reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam wszystkie lasencje! i po co Wam diety :confused: jak Wy śliczne jesteście :***
wczoraj poczytałam, ale nie odpisałam :zawstydzona/y:
żelka - nie wierzę!!!! co za typek!!!! proszę pomóż tej biednej dziewczynie, bo sama nie da rady :-(
karolka - co z Oskarkiem?

jaipur - najwyżej dajcie jej jeszcze jedną szansę - a jak znów sie pochoruje na jakiegos "syfa" - to na drzewo z nią ;-) (agacio - spodobało mi się....hehehhe)

futrzaczku - przykro mi, mam nadzieje, ze złodziej "uczciwy" i dokumenty odeśle
wisienko - trzymam kciuki, żeby komp szybciutko wrócił do Ciebie a Ty do nas
marzena - Staś uparcie bezzębny :-D ale z ranca bedę macac paszczę, bo szwagierka poluję na kieckę....dodam, że ślubną!!!:szok: choc ostatnio znajoma uświadomiła mnie, ze ta umowa: kiecka dla kobiety, spodnie dla faceta za znalezienie zęba u dziecka funkcjonuje tylko pomiędzy rodzicami dziecka :confused: a u nas wszystkie babsztyle rzucają sie w poszukiwaniu zębów u Stasia!:crazy:
bra- co ty godosz dziewczyno!!!! przeciez Ty taka laska jesteś, ze nawet jakbys wyszła w poplamionych dresach, z rozmazanym makijażem to też wyglądałabys nieziemsko.....(hahahha, ale to "nieziemsko" zabrzmiało - jak kosmita - ale nie o to mi chodziło, wierzysz mi no nie?:zawstydzona/y::-))
stynka - tak Wam zazdraszczam tej pogody
matusia -ale Wy macie menu w domku, w życiu nie jadłam jelenia :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć
Głowa mi pęka i do tego porażka po całej linii, od dziewczyny odwróciła się mama ( do której miała się przeprowadzić z dzieckiem), na wynajęcie czegoś samodzielnego jej nie stać, a psychopata dalej ją terroryzuje. Na radykalne środki (zgłoszenie na policje itd) nie ma dość odwagi i tu się nie dziwie, bo nie ma się gdzie podziać. Zobaczymy, prawdopodobnie wybiore się do jej mamy i przedstawie jasno na co skazuje swoją córkę ... ale z drugiej strony jakie ja mam prawo się wtrącać?? Układać komuś życie. Już się dowiedziałam dzisiaj, że mam wpier %$^&*( :-D:-D:-D bo szanowny Pan mąż koleżanki, nie życzy sobie by ona miała kontakt z kimś innym niż jego rodzina ... dramat.

Nie nadrabiam bo nie mam nastroju, strasznie nie lubie być bezsilna. Ide na inne wątki Was poczytać.

hej dziewczyny, właśnie wróciłam z kina z koleżanką.Byłyśmy na "Mók tydzień z Marylin" polecam.
No i tyle z naszego dnia, jutro do roboty, dobrze,że pracuję w domku.
Spokojnej nocy..

Żelka nie ważne ,że "nie wypada",czasami trzeba, bo to "nie wypada" to zazwyczaj jest zasłanianie się i znieczulica.

cześć śliczności, ale dzisiaj pustka.... halllo!!! pobudka!!!!!:-D

ja na nogach od 6. lenusia niespokojnie dziś spała więc jestem nieprzytomna. mama przyprowadziła mi siostrzenicę, więc zapowiada się intensywnie. ale narazie jest spokojnie, mała zasnęla a młodzież bawi sie lalkami i luka na mini mini. oby tak dalej.
M pojechał, nie lubie gdy go nie ma :no: na szczęście tylko do jutra :tak:

narazie to by było na tyle, uściski kochaniutkie i udanego dnia wam życzę !

Hejka

co do kradzieży .. to stało to się jakieś 30m od posterunku Policji , Dasiek był w pracy poszedł tylko zobaczyć gdzie ma towar wykiprować i jak wrócił po plecaku ani śladu a to były dosłownie minuty, ukradli 3 dowody rejestracyjne , ubezpieczenia , licencje , kursy ... dowód prawko itp miał na szczęście w tym portfelu przy sobie , już wszystko pozgłaszał i zobaczymy jak to dalej będzie . a wczoraj go nawet namówiłam żeby się tam wrócił gdzieś popatrzył po podwórkach bo może ktoś kasę wziął tylko a resztę wyrzucił ale niestety nic nie znalazł... no trudno lipa , jak to się mówi nie upilnujesz złodzieja złodziej upilnuje Ciebie :-(

