reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

dlatego własnie nie wiem jak by mieli to u mnie zrobić. raczej przyciemnić od nasady, ale jaki byłby efekt ? nie wiem. do tego musiałabym je przedłużyc, bo z moimi do ucha to nawet po zrobieniu wyglądałabym jak żul :-D a włosy modeluję codziennie, więc jestem przyzwyczajona :-D

reklama
tak... mam przed oczami te elegantki z czarnym , 5 cm odrostem i niemal białą , napuszoną resztą :-D bomba :-D ale to nie ombre na szczęście :-D

Bra tak rozjaśnia się końcówki,:tak: na całe włosy nakłada się ciemniejsze (chyba że są naturalne), a później rozjaśnia końcówki ot taki modny odrost i też się nad nim mocno zastanawiam, Aina takie robiła może wstawi foty gdzie trzeba;-) ale ona napewno cudaśnie wygląda, Tobie Bra też by pasowało, choć w tej długości i tym kolorze wyglądasz ładnie mnie się tam podobasz:tak: tren zeszły czy nie zeszły mnie się baaaardzo podoba;-)

A nie zawsze trzeba mieć zrobione, bo w kitce pokitrane też fajnie wyglądają.

A do przedłużania włosów najlepsze są włosy naturalne słowiańskie, koleżanka miała to non stap jej macałąm takie były cudnie mięciutkie:-p

a włosy modeluję codziennie, więc jestem przyzwyczajona :-D

Szacuneczek:tak: Ja się kładę spać z wilgotnymi, rano czeszę grzebieniem, czapka na łeb i lecę do roboty:-D Raz tylko fryzjerka tak mnie urządziła, że nie dało rady inaczej z domu wyjść jak tylko w pokręconych. Więc codziennie wieczorem papiloty szły w ruch:-)

A tak poza tym to Was witam. Dzieć mój już wykąpany i śpi, małż wybył do kumpla na popijawę, a ja jak ta sierota przed kompem:-D Ale nie narzekam, przynajmniej mam szansę zaległe strony ponadrabiać:tak:

madzik piąteczka, ja też nie modeluję włosów,suszę podczas snu, czy też czasami jade w mokrych do pracy, po drodze wysychają, zazwyczaj związuje w koczek jak do pracy i w kitkę jak po domu.Jak wpadnę do fryzjera, to dopiero wyglądam w miarę ,chociaz mąż mówi,że dziwnie, bo się boi dotykać :-D. Podziwiam kobiety , którym się chce tyle poświecać czasu- czy to na makijąż, czy fryzurę.Ale z makijażem to mam luz, bo pełen permanentny, plus rzęsiory przedłużane, więc wstaje w pełnym make-up'ie;-) Farbuję co 3 tyg,żeby były świeże, więc też nie wyglądają najgorzej.I mam z bańki :eek::eek::rofl: wszystkie te poranne zabiegi upiększające.

aaa a ja nie chciałam podnosić rączki, że też nie codziennie modeluję :-D:-D suszą mi się podczas spania czasami, ale rzadko, bo rano wtedy są pokręcone, ale tak to kitek. czasami rozpuszczone, ale wtedy to muszę wspomagać się środkiem prostującym bo trochę wilgoci i już się puszą :dry:

ypra, ło matko, teściowa we śnie:szok:!

styna, masz spoko teściową, bo tysiące km od Ciebie:tak:.

bra, jakbym była szczupła, też bym miała długie włosy, kiedyś miałam... kiedyś... Ważne, żeby ombre było dobrze zrobione, bo widziałam już takie co odrostowato wyglądały i przetłuszczały się bardzo:shocked2:.

madzikk, jaipur, też kładłam się spać z wilgotnymi i potem miałam kręciołki (bo takie mam z natury) a rano tylko troszku maści na dłonie i przeleciałam bach bach i gotowe, a teraz przy krótszych prostuję po każdym myciu:sorry:.

jaipur, to Ty nawet w nocy zerwana ze snu mogłabyś w reklamie zagrać? :-D Też bym chciała nie musieć makijażu rano robić:tak:.

Idę mężusiowi pomóc bo obiad na jutro szykujemy. Muszę nadziać kaczkę jabłuszkami, a On zrobi resztę. Zostajemy sami, bo Mat pojechał do moich rodziców na wakacje. Nie wiem kto tą kaczkę zje :-D. Jeszcze pyzy mamy do tego i brukselkę i sobie myślę, że chyba tego wszystkiego nie zrobię, bo pękniemy! Albo Mu na wyjazd zapakuję, bo jedzie jutro wreszcie, koniec siedzenia w domku.

reklama
Oj minęły te czasy,że ja codziennie włosy układałam. Były czasy że lokówka szła w ruch a i takie że prostownica. Do tego pełen makijaż i dopiero się ludziom na oczy pokazywałam. Teraz związuję włosy w kitka i z bani. Maluję się czasami,no ostatnio trochę częściej.Trzeba się w końcu zabrać za siebie i do ludzi wrócić:)

Do góry