reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się weekendowo,
gratuluję paczkowych rekordów, u nas dziś ciąg dalszy tłustego czwartku - zajadamy pączki :-)
Styna ale kolorowe sny miałaś :-D mi się nad ranem śniła teściowa.
Wszystkim dużo zdrówka życzę oraz sto latek okrąglaczkom :-)

reklama
Ypra to ja już chyba wolę aby mnie Tusk w snach nawiedzał. Co prawda mam spoko teściowa no ale co za dużo to niezdrowo:-D

Moje dziecko właśnie wstało samo przy półce pod telewizor. To był moment leżała na brzuszku i zanim ja zdąrzyłam się podnieść to ona już stała.:shocked2: To się zaczyna:sorry2:

styna ja pierdziut, to ty duzo musisz rozmyslać o tym tusku, skoro nawet w snach cie nawiedza :-p :-D i zgadza sie ja tez bym wolała tuska niz ... teściową brrrr:no: nie wiem czy ogladacie "jak poznałem waszą matkę" na comedy central, ale mi się śniło, że jestem w ich paczce ;) i bylismy w kościele ;) i wyglądałam jakos tak... pięknie ;) ...

ja dzis nagotowałam kremu z warzywek, który jak zwykle zamrożę w małych pojemniczkach i gotowanie dla Lenuni mam z głowy na tydzień a może i jeszcze dlużej :) to taka baza pod wszystko, cos zawsze dodam i codziennie ma inny obiadek :)

co tam jeszcze... w końcu wyszłyśmy na spacerek :) mała rozradowana , po chwili zasnęła, ja tez w końcu pooddychalam świeżym powietrzem, aż miło :)

w ogóle to zastanawiam sie nad zmiana włosów, nie podobam sie sobie w krótkich i nie wiem czy w akcie desperacji ich nie przedłużę do ramion do czasu a odrosną. podobaja mi się ombre hair ale nie wiem czy uda się to u mnie zrobić. cos takiego, ale odpowiednio krótsze

2ombre-hair-color-trend-2-1.jpg

buziak dla poziomkowych i kubusia :)

Ostatnia edycja:
Bra ale Ty fajnie wyglądasz w krótkich włoskach:):)

Matusia Persefona
ma w tej chwili sporo innych rzeczy na głowie i chwilowo jej nie będzie, pisała kilka dni temu.
Co do Salsery to chyba już nas nie lubi. a co do Ani to ona chyba w tyłek chce dostać :p

Majowej dawno nie było.

Bra a te odrosty to też już tak odrazu robią??:confused: No ja tam o tym panu aż tak nie myślę ale cały dzień w tv się przewijał i jakąś konferencje P oglądał no i potem masz koszmary gotowe:dry:

styna no ja właśnie nie wiem tego ;( bo ombre robi sie rozjaśniając same końcówki, a czy jest możliwe zrobienie tego na włosach takich jak moje,które sa rozjaśniane na całej długości, farbując odrost to nie wiem. w tygodniu polecę do fryzjera się zapytać... jak będę miała kiedy oczywiście :dry::-)

Ja powiem szczerze że nie mogłabym w takich włosach chodzić ja wiem że to teraz modne ale mnie by zaraz wkurzało że odrost jest.

reklama
cześć dziewczyny,

zdrówka dla chorujących
buziaki dla okrągłomiesięczniaków

bra ja miałam taką koloryzację w lato,chyba w lipcu, do tego raczej musisz mieć ciemniejsze włosy, na Twoich to jak je rozjaśnisz? chyba ,że całość na ciemno, i potem ściągasz kolor z końcowek, ale to strasznie niszczy.
Poza tym to już zeszły trend :sorry2:.. Mi było szkoda włosów(bo bidne takie wymęczone na końcach- no ale ja nie rozjaśniam, więc może nie byłąm przyzwyczajona) i się opatrzyło po 2mcach.No i najważniejsze- musisz mieć zawsze "zrobione" włosy, bo tylko na błyszczących i wymodelowanych to dobrze wygląda.Na reszcie to żulem zalatuje :-D:-D:-D:sorry2:

Do góry