reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Uciekam spać laseczki dobrej nocki :-)
jutro do robtyyyyyyy:crazy:
Joluś także wiesz pomyśl sobie o jędrnym ciałku Twoim oczywiście Buziak:*** będzie git:tak:
Bra no a co.... jak pisze tu Jolanta że się nie może zabrać... to postraszę ją i się zabierze;-)
Jaipur wiesz od kogo były kwiaty?

Co ja na drzewo a czemu, jak nie schudnę to się nie wdrapię:-D:-D:-D Szybciej do podziemi zejdę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2:

Agacio a ja już myślałam o innym jędrnym ciałku :-D

Agacio a latało mi dzisiaj takie nagie po chacie :-D:rofl2:
Skąd Ty tyle siły weźmiesz żeby mnie podsadzić :)

Jejku ja tylko kąpać się poszłam i małą usypiać a tu kilka stron przybyło. Miałam nie wracać ale mój mąż ma romans:szok::szok::szok: Z kibelkiem. Więc nici z romantycznego wieczoru:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jejku Tusk na Florydzie to byłby koszmar a nie słodki sen. No ale łączą moje dziwne sny (tzn. ten z Tuskiem z gorączką między innymi) z tym że od dwóch nocy udało mi się wywalczyć na małżu żeby wreszcie zrobił coś ze swoim chrapaniem albo nie wejdzie do łóżka i zostaje mu kanapa. O dziwo się wystraszył :szok: i kupił plastry na nos i jakiś płyn do płukania gardła no i faktycznie chrapie dużo mniej nawet sam stwierdził że lepiej mu się oddycha.
Ania zdrówka dla Darusia i pamiętaj że my tu jesteśmy na dobre i na złe
Żelka co za ludzie z tych twoich teściów ja to bym nie wytrzymała, mam nadzieję że powiedziałaś teściowi że dom to wy se sami wybudujecie a on będzie ewentualnie mógł sobie na kawę przyjść jak go zaprosicie.
Jolek dasz radę do lata. Tylko zero czekolady:) No może jedna w tygodniu:)
Agacio ​podziwiam cie ja to nawet w nocy potrafie wstac i cukierka wciagnac.

matusia mi się robi coś takiego raz na ok 3 lata :/
ehhhhmatusia Ty na 50 lat??? hahaha hahahaha haha tomnie rozbawiłaś! młoda dupa jestes a się przejmujesz... przestań :-)
bra nie to nie jest ugryzienie , mam taką centkę malutką przy samym dziąle od dołu gdzie dziąsła łącza sie z wargą z tym ze własnie na wardze.. i zawsze boli jak cdoś zjem albo się napiję , bo tak to nie:/ a jak posmaruję to uuuuuu jakbym sobie sprytem zalała :/
u nas chyba nie ma dentospetu :/
bra a nie szarzeje ci ten makijaż?? i nie rozlewa się?? znam jedna laskę co jej się taki zrobił dziwny jakby się rozmazała na powiekach
majapolka Top Toy Store in UK & Ireland, for Games, Outdoor & Toys Online from Smyths Superstores albo argos.ie :-) :-p to są główne zabawkowe ..
mają duzo promocji w tm pierwszym UK & Ireland’s Toy Shop, Kids Toys from Smyths Superstores i ten 2 Argos.ie Toy Shop | Lego | Barbie | Fisher Price | Toys & Games shop
w tym pierwszym jak chcesz dla malca takiego jak nasze to tam jest napis z boku preschool po lewej tam gdzie wybierasz sobie kategorie..
ale mozesz też lecieć po kolei bo sa też różne inne np lalki "baby" ktroe nie są uwzględnione w tym co napisałam :-)
aina buziak dla Jasia :-)
jolek wspłółczuję sprzątania po remoncie
agacio trzymam kciuki za odchudzanie:-)
zelka współczuję teściów:szok: mój teśc to tylko pyta kiedy nastepne dziecko bedzie :-p
ale ja zawsze odpowiadam zeby jego córka teraz się postarała bo mi narazie wystarczy ;-)
aniu fajnie ze się ujawqniłaś:-p nooo nie masz się tu skrywać tylko pisać cały czas !!! buziak i zdrówka dla was

