reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej kobietki.
buziaki dla Hipcia i Matiego:-)

u nas weekend minął szybko, oczywiście zasada P obowiązywała "zero internetu, no prawie zero:p forum, itd" tyylko rodzina:)
padnięta jestem oczy mi się zamykają, w głowie się kręci....

odezwę się wieczorkiem

reklama
Witam się
miałam pracowity tydzień, ale za to teraz mam wolne i dopiero na weekend do pracy...
Młody z tatą poszalał i ocyzwiście od rana było widać, że na rękach dużo czasu spędził, mimo że M twierdzi inaczej. Ranek był ryczący bo mama nie chciała brać na łapki, ale już od 14 młody bawił się sam bez marudzenia.

Ściskam i poczytam później

Lepi nie masz za czym tęsknić.Ja już dwie @ miałam :( ale muszę przyznać,że są łagodniejsze niż przed ciążą.

Ypra współczuję kolejnej nie przespanej nocki:/

Matusia a Ty się urlopujesz:) Piwo??/Kobito a co z Twoim odchudzaniem?? :-p

Młoda
to się napracowałaś.Należy Ci się solidny wypoczynek:)

Pogoda dopisała dzisiaj więc spędziliśmy całe popołudnie na dworku:) Słonko świeciło, śnieg się rozpuścił....czuję wiosnę w powietrzu, czuję wiosnę:):)

Przyszedł mi dzisiaj czujnik czadu (zamawaiłam na alle). Ostatnio u mojej siorki się w nocy włączył, więc stwierdziłam,że lepiej jak się zaopatrzę w takie urządzenie dla własnego spokoju.

Agacio, tylko siostra nie lubi krewetek, to spróbuję z kurczakiem.

Jolek, taka okazja, że trochu se łyknę. A od jutra bardzo mocno pasa zacisnę, ale dziękuję że mnie pilnujesz:tak:. To dziś pożegnanie dostatniego życia zrobię :-D

Joluś zakup bardzo dobry oby się nigdy nie przydał...
Matusia no no no bo ja Cię tu pogonię żeby mi to było ostatni raz jakieś pifkowanie;-) kurczak dietetyczny może być, a makarno zróbcie aldente wtedy mniej w doopcię idzie.

Joluś Matusia będę miała na Was oko i na bieżąco pytam o postępy mobilizacja baby! No bo już wiosnę czuć faktycznie;-)

reklama
Agacio mój M ma teraz zagwozdkę gdzie ma sprawdzić czy on działa:confused:

Co do odchudzania , to na spacerku wszędzie dziś czułam fryteczki....ale twarda byłam i nie kupiłam sobie:)

Do góry