reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
No w końcu nadrobiłam!! Jeszcze tylko zostało :ninja2: ale to juz może wieczorkiem.
Ale mi to trochę czasu zajęło, Oli śpi ale pewnie zaraz się obudzi.
Ja już zjadłam 2,5 pączka i zjadłabym jeszcze chyba z 4. Uwielbiam pączki!!!!!!!
No to smacznego dziewczynki!!

Przeżyłam drugi dzień w pracy. Już mnie zaczynają wkurzać rzeczy, które wkurzały zanim poszłam na macierzyńskie. Nic się nie zmieniło :)

Buziaki dla okrąglaczków naszych :*

Padam na pysk dzisiaj bo nie dość, że długo oglądaliśmy film wczoraj to młody obudził się przed 6 dzisiaj i jak ona zasnął to zadzwonił facet chwilę po 6, że jedzie z naszymi krzesłami. Dobrze, że śniegu nawaliło bo mówił, że będzie przed 6... Fajnie nie? Spać bym poszła :( A nie mogę :(

WITAM SIĘ NA SŁODKO:) CZĘSTUJCIE SIĘ:)
paczki 004.jpg
Maja,Karola,Gag buuuziole dla dzieciaczków:-)
Zdrówka dla chorych:**

Poziomka cos Ci sie przyjaraly te paczki:-) co to za brykiety??!! :-)
ale i tak bym zjadla - bo mialam tylko 2 dzisiaj :( dawaj!!!

Witamy sie z Polinka
Caly dzien mowi daj dajdajdaj - dac jej trzeba wszystko co chce!
I jeszcze telewizorka nie wolno zaslaniac buuuu (chociaz i tak tv hula rzadko..)
Zyczymi zdrowka chruszkom! i gratsy dla Oskarka i Stanislawka :)) na 9 miechow! :**
Dziekujemy za zyczonka :*

7 pączków za mną :-D:-D:-D oczywiście nie naraz ale przez cały dzien.

Maja Polka, Karola, Gag buziaki dla maluchów. :-)

marzena powrót do pracy, szara rzeczywistość, mam nadzieję że będzie lepiej .

mój mały śpi. obejrzy się na wspólnej i spac.

poziomki pyszności mmm gdybym nie miała w domu pączków mamusiowych to bym cie znielubiła ;)

maju jak daj daj daj to dać trzeba i koniec kropka. dziś Polincia ma święto więc spełniać życzenia poprostu trzeba ;)

marzenko wlaśnie dlatego nie wyobrażałam sobie powrotu do pracy, u mnie było naprawdę wieeeeele rzeczy , które działały mi na nerwy. w ciążę zaszłam w najodpowiedniejszym momencie by nie zwariować

paulina ło matko nie wiem jak reszta, ale masz szanse na bycie przodowniczką w jedzeniu pączków ;) ja mam za soba marne 3... myslałam, że to dużo, ale w tej sytuacji ... ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry