reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam na chwileczke znowu od siorki :)
Juz w poniedzialek mam lapka miec podobno... mam nadzieje.
Jak sie okazalo gwarancjia naprawy nie obejmuje.... okazuje sie ze moj P nabroil i sie nie przyznal dopiero jak juz nie mial wyjscia to powiedzial ze chcial wyczyscic klawiature(calkiem nowego lapka)Uwaga : spręzarką z powietrzem.... "tak tylko delikatnie dmuchnalem, bo byly okruchy" no i jakos prawdopodobnie zblokowal shift...
echh Ci faceci, coz bedzie musial zrezygnowac z jakiegos piffka w tym miesiacu.

Widze ze sie za diety wzielyscie mi tez by sie przydalo bo jak na poczatku ladnie zrzucilam wszystko z ciazy i nawet 10 ponad to teraz ide caly czas do gory i jestem coraz okraglejsza mialam sie wziac za siebie od wczoraj z racji na sprzyjajace okolicznosci i postne postanowienie ale niestety za duzo slodyczy mam na wyciagniecie reki... i juz dwa kawalki ciasta wyladowaly dzs w moim brzusiu:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie przy piąteczku:-)

joluś - nikt by się nie oparł, a ten Twój, jak wie, że sobie odmawiasz, to nie powinien nic do domu znosić:sorry:. Ale z tym mlekiem, too chyba przesada, wszystkiego nie musisz chyba sobie odmawiać, bo tak restrykcyjna dieta, to koszmar.

Ja zaproponowałam M, zebyśmy się razem wspierali w poście i ograniczyli słodycze. Tylko na niedzielę (boo ten dzień postu nie przyjmuje:-D), no i jak ktoś nas zaprosi, to też nie odmówimy. U nas to mega wezwanie, bo prawie codziennie coś słodkiego mieliśmy. M dobrze to zrobi, a i mi nie zaszkodzi, bo cholesterol mam masakryczny - przy laktacji wzrasta, ale boję się, że nie spadnie:baffled:.

Podziwiam Was dziewczyny!

futrzaczku - współczuję z tą kradzieżą.

bra - a ja bym sobie chętnie zakupowo zaszalała, tylko sponsor potrzebny:-p

Ale się cieszę, że weekend. Jedziemy dziś do moich rodziców z Zochną na cały weekend, bo M w tym samym mieście ma rekolekcje (jest szafarzem). Mamy z Zochną małe wakacje :-D. Szkoda, ze pogoda do bani, wieje niemiłosiernie i spacer do przyjemności nie należy. Sama już nie wiem, czy w taką pogodę wychodzić z małą czy nie:sorry:

wisienka sprężarka do powietrza :szok::szok: o wow haha

co do diet, moja teściowa znalazła jakąś tabletki kapuściane pożyjemy zobaczymy :-D

Wisienka gigant z Twojego mężulka:) Mam nadzieję,że w poniedziałek już będziesz miała komputer. Swoją drogą długo im zeszło dojście,że SHIFT jest zablokowany.

Lepi ja też rozmyślam czy nie spakować Igorka i nie wybyć na małe wakacje do siostry.

Paulina tabletki kapuściane??? Powodzenia życzę teściowej:)

buuu 5 kawałków pizzy wchłonęłam, nie mam nawet sily czytać. do późniejszego , tak chciałam sie pokazać ;)

paulina zwykła prosta, pieczarki i duuużo sera... ojej umyłam zabki ale ten sos czosnkowy i tak daje czadu :eek:

Ale z Was paskudy, tak mi smaka narobić:-D Może w ramach odstępstwa od diety też sobie pizzę zamówię na wieczór:-D Jestem dziś z Julczyńskim sama w domu po południu to może jak położę młodego do wyrka to się wezmę za jedzenie:-D jak nikt nie widzi to podobno nie tuczy:-)

reklama
Do góry