reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Och wy głodomory pączkowe
Dorwałam sie do starego kompa i chciałam tylko pokazać zdjęcia Madzi, bo kiedyś obiecałam że wkleję jak jej włoski odrastają
A więc tak jest a tak było

Załączniki

• DSC01056.jpg
    DSC01056.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00709.jpg
    DSC00709.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 43
Pączkowe kusicielki a kysz ode mnie;-)
Ainka ja nie zajadam bo sama wyglądam jak pączek toteż sobie odpuściłam;-)

Ale Wy chudzielce zajadajcie, zajadajcie a Ty Paulinko przodowniczką pączkową chyba jesteś;-)

Paula super odrastają włoseczki:tak:

Ale się nagadałyśmy z koleżanką prawie 5h u nas były, na szczęście wzięła tylko starszą córkę także spokój był i w miarę cicho;-) Poczęstowałam dziewczyny pomidorową i pączkami:-)
A z rzeczy gorszych mąż ma okres chyba bo focha włączył zaraz jak z pracy wrócił, teraz już śpi;-) Jutro przylezie i będzie przepraszał za humory:-D

Paulina włoski wypadły jej ze stresu(braciszek,ostawienie butelki odstawienie smoczka) wszystko naraz:-(
A włoski wypadły w październiku w przeciagu chyba dwuch tygodni a teraz mają około 3 cm:-) i wyglada jak bobasek

reklama
Hej kochane :*

a u Nas chaos, zmieszanie , bałagan , ehhh ale może jakoś to będzie ... ale codziennie wywozimy jakieś rzeczy a tu wciąż jeszcze i jeszcze... :confused2:

dla chorujących mamuś i dzieciaczków dużo dużo zdrówka :* ;* oby migreny , gorączki i inne poszły precz!

Pączków zjedliśmy dziś tylko po dwa :rofl2: a jak chcieliśmy więcej to na tym naszym nowym zadupiu już były wykupione :-D

dziękujemy za gratki na 9 miechów i również wszystkim małym Jubilatom tym spóźnionym i tym dzisiejszych życzymy wszystkiego co najlepsze :*

nie wiem jak będzie u Nas z netem po przeprowadzce bo póki co nic konkretnego znaleźć więc nie wiem ....

Paula
- super! widać duuuużą poprawę !!!!!!
Marzenka- :* dasz radę ! a gdzie pracujesz przypomnisz Nam ?

kurcze pogubiłam się co jeszcze sorki kochane :* ale dla wszystkich samych pozytywów !

aaa mam też foteczki młodego z chrzcin ale kurcze nie mam czasu teraz wgrać ale zrobię to :*

Do góry