reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
A to jak się Basiekk pokarze to niech napisze, bo to jej czary mary i ona to bardziej szczegółowo wyjaśni :)
Napiszę tylko że w pasku języka było trzeba poprzestawiać :)

Gag współczuję dnia, zdrówka dla Stasia.
Ja to chodzę jak żul, włosy z moim dzieciem myję raz na tydzień :szok:
Bardzo chciałam sobie zrobić permamentny makijaż, nawet prawie kupiłam groupona, ale się wystraszyłam że nie wyjdzie i na tym koniec.
Styna kolorowych snów ciąg dalszy :-D
Agacio podoba mi się, super to sobie opracowałaś. Może bym też tak spróbowała?
Jolek to ja mam tak samo, jak tylko schudnę np. 1 kg, to się odrazu opuszczam :zawstydzona/y:
Żelka to ci teście. Ja to bym wybuchła. Chociaż tak piszę, a przy teściowej ogon podkulam i tylko w środku się gotuję.
Ania86 dużo, dużo zdrówka, gratulacje koleżance :-) fajnie, że na siłkę chodzisz.

Witam się,
nocka straszna - znowu sporo płakał i nie można go było uspokoić, a teraz Mały mnie zadziwił zbudził się płacząc, dałam mu pić, uspokoiłam, wzięłam na przewijak - śpiewałam, zagadywałam, a on po przewinięciu zaczął zasypiać, to go pogłaskałam i patrzę co będzie dalej, a on całkowicie w kimę, trzymając miśka za jedną łapkę, reszta zwisała do łóżeczka. Zdjęłam jakoś przewijak i teraz śpi na podłodze :-D On to odeśpi nockę a mama na nos padnie. Gdyby mi powiedział jak długo będzie spał, to też bym poszła, bo najczęściej to 30 min. max.
Niech śpi kochane maleństwo jak najdłużej, chociaż Was troszeczkę nadrobię :-)

Witajcie,

basiek - łączę się w bólu - poniedziałek bleeee, no i urlopik by się przydał, ale mam tylko tegoroczny, nic zaległego, więc nie biorę teraz jak nie muszę. Poza tym w domu jest stale tyle roboty, że i tak nie odpocznę:sorry:

joluś - nie za bardzo moge się podszkolić u siostry, bo mieszkamy w innych miastach i jak się już wreszcie widzimy, to nie ma na to czasu. A jak mnie maluje, to trudno mi podglądać:-p

Ja jak zwykle jestem zawalona robotą i nic nie wskazuje na to, ze się to zmieni, więc robota na bok i zaglądam na BB:-D - a co, chwila dla mnie, dla zdrowia psychicznego:-D, tylko muszę się maskować, bo kto przechodzi, to widzi mojego laptoka:baffled:

aha, chciałam się zapytać, czy ostała się jeszcze któraś bezokresowa, czy tylko ja?? ciekawe kiedy ten dzień nadejdzie....

Na razie to tyle, dobrego dnia kobietki!

hej kochane, narazie nie nadrabiam bo mam siostrzenicę w domku :) buziaki i udanego dzionka!

Fifciu kochany buziaczki dla ciebie nasz duży chłopczyku!!!

a ja chciałam się spytać jakie metody antykoncepcyjne stosujecie? ja mam spiralę, ale nie ukrywam, że chyba ją wyjmę, nie jestem zadowolona.:no:

paula z tym tematem na wątek lekarski raczej.Ja mam spiralę i sobie chwalę.Cytologia właśnie mi wyszła wzorowa a trochę sie obawiałam, bo nie mam żadnych objawów negatywnych ze strony tej metody, więc myślałam,że pewnie może jakiś ukryty stan zapalny, a tu prosze nic a nic.

Hejcia dziewczęta moje:-)

Pocztałam odpiszę wieczorem, bo mały właśnie kupę wycisnął a i muszę go położyć spać;-)

Buziaki jeszcze dla Filcia i Mateuszka :*****

reklama
Spadam do wieczora, młody się szpula po łóżku dyskutuje i buczy naprzemian muszę chyba pomóc mu zasnąć.

edit: śpi wystarczyło że mamusia weszła do pokoiku:-)

Ostatnia edycja:
Do góry