a teraz na szybko... u mnie było bardzi cieplutko dzisiaj..
obleciałam całe okna na parterze dokooła domu... omg ile okien:szok: a jakie brudne:szok: chyba nigdy ich nie myli.. na 3 razy szorowaąłm bo się domyć nie chciały :-p
później poszorowałam kijech co mam na sprzedaż spacerówkę , mały fotelik i inne duperele.. zrobiłam 2 pranka.. i wszystko do wieczora na dworze wyschło:-) a dziewczyny siedzały sobie na dywanie na trawie i bawiły się na oku zabawkami :-)
tak było cipelusio :-)
na dniach mogę być bez neta :-( ale na krótko bo nie trzeba lini podłączac więc pewnie ze 3-4 dni :-(

Agacio, Twoja dieta super wygląda, efektu z pewnością doczekasz. Już samo niejedzenie słodyczy i picie tylko wody i niesłodzonych napojów wystarczy by pomału gubić:tak:. Chciałabym tez tak, ale ja miesiąc góra tak wytrzymam :sorry:

jolek, ja zawsze po diecie nadrabiam i to z górką. Schudnę 7 a przybiorę 10 :-(

Zelka, ja obecnie też mam focha na teściów i pomimo ich usilnych starań nie ustąpiłam jeszcze i dobrze mi z tym, bo nie przyłażą co chwilę. Zelka, faktem jest, że teściów też trzeba sobie wychować - no niestety, trzeba umieć powiedzieć nie i pokazać gdzie jest granica, bo od chęci pomocy do nadgorliwości jeden krok.

Agacio, jak ja Ci zazdroszczę takiego samozaparcia. Zaraź mnie tym, pliiisss... Ja już tyle miałam bodźców do odchudzania i nic, nadal gruba.

Ania, no zła jesteś koleżanka, zła:-D, ale ja czułam, że skoro nie masz czasu tu pisać, to coś się dziać musi. Aniula, no jasne, że każda ma swoje zmartwienia, ale też każda się nimi dzieli, bo pomaga to zrzucić część nerwów z siebie, bo ma wspaniałe koleżanki które doradzą, pogłaszczą i uspokoją;-).

styna, ja już nadrabiam ten wątek 2 godziny z przerwami a tu przybywa i przybywa:wściekła/y:.

Kamcia, nie widziałam koleżanki 8 lat i jak się teraz spotkałyśmy to powiedziała że bardzo poważnie wyglądam, jak baba - tak się wyraziła:-(. Co do maści to ta moja jest super.

reklama
Żelka, widzę, że u Ciebie z teściami podobnie jak u mnie:) Trudno ich zdzierżyć, ale ostatecznie dla dobra dziecka trochę się hamuję:) Teściowa nie raz już się obraziła na mnie, ale co tam:)

Ania, wszystkiego dobrego dla Was, zdrowiejcie szybko. I nie zostawiaj nas następnym razem i nie mów, że nie chcesz głowy zawracać, bo na tyłek dostaniesz!:)

Jolek, ja sobie postanowiłam, że na dietę od popielca przechodzę:) Pączki już mam zaliczone, jeszcze tylko się nawpierdzielam śledzi na zapas i wtedy już mogę:) Widać, że tu niejedna na diecie, a w kupie zawsze raźniej:) Głowa do góry, uda się:)

A ja dziś rano stwierdziłam, że urlop by mi się przydał, bo już nie mam siły do roboty łazić:) Szybko mi poszło:) Wystarczyło 1,5 miesiąca, żeby się zmęczyć:) A pierwsze dłuższe wolne dopiero na majówkę zaplanowałam. Ło matko, gdzie tu jeszcze do maja...

Do góry