reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Się witam :-)
Ja też już pożarłam pączka:zawstydzona/y:, mamy tutaj w biurze za darmoszkę:-). Dzisiaj Marti wstała o 6:szok:, dzwoniłam do teściowej , od tamtej pory już dwie drzemki miała. A nocka super, tylko jedna pobudka.
Przyniósł mi listonosz właśnie piramidę dla małej, już się nie mogę doczekać popołudnia i jej reakcji. A dzisiaj na 16,30 pociskamy na szczepienie. Na pneumokoki ją zaszczepię. Martyś na bank nie będzie zachwycona:-D.

Polcia, Stasiu buziaki dla Was****
Żelka taka migrena to masakra, współczuję, dobrze, ze już dzisiaj lepiej, pysznego dnia u mamci:-)
Karolq zdrówka dla Zuzi, daj znać po lekarzu:)
Matusia moja szefowa podobnie, też nie cierpi spóźniania, staram się unikać spóźnień, ale wiadomo różnie czasem jest, ale za minutę spóźnienia można dostać ochrzan, czyli podobnie jak u Ciebie;/

Udanego dnia:)

reklama
Hej, witam sie pączkowo :) ja oczywiście juz po pączkach....jakiś 20....hehehhe, ale w wersji mini ;) Stasiu tez cos tam podjadł - chyba mu zasmakowało, bo czekał na jeszcze :) dziękujemy za życzonka :) nie wiecie czy foteliki do karmienia FP są na gwarancji? Nie moge sie dodzwonic do sklepu. Pękło nam w jednym miejscu, a niby miałabyc taka porządna firma - a to zwykły szajs ;) młody spi to ja wykorzystam tę spokojna chwilkę i pospisuję sobie Wasze przepisy. aaa....Kamcia jesli jetes w stanie cos poradzic na mój problem z wygladem postu to bardzo proszę Cię o to. dzięks :)

Witam pączkowo
Buziolki dla okrąglaczków:-) piateczka od Barunia
Zdrówka dla chorowitkówi tych dużych i tych małych, u nas na szczęście chorobowy spokój, małe kichanka a po za tym ok.
Muszę zmykać bo jakiś dwulatekdaje popalić:-) włączył się jej południowe buczenie:-)

cześć kochane kobietki :)

byłam dziś w UP :-D i jestem niepocieszona, bo nie mogłam przedstawić swoich wygórowanych wymagań i boję się,że jeszcze mi jakoś pracę zaproponują :baffled::ninja2::-D

Stanisławie, Polinezjo, Oskarku buziaczki dla Was ! :-D

aina cienias jestem, bo narazie zero... jedno wielki zero pączka... ale spokojnie... nadrobię po południu :-D

Ostatnia edycja:
Witam się i życzę tłustego smacznego :-D
Piękne słońce u nas świeci, młody śpiocha więc ja się idę szykować i jak Igi wstanie pomykamy na spacer:)

Moc buziaków dla dzisiejszych okrąglaczków: Stasia Gag, Polusi Majusi i Oskarka Karolki :*:*:*

Uciekam i będę wieczorkiem :)

Cześć Wszystkim:-)

Maja, Karolka, Gag Buziaki dla Waszych cudownych okrąglaczków:*****

Powiem Wam że ani jednego pączka nie zjadłam i nie zamierzam (choć mam ochotę nie powiem).
U nas sypie śnieg mam SERDECZNIE DOŚĆ zimy brrrrrrr:no: tak bym już kości do słoneczka wygrzła mmmmm.......
Nie nadrabiam teraz bo czekam na koleżankę ma wpaść ze swoją bandą dziweczyn czyli z dwoma właściwie ale one hałasu robią za 10;-)

Miłego dnia i do wieczorka kochaniutkie.

Możecie się najeść pączkami za moje zdrowie;-);-)

To ja już zaczęłam wyżerkę i się dzielę, żeby nie było;-) Smacznego!
paczki.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry