reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No dobra,ale w tym filmiku niektóre te lalki wyglądają w miarę naturalnie.Ogólnie źle nie wyglądają. A w tym linku co Lepi wstawiła ta lalka jest przerażająca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gag super,że naprawili Ci wygląd postów:)

reklama
no jest przerażająca to fakt. ale bardziej mi właśnie chodziło o to, że w stanach kobiety takie lalki traktują jak dzieci. chodza na spacery, śpią itp. a lalki sa robione tak że wyglądają jak noworodki.

Witam
Jak długo te zęby mogą iść bo ja już nie mam siły:confused::confused::confused: Pół nocy się darła do tego apetyt jej wraca i nadrabia zaległości i musiałam jej w nocy mm dawać bo nieszło jej uspokoić.
Przez tą chorobę miałam dzisiaj straszny sen, wszystko dlatego że P zostawił wczoraj TVN24 i tak leciało cały dzień. No i poszliśmy spać o 20:30:szok: I głupoty mi się śniły tzn. ratowałam honor Polski. Tusk przyleciał do mnie na 2 miesiące przed Euro i błagam abym wróciła i te całe Euro zorganizowała bo wszyscy się wycofali i ja jestem jego ostatnią deską ratunku i jak się nie zgodzę to Euro nie będzie. No więc ja poruszona sytuacją zgodziłam się to Euro zorganizować:-D:-D:-D:-D Potem się przebudziłam i okazało się że miałam gorączkę wzięłam ibuprofen i już takie głupoty mi się nie śniły.
Karolka zdrówka i łączę się z Tobą w bólu ząbkowania.
Paula masakra jakaś z tymi lalkami

He he Styna ty może przyleć i uratuj honor naszego kraju:):) Ale Tuska to ja bym do domu nie wpuściła:)
Ty dalej chora,że gorączkę miałaś???

paulina ja kiedyś w tv oglądałam reportarz o kobiecie która dzieci nie mogła mieć i kupiła sobie taką właśnie lalkę i ona opowiadała że to jej wymarzona córeczka że bardzo ją kocha ..
opowiadała jak ją usypia , kąpie że z nią na spacery chodz:no: :-(
poziomki , maojowa buziaczki dla maleństw :*
styna co za sen hehehe :-D rozwaliłas mnie :-p
karolq wytrwałości w ząbkowaniu życzę :*

u nas dzisiaj ładna pogoda więc bedę z dziewczynami na doworze:-) musze wyczyścić kilka rzeczy po Emce bo będę pokazywac na sprzedaż :-)
także trzymac kciuki żeby wszystko poszło :-p
ładnie pootwieramy oknai szybciej wywietrzeje chata :-D

Kamcia, wiem, wiem. Tu była inna sytuacja (odnośnie wazonu) ale dzięki za pouczenie;-). Powodzenia żeby wszystko się udało - ja też zaczęłam sprzedawać rzeczy po Mai.
gag, super że Ci naprawili, ale wcale nie było źle Cię czytać na popsutym.
paulina, witaj w klubie bawiących się nocą dzieci.
bra, mi też cieknie z nosa i pokaszluje. Może to alergia na siedzenie w domu?:-D
karolq, zdrówka dla małej bidulki.
poziomka, buziak dla poziomek, a raczej dwa buziaki.
majowa, buzi dla Kuby.
lepi, gratki!!! Toś się doczekała!
paulina,widziałam te lalki już kiedyś z koleżankami oglądałyśmy jak Mati był maly, ale ja nie wiedziałam że matki je kupują i jak własne dziecko traktują!
styna, biedulko, najpierw się rodzić nie chciała a teraz zęby ida i nie idą, to ci figlarna ta nasza Nadia:-D
paulina, gołąbki... sałatka...

A co z persefoną, bo nie pamiętam?
A gdzie salsera?
A ani86 też dawno nie było, a jak wpada to na chwilkę.

Jolek ja tam jednak honoru Polski ratować nie będę bo nie jestem pewna czy jest jeszcze co ratować:confused2: No i niestety ja jeszcze chora P też a Nadia siły odzyskała i wcale ją nie obchodzi fakt, że my nie dajemy rady:dry:
Matusia mój mąż twierdzi że ona ma to po mamusi i chyba coś w tym jest:zawstydzona/y: No ale przynajmniej postępy w raczkowaniu są i już bardziej mobilna sie robi, ale w sumie nie wiem czy to dobrze bo doczołguje się wszędzie tram gdzie nie wolno:confused2: To ponoć też po mamusi, kurde co ja poradzę że mój mąż takim dziwnym dzieckiem był co to nic nie psocił:sorry2:

reklama
Styna to sie usmialam z Twojego snu haha;)

Ja o tych lalkach nie slyszalam ani nie widzialam ale niektore ladne;)

U nas malej zrobilam kleik z marchewa i jest lepiej mam nadzieje ze wiecej kupki nie bedzie.

Do góry