Paula- mieszkanie ! :szok: współczuję :*
Wisienka- witaj kotek ! ojj to masz się z tą Waszą pięknotką :-D:* , mam nadzieję że odzyskasz wkrótce dostęp do Nas bo My też tęsknimy :tak:
Żelka- jaipur ma rację , wydaję mi się że w takich sytuacjach tzreba się wtrącać nawet będąc osądzonym o wściubianie nosa w nie swoje sprawy... wiesz jak to jest każdy umywa ręce , udaje że nic nie widzi a potem staję się tragedia i wielkie lamentowanie... wiem że jesteś mądrą kobietą i mam nadzieję że coś wymyślisz aby jej pomóc
Bra-eee tam nie dziś to jutro ale na pewno coś upolujesz , będzie dobrze :* , ciepło się robi to i na pewno chęci na wyjście lepsze będą :tak:
Joluś ,Agacio , Matusia- brawo za dietkowanie :tak: ja jeszcze sobie pozwalam za sprawą chrzcin które mnie czekają w sobotę u Hani co Wam mówiłam ale po kurcze też po proszę o baty i doping :tak:

młody śpi , Szymcio w przedszkolu , mąż w pracy a ja hmmm nie wiem coby tu... zrobię chyba jeszcze pranie przed przeprowadzką całkowitą bo już chyba na bank będzie to niedziela!
a i wczoraj zrobiłam coś dla siebie - była siostra i zrobiła mi włoski :-)

Jaipur- dokładnie ,ale mężowi żal też samego plecaka bo on jest taki że przywiązuje się do swoich rzeczy a ten plecak miał ponad 10 lat.

młody wstał i buszuje łobuz jeden! kurka wodna chciałaś mamo żebym raczkował to masz :-D

Hej laseczki!
Dzisiaj już humorek lepszy, dlatego, że piątek. Całe dwa dni z córeczką <jupi>.
I co by tu jeszcze, paznokcie mam paskudne, lakier mi poodpryskiwał:zawstydzona/y:.
Ja też chciałam się pochwalić, że mam za sobą dwa dni bez słodkiego, choć było mega ciężko, ale dałam radę. Wczoraj nawet ćwiczyłam <dumna>.

Futrzaku współczuję mocno kradzieży.I to tak blisko posterunku. Masakra! Trzymam kciuki, może jednak dokumenty uda się odzyskać.
Żelka kurcze biedna ta Twoja koleżanka. Jeszcze mama się od niej odwróciła:-(. Jeżeli masz jeszcze siłę pogadaj z mamą, możesz jej pomóc, bo jak widać to oprócz Ciebie nie ma nikogo.

Bra słonko, toż Ty śliczna jesteś, nie dość, że buźka śliczna to jeszcze figurka idealna. Jutro na pewno zakupki się udadzą.
Majeczko ja tez love pierogi ruskie, i potrafię ich zjeść bardzo dużo, białe michałki też kocham, ale mi smaka narobiłaś. A mam dzisiaj w robocie tylko serek wiejski i dwie kromeczki ciemnego chlebka:confused2:.
Joluś mniam drożdżówka, też chyba nie oparłabym się takiej cieplutkiej z serkiem:zawstydzona/y:.
I dziękuje Wam za namiar na osłonki, bo też mam w domu małego łóżeczkożercę :-D

Dobrego dnia!

reklama
Hejka.

Dziewczyny drożdżówka była z jabłkiem bo z serem już ponoć nie było ale i tak była pycha:):)

Żelka
nie odpuszczaj proszę Cię.Kurde są jakieś domy samotnej matki...Trzeba znaleźć jakieś schronienie.Ona musi to zgłosić na policję bo inaczej ten psychol będzie bezkarny!!!!

Futrzaczku
mam nadzieję,że dokumenty się odnajdą.

Basiek jeszcze troszkę i weekend dla Ciebie i Marti :):)
Ćwiczyłaś...szacun!:)

Kurde łaził dziś jakiś domokrążca z perfumami ( podrubami) kupisz jedne dostaniesz dwie w prezencie..bla bla bla...psiknął mi na rękę,na początku mi się nie podobały, a teraz tak fajnie mi pachnie.Ech kupiłabym sobie jakiś fajny nowy zapach, ale nie dam ponad 100wy za jakąś podróbę nie wiadomo skąd!
Ogólnie mam humor do d***y. Muszę się ruszyć i ogarnąć trochę chawirę, ale jakoś mam problem żeby się ruszyć!

Do góry