reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie;)

jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia.

Co do diety tez zamierzam przejsc bo taka gruba jeszcze nie bylam. No ale ja zauwazylam ze po tabletkach anty mi poszlo wiec juz odstawilam i teraz zobacze jak mi pojdzie.

u nas z mala juz jest ok cale szczescie;) to raczej byla jelitowka

reklama
Cześć gaduły moje!

Bleeee poniedziałek:confused2: Nie cierpię.
Nadrabiam Was od rana i w międzyczasie pracuje;-). Ale odpiszę tylko i spadam do roboty:tak:.

Majeczko ściskam Ci bardzo mocno, mam nadzieję, że poprawi się u Ciebie. Po złych dniach prędzej czy później nadchodzą lepsze. My jesteśmy z Tobą:tak:Cieszę się, że Polcia pięknotka zrobiła w końcu kupcię:-). Mam nadzieję, że nie namęczyła się bardzo.

Bra śmisznie Twa teściówka musi wyglądać. Ale podziwiam w ogóle, że się zdecydowała. Moja nawet nie wie co to jest permanentny. Phi ona nawet nie wie co to makijaż zwykły.

Żelka współczuję wizyty u teściów ! Faktycznie okropni są. Ale z drugiej strony od czasu do czasu mus ich odwiedzić w końcu to dziadkowie Tymka. A Twojego M wyślij na drzewo jak radzi Gagacio:-D. Posiedzi chwilę na drzewie to się nauczy jak się odpowiada rodzicom. Moja teściowa w sumie słucha się mnie jak zostaje z małą, ale ma taką wadę, że jest okrutnie wścibska:no:.

Styna uśmiałam się z Twojego snu, gratki dla Nadii nowych umiejętności.

Agacio ja zaczynam dietona od środy! Ruszam swoje 4 litery bo zapuściłam się okrutnie! Dietę ściągam od Ciebie. Czy Ci się to podoba czy nie:-p

Ania zdrówka dla Darusia i oby zębiska wyszły szybko!

Madzik to zaczynamy razem od Popielca. Ale ja jeszcze przez dwa dni mam zamiar się nacieszyć i nawpierdzielać na zapas ciasteczek:-D:-D Też mi się urlop marzy oj bardzo.
Żelka Ty gruba ? Phi! Toż Ty szczuplizna jesteś, możesz jeść ile wlezie.

Buziaki dla wczorajszego okrąglaka Jasia i dla dzisiejszych Matiego i Filipcia

Ostatnia edycja:
czesc laseczki

Kamcia nie załamuj mnie, mi się nawet nie chce wstawić naczyń do zmywarki:rofl2:
gagacio nie wiem, ale w sumie to już zmarniały więc nie ma co dochodzić:-D
ania fajnie masz , trochę ruchu zawsze poprawia nastrój.No i można sobie pooglądać męskie ciałka:-)
bra moja ciotka ma , a teściową namawiam.Bo mojej mamy za chiny nie namówię, bo ona ma jakieś spaczone pojęcie o tym(nawet nie wie,że ja mam:D), a brewki super sprawa u starszych pań, bo same sobie nie skorygują a jak namalują, to poprostu nie wiadomo gdzie wiać.

gratki dla dzisiejszych okrąglaków marzena, Bubbles
i zdrówka dla chorujących

he he u mnie niania znów chora:rofl2: dobrze,że mamy na zastępstwo inną

Ostatnia edycja:
Siemka.
Ratunku!!! Igor mi sie do kompa dopadl.Wyrwal klawisz Fn i nie wiem co wyczynil ale nie mam polskich znakow!!!

Madzik na L4 idz:)

Karolq super ze u Zuzi lepiej.

Marzena Bubbles
buziaki dla dzisiejszych okrglaczkow :):*:*

Jaipur ciagniesz na dwa fronty z nianiami :) Chorowitka wam sie trafila.

Paulina tym razem to nie to bo mam wszystkie znaki tylko nie polskie. Pierwsze co to wciskalam ta kombinacje

reklama
witam,
tyle przez weekend napisałyście że czytanie zajęło mi tyle czasu...
gag
jak przeczytałam o twoim "udanym piątku" to aż się dziwie jak twoja koleżanka może takie głupoty gadać, przecież jedzenie w słoiczkach(a szczególniez znaczkiem BIO,np hipp) jest dla dzieci bardzo dobre i zdrowe, a nie warzywa i owoce w sklepie co zawierają pestycydy, zwierzętom wstrzykują antybiotyki. My już powoli odchodzimy od słoiczków( bo dużo kosztują odkąd z Michaś zaczął więcej jeść), najlepiej gdyby się miało swoje warzywa ale tu na śląsku u nas obok kopalnia, hałda... to masakra... Gag jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka i na głupotę ludzi nic nie poradzisz...
A my byliśmy w sobotę u znajomych na imprezce "ostatkach" ,mają 3 letnią Madzie i Michasiowi się bardzo podobało. Chcieliśmy zostać na noc ale Michaś obudził się o północy i nie chciał zasnąć pewnie dlatego że za głośno było i musieliśmy jechać do domku. A wczoraj u teściów byliśmy i też raczej, powiedzmy w porządku:) Weekend i ostatki zaliczone, nareszcie się do ludzi wyszło bo te siedzenie w domku to czasami dobija... Czekamy z utęsknieniem za latem:)

Do góry