reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Dzieńdoberek :)
Oj Wy paskudy...wchodzę i co widzę? O pizzy sobie pogaduszki ucinają...:wściekła/y: A teraz to ja nie mogę o niej przestać myśleć...też bym zjadła! :-D Muszę Was kiedyś w końcu nadrobić...19 marca wracam na uczelnię, więc wtedy będzie już ciężko być z Wami na bieżąco :-(U nas właściwie bez zmian. M. czuje się jak się czuł, na badania nie pojechaliśmy bo asystentka prof. dzwoniła, że są jakieś problemy techniczne z produkcją leku, więc nie może prowadzić rekrutacji do badania. Mamy czekać na jej telefon...oby to nastąpiło szybko. A Kubuś już sobie ładnie drepta za jedną rączkę i ma 7 zębolków...tylko patrzeć jak sam zacznie chodzić, bo tej ręki to już się ledwo trzyma:szok:

jak tak jecie to podrzućcie coś, bo ja mam tylko słoik pianki Marshmallow w zasięgu ręki,niedługo się opróżni jak nie pójdę zrobić obiadu dla siebie.Ale mam dużo roboty i tak kwitnę przy laptopie.
bra wiesz co, ja nie mam ostatnio kiedy pojechać na zakupy, bo np wczoraj to miałam do wyboru kino czy zakupy, to wolałam kino, zresztą i tak sklepu zamykali już bo na 21 się umówiłam.Więc nie mam kiedy, ale dobrze,że jest net to jak sie zbiorę to zaszaleję, może nawet uda mi się wieczorem jak się wyrobie z pracą.

Majowa widzę,że Kubuś jest na takim samym etapie jak Igorek:)

Wy żarłoki :-pPizza mnie nie rusza, bo jadłam kilka dni temu. Właśnie nasmażyłam naleśników. Moja siostra nazwoziła mi słoików od teściowej i dżemów kilka wpadło, trza to zjeść.
Swoja drogą super ta jej teściowa,obdziela swoje dzieciaki i jeszcze zawsze mi coś da.Na święta wałówę + ciasto, w sezonie warzywka i owocki z działki albo właśnie przetwory :) Czasem jakieś ciuchy lub zabawkę dla Gogorka:) Teściowa jej się trafiła ... tylko pozazdrościć.

Pizga u nas niemiłosiernie, jeszcze gorzej niż wczoraj. Wściekła jestem bo na termometrze powyżej 10 stopni więc spacer byłby rewelacyjny, no ale nie w taką wichurę!!

Zakupy, chętnie bym się wybrała ale na wieloryba szkoda wydawać kasiorę.Tyle super ciuchów leży w torbach schowanych. Odchudzamy się odchudzamy :):tak:

Hejcia:-)

Jak zwykle o żarciu wstręciuchy:rofl2:

Lecę poczytać co tam ciekawego, Franek śpi po wizycie u koleżanek nie wiem kiedy wstaanie?:eek:

Hej kobiety a co Wy z tymi kwasami??!! Mialam pytac. Bo kiedys obilo mi sie o uszy, ze podczas karmienia piersia kwasy nie wskazane! Bra tak w ogole to dalabys mi gdzie trzeba :ninja2: namiaros na te swoje zakupki, i urzadzonko do kawitacji? Chetnie bym luknela.. :zawstydzona/y:

Buziaczki dla jubilatow.. ciocia pamieta! Ypra, Basiekk, Alex - prosze ucalowac maluchy! :***

Bra
obrazilas siem?:-( czy nie widzialas bo wczoraj tak se pisalam-pytalam...

Witam sie!
Ale pustki...
Boli mnie leb, nie wiem co mialam napisac..

edit:
Aha! ze chyba tez chce pizze... bo zrobilyscie mi smaka.. mimo, ze zjadlam dwa golabki na obiad.. co nie wolywa dobrze na moj 'brzuszek' ;]

Majowa - szkoda, ze tak wyszlo z tym lekiem.. trzeba czekac buu... Gratki dla Kubuska za psotepy i zabki! :)
Jolus - wspolczuje tej wichury. chyba by mi leb odlecial..
Wisienka - niezle jaja z tym laptopem - ale malzonek chyba cos wiecej nawiwijal jednak, bo naprawa kawal czasu trwa.. Wracaj jak najszybciej! :)
Basiekk - WEEKEND! :)))
Lepi - milego pobytu !
Agacio - Pola tez jeszcze spi.. cos odkladala drzemke popoludniowa, mimo, ze tarla oczy - szalenstwa nie chiala odpuscic! Byla wszedzie.. !

Ostatnia edycja:
kurcze majusia, widzialam, odpisywałam, przerwałam i zapomniałam:zawstydzona/y: moja droga ja ciebie przepraszam i obiecuje, że wiczorkiem dam ci linki :tak:

Maja mi by pewnie też oberwało dlatego nie wyszłam na dwór. Drugi dzień kibluję w domu,Już mnie kur**ca bierze!

Majowa mam nadzieję,ze w klinice szybko się uporają z problemami i do Was zadzwonią :tak:

Młody zasnął. Więc mam chwilunie dla Was.

reklama
Paulina nie nie, to była krótka drzemka.Zazwyczaj jest koło 16tej. Ostatnio jak młody jest w trakcie wychodzenia zębów na noc zasypia po 22giej:/

Do góry