reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Agacio nie ma nie ma, nie moge sobie pozwolić bo boki urosły takie że na dobrą jajecznice by starczyło :-D:-D:-D Też się musze zabrać za diety i ćwiczenia, co by an wiosne się dobrze prezentować na placu zabaw :-D:-D:-D ale to od jutra może.

Stynka no naprawdę masz kolorowe sny ... :-D ale jakby Ci się Tuska na fłorydzie śnił to już podejrzane :-)
Joluś oby remont się szybko skończył z drugiej strony niech się Igorito uczy i tacie pomaga, później taki chop w domu to skarb ;-):tak:

Maja grats kupala, u nas też pogoda błotnista i jeszcze mnie kolano boli bo deszczysko pada :-(

Bra ja uwagi już zwracałam, ale to o kant dooopy rozbic, swoim rodzicom móie jak leci ... po prostu ... a teściom to masakra. Ale to pewnie spowodowane jest tym, że ich nie lubie, drazni mnie jak chcą decydować o mojej rodzinie ... ale nie moge Tymkowi odbierać kontakltu z dziadkami ... ale następnym razem powiem dosadnie co i jak, może się obrażą na dłużej :p - szkoda mi z drugiej strony troche, bo przez właśnie takie zachowanie - jeden syn kompletnie urwał z nimi kontakt, niestety nie dało im to nic do myślenia.
Ja jestem choleryczka i jak mnie zapieni to ja mówie dosadnie i rzadko kulturalnie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
żelka ehh faktycznie mogą podnieść ciśnienie, masakra. ja bym pewnie nie wytrzymała i powiedziała kilka słów. biedny mały :-(

ogólnie buzię mam niewyparzoną, z matką moją średnio kilka razy na rok jestem pokłócona z okresem nie gadania nawet po kilka miesięcy. ale to już nie temat na takie otwarte forum.

Ania no to żeby nie było, ja na Ciebie krzycze ...

Co to ma znaczyć, że nie chciałaś nas martwić ... od tego tutaj jesteśmy, żeby wspierać pomagać i ewentualnie podawać wirtualne chusteczki na otarcie łez!!

Ania przekładam Cię przez kolano i daję lanie!!!!!!:-p Żelka ma rację jesteśmy tu po to żeby się wspierać!!!

Żelka co do teściów...oj do mnie już by się nie odzywali :-D:-D:-DJA to wredna sucz jestem :-D

Bra ty nie potrzebujesz podrasowania, z ciebie jest boska babka:):)

Agacio przybij piątkę,ja też nigdy tylu kilosów na sobie nie miałam co teraz < wstyd wstyd wstyd>

ania naskoczymy na ciebie jak jeszcze raz napiszesz, że nie chciałaś nam głowy zawracać.
zdrówka dla Darusia! na temat M się nie wypowiadam, bo go nie lubię :-p ale masz napewno urwanie głowy teraz ...
jolek dzięki :* ale nie widziałas mnie ostatnio, nawet sobie fotek z Lenką nie robię :zawstydzona/y:

Ancia no to gratuluję "ciociu". Gratulacje również dla mamusi:)
Zdrówka dla Dareczka i Twojego chłopa:)
A jak tam chodzisz na siłownię???

Ainka buziaczki dla Jasia!
Aniu klaps na dupsko i tyle, jesteśmy właśnie tu po to zeby sie wspierać na wzajem.
Żelka ja to bym tez coś powiedziała. Ja tak jak Bra jak nie chce żeby ktoś Oliwiera brał na ręce to po prostu podchodzę i go zabieram. Jak nie chce do kogoś iść lub wyciąga rączki do mnie to tez od razu jest u mamusi na raczkach.

reklama
Do góry