaga wymioty i może dziecko zwymiotować antybiotyk.

jolek no tak. ale pewnie już bliżej końca niż dalej.

Vi nam się coś nie odzywa? pewnie już na nowej chacie.

jolusia dziś była tylko na chwilkę, mama zabrala ja na ryneczek i przy okazji mi zrobiły małe zakupy . M przyjechał przed 13 do domku, a ja dwie godzinki później postanowiłam dac sobie druga szansę i pojechac na zakupy. no i co... a to , że kupiłam Lence spodnie i bluzeczkę na lato a sobie... cukierki buuuuu .
zła jestem, bo nie mam butów, a nic mi sie nie podoba. tez inna sprawa, że u nas w Toruniu jest zakupowa masakra.
a jak u ciebie łazienka?

matusia jeszcze raz szacun, jestes twarda, jestem z ciebie dumna i tak trzymaj! tobie tego nie życzę, ale oprócz niższej wagi jaką będziesz miała satysfakcję!!! z brakiem mięsa nie jest lekko, uwielbiam je jeść, ale poszłam na łatwiznę, bo trudniej byłoby mi odrzucić słodycze.

paulina superaśnie, że fryzurka udana! zazdroszczę, to co ja mam na glowie to nieporozumienie

Bra pisałam wyżej że może dziś będzie skończona.

Oj może jeszcze coś się trafi.Stawiam że chodzisz nie do tych sklepów co trzeba ;-)

pewnie zdążyłaś wyslać jak ja pisalam, ja dlugo piszę :-D tysiąc rozmyślań w trakcie :) to będziesz miała juz spokój i porządeczek :tak: superowo :tak:

co do zakupów to u nas nie ma gdzie chodzić, zazdroszczę ci tych wszystkich CH w 3mieście.

reklama
paulina toruń ma teoretycznie 4 galerie, z czego w dwóch jest 10 beznadziejnych sklepów na krzyż, trzecia jest trochę większa ale też bez szału, a czwarta sie dopiero rozkręca bo niedawno ja otworzyli. szalu nie ma :no:

Do góry