reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Uff, myślałam, że mnie skrytykujecie za niedbalstwo, a tu proszę;-) Co za ulga wiedzieć, że nie tylko mnie się nie chce spędzać godzin w łazience;-)

reklama
jak siedziałam w domu to straszydło byłam straszneeee,:no: ale teraz co dzień muszę się i uczesać i umalować, myję włosy codziennie i suszę tzn same się suszą, makijaż muszę zawsze mieć perfect i kreska every day musi być, różyk, bronzer 2 cienie cielisty i czarny i tusz, a fryzury ostatnio koczek właśnie, albo francuz z dwóch stron i z tyłu spięty mam dość długie ale nie chodzę w rozpuszczonych bo mi gorąco w uszy :eek:i mi latają przed oczami:sorry2: i papizurki muszą być co 2 dzień inny kolor:tak:

gagacio, aleś modeleczka. Podziwiam. Gdybyś pracowała ze mną przyjeżdżałabym pół godziny wcześniej do pracy i byś mnie przyozdabiała.:-)

agacio ja tez zawsze lubiłam robic sobie makijaż. pędzle, cienie, podklady, bazy i tym podobne czekaja w szafeczce ;) teraz juz często w ogóle sie nie maluję, ale wlosy zrobione miec muszę, jak nie mam to znaczy, że jestem chora albo mam depresję ;-) np. od wczoraj nie mam zrobionych ;-) ale one bardzo mi się puszą więc jak chce wyglądać jak ludź to musze coś z nim i zrobić.

jaipur tak też myslałam, że masz permanentny :tak: a co do przedłużanych rzęs to mam awersję. kiedy już przestałam je "odświeżać" co te kilka tygodni by mieć jedynie własne, to dopiero widziałam ile tych moich własnych poszło ze sztucznymi, musiałam sporo czasu poczekać aż mi odrosły, nwet tusz nie pomagał :nie:

Matusia chętnie bym cię przyozdobiła;-) ale myślę że nie ma wielkiej potrzeby:tak: matusia le to jest mój codzienny look więc mam opanowany do perfekcji:-p
Bra u mnie też wszystko czekało bazy i pędzle poszły w ruch i przyznam szczerze że baaardzo takie codzienne pindrzenie się pozytywnie na mnie wpłynęło;-). A to co się dzieje że włosy 2 dni nie zrobione aaaa?

Włosów i rzęs nigdy nie przedłużałam jakoś nie wiem nie mam takiej potrzeby dawno dawno temu przedłużałam pasznokcie:eek: Może jakoś w tym wszystkim denerwuje mnie to że ciągle trzeba to odnawiać:confused:

Czesc dziewczynki.
Troche mnie nie bylo bo mielismy gosci z pl, a ze wpadli jak po ogien to nie bylo na nic czasu (nawet do szkoly nie chodzilam :-p).

Zaraz postaram sie was troche nadrobic.

Poza tym u nas wszystko ok...

Karolka a zdrowi już jesteście???

Dziewczyny a te bazy to kładziecie pod podkład?? Ja do tej pory nie stosowałam takich specyfików. Ostatnio dostałam od znajomej i nie wiem jak się do tego zabrać.

jolus pod podkład :tak: ładnie wyrownują i powinny dłużej utrzymywać makijaż. ale to tez zależy ktore , bo na mnie niewiele działa ;)

reklama
Do góry